jst tud smučkam

Sicer sem pa slab smučar.Smučam res k stara mama, sploh se nočem navadt boljš, to pa zato ker grem čist počasi ker me je strah hitrosti.no, ampak mi je čist všeč tko kot je.Tud smučk si ne kupujem, ampak podedujem skor vsako leto nove od bratranca, ker jih on menja kot spodnje gate, tko da mam ful dobro opremo, ampak smučam pa za en drek
Načeloma tud moji padci niso boleči, ubistvu redkokdaj odletim.Če že, se večkrat sama vržem če vidm da mi ne bo zneslo ovinka speljat
Sem pa ful ful previdna.vedno gledam okol, vedno pazim na otroke, nikoli nism še bla v situaciji da bi se lahko v koga zabila/zaletela.Tud ne pijem ko smučam, ne nič.
Mi gredo pa na živce razni smučarji in bordarji, k misljo da so sami na smučišču

Na smučišču je za pričakvat tako dobre kot slabe smučarje, otroke, babice in nismo vsi superfajn, da se kar znamo umikat.In na k***c mi gre, da se redkokter pametnjakovič tega zaveda.Sploh na Kaninu, kjer so že tko ozke proge in dost strme je velik domačinov iz Bovca, k zares misljo da so na smčišu sami in res največ nesreč ki bi se lahko zgodile in največ padcov zarad drugih, en mi je celo čez smučke zapeljal, se mi je dogodilo ravno tam gor.in zato tja ne grem več.
Mislm, da je treba spoštovati smučarski režim in razumeti da nas je pač več vrst ljudi na smučišču.In tud kšni bordarji bi lahko razumeli, da se pač na ovinku NE LEŽI na sred smučišča!!Takih je na krvavcu polno.
da ne govorim o totalno nalitih ljudeh, ki se najprej nalivajo na "plaži", pol gredo pa smučat in delajo pizdarije.se mi zdi, da je premal nadzora na smučišču in zato tud tolk nesreč.
Ravno prejšnji tedn se je poškodval moj sodelavc, ker je en ekstremni smučar zapeljal čist do njega, mu nasu ves sneg v glavo in ker nč ni vidu je zapeljaj iz rpge in v eno šavje in fasu dvojni odprti zlom roke.Itak ga niso najdl unga več
prov vsakič se mi manj toži po smučanju, ravno zarad takih budal.