Katero zvrst vijuganja po zasneženih strminah prakticirate? Je to smučanje? Se vam bolj dopade bordanje? Morda kaj tretjega? Koliko časa se že ukvarjate s tem? Poškodbe ki ste jih utrpeli?
Malo se razpišite...

gregalina napisal/-a:Js smučam že od malega. Sem hvaležna staršem, da smo bli aktivni na tem področju. To sezono se še žal nisem. Grem pa s fantom in bratom februarja na Kope v eno od hišk.
Težjih poškodb še nisem imela, razen odrgnin, modric.
Js prakticiram carving, kolkr se da. Moj brat zna svetovno carvat...js bi tut tk rada. Premalo se nagnem, kr me je strah, da bom odletela.
Ja, letos bo še treba smuške fajn povoskat, pa robove zbrusit. Hvalabogu nam to vse oči nardi, da ne rabimo nosit smučk na servis.
Drgač se pa rada po snegu spustim tudi z lopatko. S fantom sma se za novo leto 2007 spustila po mariborskem Pohorju (od Belvija do Snežnega stadijona).

Sicer sem pa slab smučar.Smučam res k stara mama, sploh se nočem navadt boljš, to pa zato ker grem čist počasi ker me je strah hitrosti.no, ampak mi je čist všeč tko kot je.Tud smučk si ne kupujem, ampak podedujem skor vsako leto nove od bratranca, ker jih on menja kot spodnje gate, tko da mam ful dobro opremo, ampak smučam pa za en drek
Na smučišču je za pričakvat tako dobre kot slabe smučarje, otroke, babice in nismo vsi superfajn, da se kar znamo umikat.In na k***c mi gre, da se redkokter pametnjakovič tega zaveda.Sploh na Kaninu, kjer so že tko ozke proge in dost strme je velik domačinov iz Bovca, k zares misljo da so na smčišu sami in res največ nesreč ki bi se lahko zgodile in največ padcov zarad drugih, en mi je celo čez smučke zapeljal, se mi je dogodilo ravno tam gor.in zato tja ne grem več.
Razmišljala sem, da bom letos 1x šla spet mal probat smučat in če mi bo šlo smučanje boljše, adiiijooo bordanje.
Poškodbe? Hm.. Zadnjič sem padla ko sem šla dol s sedežnice, bord mi je vleklo v eno stran, koleno v drugo. Posledice so bile 2 dni zelo otečeno koleno, pa bolečine še danes.

McLarnovc napisal/-a:Kultura na smučiščih je pri nas resnično v kurcu...
Mislm, če si že tak kreten da ne znaš furat in da koga zbiješ, potem tud nekak probi pomagat al pa poklicat koga. 
.Tko da sm se letos odločla, da se naučim bordat. Sam sm pa tud rekla, da na smučišče prej ne bom šla dokler res ne bom znala bordat, ker se mi zdi da preveč ogrožam druge ljudi. Sej se bojim tud za svojo varnost, sam nebi jz rada zarad svojga neznanja povzročla kake nesreče. Zato pa zdej komi čakam snegec in da bom lahka na hribu za hišo prakticirala bordanje.