kaj tip misli?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
njegova_baby
Sramežljivka
Sramežljivka

kaj tip misli?

Neprebrana objava Napisal/-a njegova_baby »

ojla mene zanima vaše mnenje glede mojg tipa....je 8 let starejši od mene ...živi tudi daleč stran....ko sva se spoznala me je takoj vprašal če bi bila njegova punca.....ker mi je bil zelo všeč sm mu seveda pritrdila ...zelo hitro sm se zaljubila vanj...a po 14dneh me je zapustil rekoč da sva predaleč narazen in da sm premlada.....čez čas mi je povedla da ima drugo punco...vsakič ko je z kiro punco končal mi je pisla me klical...včasih sva se dobila in ga "srala"...nato pa je 1x spet prišel...in me potem zopet vprašal če bi bila njegova....da je razmislil o vsem in vse...da me ne bo več prizadel ker je bil prasec in zlo mi vso resnico za nazaj povedu...sedaj pa mi govoi kako sem lušna in vse...nikoli pa mi ne reče da me ima rad...1x sm mu poslala sm v katerem je bilo tudi vprašanje ali je kaj moj...odgvoril je na vsa osala vprašanja le na tega ne...na to sm mu rekla in mi je napisal da js sploh nevem kako je moj....js ga noro ljubim....meni pomeni res vse v življenju...a se bojim da njega ne vežejo čusta do mene ampak le všečnost in strast...nwm...vaše mnenje????
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Jaz povem samo to, da je tip za svoja leta totalno neresen in nazalost mislim, da se ne bo zresnil, ce te je do zdaj vrtel okoli prsta.

Ne daj se mu. Odjebi ga. Najdi si boljsega.
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Mogoče si mu všeč, samo pomoje se mu zdiš premlada.

Vsekakor mu nisi dost všeč, da bi hodil s tabo. Zdej kaj točno ga moti, se mi sanja ne.. očitno mu že ni tok do tebe, če se vrača k teb samo, kadar mu zapaše.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Ojojoj, komaj zdaj sem vidla. Pa 16 let imas! Kaj si pa drugega pricakovala? Itak da si premlada.
You want me to be something I can never ever be.
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

Če ti kr odkrit povem...pejt stran od njega, če se kolkr tolk spoštuješ..sej vem da ga maš rada, da ti je hudo, sam lej koko se igra s tabo!Tak tip nau odnehov..Mlada si, tko da rajš uživaj s tipi tvojih let..Ni vredn, jest bi ga nekam poslala, res :?
Za dežjem vedno posije sonce!!
lucero
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lucero »

Hm ne vem kolk si ti stara in verjamem, da je ful težko se zaljubit v takega fanta, sam ti povem, da ti bo pol na koncu še težje, ker taki tipi iščejo samo zabavo in se težko zresnijo, verjemi sm mela že takega fanta, nekateri so res dobri glumci........A zdej pa razdalja ni več problem kr naenkrat, po moje je bil tisto samo izgovor, ker je spoznal drugo, pol ko se je une naveličal, pa dokler ne najde drugo spet k tebi-ne vem morda se tudi motim......meni se bi že samo zaradi tega , da me rabi samo takrat ko konča zvezo z drugo full zameril in si ne bi niti pet več obrisala v njega.....boš videla s časom, kako se bo obnašal, če boš videla da mu ne moreš zaupati in se ti bo zdel sumljiv, pa če se boš non stop sekirala zaradi njega ti svetujem , da končaš to zvezo.....Raje ga pozabi zdaj kot pa potem,ko bosta dlje skupaj... prebolela ga boš itak prej ali slej......če pa sčasoma vidiš, da se ujameta in da te ima res rad potem ne vidim zakaj ne bi bila skupaj še naprej......
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Tip je otročji in nezrel. Preprosto. Že to, da te je vprašal če bi hodila z njim TAKOJ ko sta se srečala je čist tu mač. Očitno si ne more najti punce svojih let (i wonder why :lach: - nezrelost, če se še sprašuješ), zato si je pač našel toliko mlajšo in toliko bolj naivno (oprosti, vem, kako je biti star 16 let in ne napadam te).

Z njim nikoli ne boš popolnoma srečna, razen če ga zadane strela in se tip zresni. Kar pa je dokaj ne-verjetno. Pojdi dalje, poišči si drugega, pozabi na njega - oz. če že, bodi z njim občasno in brez prevelikih pričakovanj in globokih čustev.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
DMN
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DMN »

...
Zadnjič spremenil DMN, dne 10. Sep. 2008 7:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
NotYourToy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a NotYourToy »

lej js sm pred enim letom šla skoz podobno situacijo kot ti, s tem da je bil tip 4 leta starejši od mene.
Umes ni bila kaka druga punca sam razdalja je bila problem in to da je on študiral medicino.. en mesec sva se dobivala in začela sem ga imeti ful rada. Ampak videla sva se enkrat na teden in to ni bilo nobenemu dovolj. Strah me je bilo da ima drugo in videla sem tisti dvom v njegovih očeh. Mladoletna sem bila.. še na faksu ne in itak sma imela drugačen način mišljenja. Šla sva narazen on pa mi je rekel da ko pridem čez 2 leti študirat da sva lahko takrat skupaj..
pomoje tipa motijo sm tvoja leta, način mišljenja (vrjem da je on dau tok bab skos, tok zabav, situacij..).. privlači pa ga tvoja zunanjost in najbrž hoče od tebe sex. Tu je pa spet v dilemi ker si mladoletna in zato gre stran od tebe. Ampak ko te vidi, se spomni nate se spet vrne in hoče ''bit s tabo''.
Ka je zdej najboljš zate ne vem.. Dej opiš mi mal njegov karakter, ker moj bivši je bil težek frajer in zelo zrel za svoja leta :) spet moja sestrična pa ima tipa ko je tud 5 let starejši od nje in nimata kakih problemov ker je on tud bolj otročji..
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
Uporabniški avatar
_*lunca*_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a _*lunca*_ »

am...jz tut mislim, da je tip ne resn...pa, da se ti njemu zdiš premlada, da bi mel kej več....pač probi ga met na prijateljski ravni...da mu zaupaš...pa da bota tak stike ohranla, dokler se on ne bo zrsnil pa spremenil...pa da se boš ti mal postarala....
I don't have love to share and I don''t have one who cares...I don''t have anything since I don't have you
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Punce saj je šele 24 let str nooo...pač je tipičen fant.
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

kaj tip misli? ..a tipi mislijo? :D :D
ti si res ful mladkana,on pa zgleda,nima resnih namenov..
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Anelise napisal/-a:kaj tip misli? ..a tipi mislijo? :D :D
Jst mislim da :D
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

Mahagonij napisal/-a:
Anelise napisal/-a:kaj tip misli? ..a tipi mislijo? :D :D
Jst mislim da :D

Eni bolj,eni manj.. :D :wink:
Uporabniški avatar
dreamhorse
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Bistrica

Neprebrana objava Napisal/-a dreamhorse »

Pa dajte bit resni no... Tip ni resen. Punca je stara komaj 16 let. In kdo zdaj tu ni resen? Mislim, da od 24 letnega fanta ni pričakovat, da bo resen s 16 letno punčko.....
Vsaka ovira v življenju je podobna zapreki na konjski tekmi. Najprej spravi čeznjo svoje srce in konj mu bo sledil.
Odgovori