prave zvezde slovenske scene

Slavni na sto in en način.
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

prave zvezde slovenske scene

Neprebrana objava Napisal/-a norolescentka »

evo, ker me moti da vsak dan na tv vidm razne kvazi zvezde tipa ala murko, pa no name, pa fredy miller, me zanima, kdo po vaše resnično je tako uspešen ali popularen pri nas, da bi se mu dalo reči zvezda.

torej, da je poslušan, da je gledan (npr. po tv ali v filmu), da je dost uspešen...

naštejte zvezdice slovenskega neba...ter napišite, zakaj si on/a ta naziv zasluži.

meni je to na primer vlado kreslin, ker vsako leto razproda svoj koncert, ker ga majo radi mladi in stari in ker je uspešen že več let.

med filmarji in televizijci pa sta to zagotovo dzuro in tanja ribič...oba sta mi zelo dobra igralca, dzuro pa je tudi dober režiser
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Uporabniški avatar
Kate Moss
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kate Moss »

Ja se absolutno strinjam glede Vladota :)..pa včasih je bil tud Jonas izjemno priljubljen..
Uporabniški avatar
Lil`Bee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: otok Ajaja

Neprebrana objava Napisal/-a Lil`Bee »

Meni je Jan Plestenjak zvezda.. Nisem neki fan, vendar je na sceni že res dolgo, pa ga imajo ženske rade. Sidtharta je bila tudi ful na višku v Sloveniji, pa jim to očitno ni bilo dovolj. Ne vem, kdo bi bil še zvezda... Ne se smejat... Werner :D ker so ženske čisto penaste, ko ga vidijo. Nobene ženske se ne spomnim trenutno..
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tor »

Kreslin, koncerti razprodani brez velike reklame. Avsenik, še zmeraj proda največ plošč, čeprav že desetletje ansambel ne obstaja več.
Zahović, upokojeni nogometaš, daleč najbolj znan Slovenec na svetu.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Siddharta definitivno!
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Lil`Bee napisal/-a: Ne se smejat... Werner :D ker so ženske čisto penaste, ko ga vidijo. .

:lach: pa ne moreš tko no.on pa res ni neka zvezda.prvič kr neki zavija po južno ko poje, še toše je zapel bolj slovensko kot pa on,mislim sramota. drgači pa mislim da je daleč najboljša slovenska skupina siddharta.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ***PINKYCA*** »

...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 21. Avg. 2009 2:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Maudisa napisal/-a:Siddharta definitivno!

tle se čist strinjam...men ga definitivno zmaga Siddharta!! Ko sem videla to temo, sem prvo pomislila na njih. Glede muzike, glede kvalitete..pri nas so dosegli vse kar so lahko..in zdej naprej v tujini...bomo videli :)

lolitaa napisal/-a:
Lil`Bee napisal/-a: Ne se smejat... Werner :D ker so ženske čisto penaste, ko ga vidijo. .

:lach: pa ne moreš tko no.on pa res ni neka zvezda.prvič kr neki zavija po južno ko poje, še toše je zapel bolj slovensko kot pa on,mislim sramota.

haha ob tele izjavi sm se pa tok nasmejala...izjava meseca majkemi :respekt: :rofl: :rofl:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Siddharta ... možno.
najprej sm odgovorila, da noben, ko sm vidla naslov teme. Ne vem no, nekak ne morm nobenmu rečt, da je zvezda, ker se mi zdi, da zvezd v Sloveniji ni.
So pa malo bolj znani ljudje, ki so pač znani po svoji kvaliteti petja, po koncertih itd. ... in so tud znani ljudje, ki so pa znani po tem, da se delajo norca iz sebe.
In če gledam ljudi iz prve skupine, so to Siddharta, Jan Plestenjak, Vlado, čeprou ga ne spremljam ... pa še kdo bi se našu. Ampak to so sami moški. Nekak so mi ženske čist adijo tle pr nas, mogoče kakšna Alenka Godec, čeprou že dolg nism nč slišala o njej, al pa Irena Vrčkovnik svoje čase. Te "novejše" mlade damice mi pa ne spadajo ne v prvo in ne v drugo skupino.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Še vedno trdim, da v Sloveniji ni zvezd v pravem pomenu besede. :)
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a me,myself&I »

Poleg naštetih: brata Avsenik in Laibach. Dolgo let na sceni, prepoznavni tako doma kot v tujini.
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a me,myself&I »

Pankrti mogoče? So med začetniki punk-rock vala, se vrnili po 20 letih in razprodali Halo Tivoli.
Uporabniški avatar
Lopatka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lopatka »

metuljčica* napisal/-a:Še vedno trdim, da v Sloveniji ni zvezd v pravem pomenu besede. :)

Se strinjam! V Sloveniji nikoli nismo imeli zvezd oz. estradnikov v pravem pomenu besede. Vsi preveč povprečni, da ne rečem celo podpovprečni... V revijah se pojavljajo samo zato, ker mediji pač morajo z nečem zapolniti tiste strani... kaj konkretnega pa nimajo nikoli o njih za povedat.

Kar se tiče Siddarthe... resda so dobri glasbeniki, ampak tudi pri njih mi "nekaj" manjka... nek "touch" za katerega bi človek lahko rekel "waw"... Mogoče zato, ker se o njih zelo malo ve oz. se ne izpostavljajo medijem. Sej na en način jih razumem... kdo bi se pa rad izpostavljal slovenskim medijem???
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

dejanska talentiranost in sposobnost nima pa prav nobene zveze s tem, kdo je prava zvezda. a mi kakšna oporeka, da je britney prava zvezda? no? zdej pa še povejte, v čem je ona tako dobra, da si tak status tudi zasluži.
Black Amber
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Black Amber »

^^ Britney je postala "zvezda" na račun milijonih gledalcev po svetu, katerim se je ona kot glasbenica dopadla. Na nek način je morala bit dobra, ker drugače nikoli ne bi mogla tako močno popularizirat.
Odgovori