prave zvezde slovenske scene
-
- Kofetarica
- Kraj: štajerska
prave zvezde slovenske scene
evo, ker me moti da vsak dan na tv vidm razne kvazi zvezde tipa ala murko, pa no name, pa fredy miller, me zanima, kdo po vaše resnično je tako uspešen ali popularen pri nas, da bi se mu dalo reči zvezda.
torej, da je poslušan, da je gledan (npr. po tv ali v filmu), da je dost uspešen...
naštejte zvezdice slovenskega neba...ter napišite, zakaj si on/a ta naziv zasluži.
meni je to na primer vlado kreslin, ker vsako leto razproda svoj koncert, ker ga majo radi mladi in stari in ker je uspešen že več let.
med filmarji in televizijci pa sta to zagotovo dzuro in tanja ribič...oba sta mi zelo dobra igralca, dzuro pa je tudi dober režiser
torej, da je poslušan, da je gledan (npr. po tv ali v filmu), da je dost uspešen...
naštejte zvezdice slovenskega neba...ter napišite, zakaj si on/a ta naziv zasluži.
meni je to na primer vlado kreslin, ker vsako leto razproda svoj koncert, ker ga majo radi mladi in stari in ker je uspešen že več let.
med filmarji in televizijci pa sta to zagotovo dzuro in tanja ribič...oba sta mi zelo dobra igralca, dzuro pa je tudi dober režiser
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Meni je Jan Plestenjak zvezda.. Nisem neki fan, vendar je na sceni že res dolgo, pa ga imajo ženske rade. Sidtharta je bila tudi ful na višku v Sloveniji, pa jim to očitno ni bilo dovolj. Ne vem, kdo bi bil še zvezda... Ne se smejat... Werner
ker so ženske čisto penaste, ko ga vidijo. Nobene ženske se ne spomnim trenutno..

Lil`Bee napisal/-a: Ne se smejat... Wernerker so ženske čisto penaste, ko ga vidijo. .

I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
- ***PINKYCA***
- Kofetarica
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
Maudisa napisal/-a:Siddharta definitivno!
tle se čist strinjam...men ga definitivno zmaga Siddharta!! Ko sem videla to temo, sem prvo pomislila na njih. Glede muzike, glede kvalitete..pri nas so dosegli vse kar so lahko..in zdej naprej v tujini...bomo videli

lolitaa napisal/-a:Lil`Bee napisal/-a: Ne se smejat... Wernerker so ženske čisto penaste, ko ga vidijo. .
pa ne moreš tko no.on pa res ni neka zvezda.prvič kr neki zavija po južno ko poje, še toše je zapel bolj slovensko kot pa on,mislim sramota.
haha ob tele izjavi sm se pa tok nasmejala...izjava meseca majkemi

The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Siddharta ... možno.
najprej sm odgovorila, da noben, ko sm vidla naslov teme. Ne vem no, nekak ne morm nobenmu rečt, da je zvezda, ker se mi zdi, da zvezd v Sloveniji ni.
So pa malo bolj znani ljudje, ki so pač znani po svoji kvaliteti petja, po koncertih itd. ... in so tud znani ljudje, ki so pa znani po tem, da se delajo norca iz sebe.
In če gledam ljudi iz prve skupine, so to Siddharta, Jan Plestenjak, Vlado, čeprou ga ne spremljam ... pa še kdo bi se našu. Ampak to so sami moški. Nekak so mi ženske čist adijo tle pr nas, mogoče kakšna Alenka Godec, čeprou že dolg nism nč slišala o njej, al pa Irena Vrčkovnik svoje čase. Te "novejše" mlade damice mi pa ne spadajo ne v prvo in ne v drugo skupino.
najprej sm odgovorila, da noben, ko sm vidla naslov teme. Ne vem no, nekak ne morm nobenmu rečt, da je zvezda, ker se mi zdi, da zvezd v Sloveniji ni.
So pa malo bolj znani ljudje, ki so pač znani po svoji kvaliteti petja, po koncertih itd. ... in so tud znani ljudje, ki so pa znani po tem, da se delajo norca iz sebe.
In če gledam ljudi iz prve skupine, so to Siddharta, Jan Plestenjak, Vlado, čeprou ga ne spremljam ... pa še kdo bi se našu. Ampak to so sami moški. Nekak so mi ženske čist adijo tle pr nas, mogoče kakšna Alenka Godec, čeprou že dolg nism nč slišala o njej, al pa Irena Vrčkovnik svoje čase. Te "novejše" mlade damice mi pa ne spadajo ne v prvo in ne v drugo skupino.
- metuljčica*
- Cosmofrik
-
- Komunikatorka
-
- Komunikatorka
metuljčica* napisal/-a:Še vedno trdim, da v Sloveniji ni zvezd v pravem pomenu besede.
Se strinjam! V Sloveniji nikoli nismo imeli zvezd oz. estradnikov v pravem pomenu besede. Vsi preveč povprečni, da ne rečem celo podpovprečni... V revijah se pojavljajo samo zato, ker mediji pač morajo z nečem zapolniti tiste strani... kaj konkretnega pa nimajo nikoli o njih za povedat.
Kar se tiče Siddarthe... resda so dobri glasbeniki, ampak tudi pri njih mi "nekaj" manjka... nek "touch" za katerega bi človek lahko rekel "waw"... Mogoče zato, ker se o njih zelo malo ve oz. se ne izpostavljajo medijem. Sej na en način jih razumem... kdo bi se pa rad izpostavljal slovenskim medijem???
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana