Izpis s faxa
Izpis s faxa
Mene pa zanima napriemer če se zdaj izpišem iz faxa,pol seveda nimam statusa več a ne? Predvsem me zanima to če se lahko naslednje leto normalno vpišem na drugi fax na redni študij?
1. brezveze se sedaj izpisovat, ko imaš status, kar pomeni, da ti ni treba delati izpitov/hodt na predavanja, ampak lahko delaš prek Študenta, ješ na bone in imaš mesečno na primer.
2. drugo leto pošlji prijavo za vpis za želeno fakulteto in počakaj, da boš sprejeta in se nato pojdi izpisat
3. V redni študij se lahko vpišeš samo 2x (tukaj šteje tudi ponavljanje letnika). Če si vpisana na UNI, lahko se 2x vpišeš redno. In potem, se lahko še 2x redno na VSŠ.
4. Če padeš, se potem ponovno vpišeš. Ni ti treba hodt na predavanja. Ampak je padec isto kot, če se izpišeš. Res, raje počakaj z izpisom do drugega leta, pa letos delaj, kar hočeš. Pač ne boš študirala
5. Če si že vpisana, se šteje kot 1 redni vpis. Če se izpišeš in ponovno vpišeš, je to že 2.
Moje mnenje: uživaj letos, malo delaj in se odloči kaj boš drugo leto študirala. Če imaš premalo točk za želeno smer, se pa uči, pa pojdi ponovno maturo delat. Eh, ne se izpisat, ker je to neumnost, ker izgubiš VSE bonitete, ki jih imajo študentje. Izpis -> drugo leto
pa še to: avatarji, ki žmigajo, niso dovoljeni, zato ti je bil odstranjen. najdi nekaj, kar ne utripa. Lahko ga pa najprej meni pošlješ, da vidim, če je ok
2. drugo leto pošlji prijavo za vpis za želeno fakulteto in počakaj, da boš sprejeta in se nato pojdi izpisat
3. V redni študij se lahko vpišeš samo 2x (tukaj šteje tudi ponavljanje letnika). Če si vpisana na UNI, lahko se 2x vpišeš redno. In potem, se lahko še 2x redno na VSŠ.
4. Če padeš, se potem ponovno vpišeš. Ni ti treba hodt na predavanja. Ampak je padec isto kot, če se izpišeš. Res, raje počakaj z izpisom do drugega leta, pa letos delaj, kar hočeš. Pač ne boš študirala

5. Če si že vpisana, se šteje kot 1 redni vpis. Če se izpišeš in ponovno vpišeš, je to že 2.
Moje mnenje: uživaj letos, malo delaj in se odloči kaj boš drugo leto študirala. Če imaš premalo točk za želeno smer, se pa uči, pa pojdi ponovno maturo delat. Eh, ne se izpisat, ker je to neumnost, ker izgubiš VSE bonitete, ki jih imajo študentje. Izpis -> drugo leto

pa še to: avatarji, ki žmigajo, niso dovoljeni, zato ti je bil odstranjen. najdi nekaj, kar ne utripa. Lahko ga pa najprej meni pošlješ, da vidim, če je ok

bejbika napisal/-a:1. brezveze se sedaj izpisovat, ko imaš status, kar pomeni, da ti ni treba delati izpitov/hodt na predavanja, ampak lahko delaš prek Študenta, ješ na bone in imaš mesečno na primer.
torej če letos ne opravim izpitov,padem,ampak se lahko kljub temu naslednje leto prepišem na drugi fax redno?! to me najbolj zanima!
Pač rada bi delala,sam me je pač malo strah da če nebom naredla teh izpitov in bom padla ,da mi bo potem onemogočen redni vpis na drugi fax.pa to je znimivo ( če sem prav razumela),da če se 2x an UNI,pa pol pač nekaj zafrkneš, ti še osatne da se lahko vpišeš na VSŠ?
P.s.: hvala za razlago,sam jaz pač včasih bol dolgo rabim da skapiram

ja ... drugo leto se lahko vpišeš redno na katerikoli fax, če si se letos prvič vpisala ... kot vpis ti šteje vpis na fax, prepis ter ponavljanje. Če pa ti padeš, je pa to pavziranje. In se ne šteje kot 2 vpis
ja, vedno ti ostane še VSŠ ..
ti kar delaj in ne se sekirat glede faxa. Tebi se tudi pojaviti ni potrebno tam. Izkoristi to leto kot luftarski študent
, drugo leto se pa vpiši na želeni fax
itak ti pa vedno ostane izredno

ti kar delaj in ne se sekirat glede faxa. Tebi se tudi pojaviti ni potrebno tam. Izkoristi to leto kot luftarski študent

bejbika napisal/-a:ja ... drugo leto se lahko vpišeš redno na katerikoli fax, če si se letos prvič vpisala ... kot vpis ti šteje vpis na fax, prepis ter ponavljanje. Če pa ti padeš, je pa to pavziranje. In se ne šteje kot 2 vpis
ti kar delaj in ne se sekirat glede faxa. Tebi se tudi pojaviti ni potrebno tam. Izkoristi to leto kot luftarski študent, drugo leto se pa vpiši na želeni fax
Ful ti hvala za informacije!!!!

- prinzessin
- Kofetarica
- Kraj: tu pa tam
bejbika napisal/-a: Tebi se tudi pojaviti ni potrebno tam.
To ne drzi za vse faxe. Na bolonjskih programih je prisotnost bolj ali manj obvezna. Moja kolegica je bila vpisana na FDV samo zaradi statusa in ni v 1. semestru nic hodila na predavanja. Ob koncu 1. semestra so ji domov poslali obvestilo, da so jo izpisali, ker ni bila prisotna na predavanjih. Ne vem za katere faxe to velja, ampak za FDV sigurno. Pa verjetno tudi druge, kjer izvajajo bolonjo.