Koliko časa preživite s fantom in prijatelji?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Uporabniški avatar
ninčulilika
Sramežljivka
Sramežljivka

Koliko časa preživite s fantom in prijatelji?

Neprebrana objava Napisal/-a ninčulilika »

Mene pa zanimam kolk časa na dan sta skupi s fantom????Pa če se vam zdi, da sta skupi premalo al pa preveč??

Men se npr. zdi, da sma premalo skupi, sam imava oba veliko obveznosti, tak da časa ne ostane ravno dosti!

Lp
I wanted you to be with me
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
bordyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: NG

Neprebrana objava Napisal/-a bordyka »

z biusmu swa se pomojm vidla lih prow-ceprow je blo njemu premal......sam so ubveznosti pa solo je treba narest....
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Hmm... Vidiva se tko... Na 2 dni recimo med tednom in mislim, da je čist dost... Dost časa mava, pa tut čas za pogrešanje je vmes. :P
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

Odvisno od njegove sužbe...kak tedn se nama delovnika prekrivata, tko da se do sobote ne vidva... :cry: Kak teden ma cajta da vsak dan pride za okrog 2 urce k men predn gre delat...sva pa skupaj vsako soboto-nedeljo (jst prespim pri njemu), pa če ma še kej frej...se vidva. Uglavnem kokr je on frej se vidva :knuddel: :D
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Vidva se skor vsak dan, mogoče vmes kakšnega spustiva-namenoma, da bo pač naslednji dan slajši. Drugače pa kakor obveznosti dopuščajo-fax, služba, druge obveznosti...
*melby*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *melby* »

Midva se vidva usak dan, zmer po službi se pri men oglas in pol kr do naslednjega dne pr men ustane, al pa gre umes mal domov, pol pa pančkat h men pride ... ubistvu že skor žvi pr men :D :D
Zadnjič spremenil *melby*, dne 21. Mar. 2005 14:06, skupaj popravljeno 2 krat.
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
Uporabniški avatar
lisička
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: malo tuki malo tam
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lisička »

Midva se vidiva samo za vikend. Npr. v pet, sob in ned. Zadnje čase tudi samo soboto in v nedeljo, včasih tudi za par uric kakšen dan med tednom. Mal se vidiva. Pač tako je, razmere nama ne dopuščajo da bi bilo drugače.
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

samo 1x na mesec po cel tedn skupaj :cry: samo je takrat bol noro :love: :hearts: :hearts: :hearts: ...razdalja in obveznosti
+Mala
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a +Mala »

Vsak dan po kake 2 urce al pa manj, ker ma on pouk popoldan, pa še treninge ma včasih ob večerih. Na vsake tolko pa prespim pri njemu :bussi: :knuddel: :love:
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

Glede na to da skup živiva, se vidva kakih 5 urc...pol je pa že čas za spanje... :( se pa vsaj v nedeljo gledava cel dan :)
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Za gorami

Neprebrana objava Napisal/-a Heilie »

lisička napisal/-a:Midva se vidiva samo za vikend. Npr. v pet, sob in ned. Zadnje čase tudi samo soboto in v nedeljo, včasih tudi za par uric kakšen dan med tednom. Mal se vidiva. Pač tako je, razmere nama ne dopuščajo da bi bilo drugače.

Dost podobno! Če povzamem...PREMALO!!!
Uporabniški avatar
sovica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sovica »

:eek: Pa ni to mal velik, da se vidte vsak dan s svojim dragim-ponavadi se človek na dolgi rok navaliča dru drugega...?Jest sm z mojim lubijem še čist na začetku-3 tedne, sicer s vidva tko ene4-5 krat na teden, sva noro zaljubljena, oba kt najstnika :love: , pa mava 30 let :oops: , pa se že to bojim, da ne bi prehitro minila ta najina noro lepa evforija...
drgač pa sva tko kot da bi naju delal dru za drugega :bussi:
Kitten
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kitten »

vsak dan zelo malo. med tedno sem v Lj v soli on pa 150km stran tako da..mogoce enkat na teden js njemu ali pa on meni pride.med vikendom pa obvezno!
Uporabniški avatar
mala:)*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lendava-city

Neprebrana objava Napisal/-a mala:)* »

jaz sem s fantom skupaj zeloooo dosti..... če greva kam na zabavo, greva skupaj, pa vse programe probava tako sestavit, da sva lahko skupaj...... :love:
imejmo se radiii!
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

hmm ... jst se z mojim vidim samo za vikend, redko tut med tednom, ker na žalost zarad čudnih urnikov na faksu, dela in še nejgovih treningou ne gre drugač ...
Amm ja men je to premal :cry: ... samo kaj čm, če ne gre drugač pač ne gre :? ... Sm se nekak že sprijaznla ..., zato pa komi čakam vikende in ubistvu živim za vikende ... :wink:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Odgovori