"You've got mail"
- prinzessin
- Kofetarica
- Kraj: tu pa tam
"You've got mail"
Zadnjič sem gledala film Čaka te pošta in se navdušila nad glasovnim opomnikom za e-mail. Mislim na glas, ki te ob prijavi na tvoj e-mail naslov obvesti, da si dobil pošto:"You've got mail". A se da to namestit ?
lahko imas program za maile - incredimail, kjer si lahko se izberes kaksno glasovno sporocilo hoces imeti ob prjeemi maila... je pa zastojn na http://www.incredimail.com/english/splash/splash.asp
- prinzessin
- Kofetarica
- FairyAngel
- Kofetarica
- Kraj: Svet mojih sanj :)
- Kontakt:
Tudi z brskalnikom je možno; ugotoviti moraš le, ali tvoj "poštni ponudnik" podpira to storitev. Jaz gledam (Arnesov) e-mail preko Outlook Expressa in imam tudi urejen ta zvočni dodatek.
Preko Yahooja pa si urediš takole, seveda, če uporabljaš Mozillo: downloadaš si tole razširitev in inštaliraš na svoj računalnik. Ko se ti v Mozilli prikaže tale ikonica, jo klikneš z desno miškino tipko in se ti odpre seznam, klikneš na "Preferences", odpre se ti okno z nastavitvami in malo bolj spodaj imaš "Play a sound on new mail" in tam si potem nastaviš zvok.
Preko Yahooja pa si urediš takole, seveda, če uporabljaš Mozillo: downloadaš si tole razširitev in inštaliraš na svoj računalnik. Ko se ti v Mozilli prikaže tale ikonica, jo klikneš z desno miškino tipko in se ti odpre seznam, klikneš na "Preferences", odpre se ti okno z nastavitvami in malo bolj spodaj imaš "Play a sound on new mail" in tam si potem nastaviš zvok.
- prinzessin
- Kofetarica