Ni dovolj strasten

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
ančika
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: vsak dan v novih sanjah

Ni dovolj strasten

Neprebrana objava Napisal/-a ančika »

Js mam pa problem, da moj fant ni dovolj strasten. Nikoli si me ne zeli tako, da bi js zacutila da si me zeli. Vec kot eno leto sva skupi, do zdej sm samo ene 2krat cutila da si me zeli. Seksava pa skoraj vsak dan in pri seksu je vse super. Zelim si da bi se me kdaj dotaknu pa me pogledou tako, da bi vedla da ga bo glih zdej razneslo. In zarad tega se js slabo pocutm, nism vec zadovoljna s sabo, ljubosumna sm za popizdt brz razloga. Fanta mam zelo zelo rada in si zelim z njim za vedno ostat, ampak sem se zacela sprasevat ce bo nama sploh slo. Kr se ze odkar sva skp se zarad tega slabo pocutm.
Js sm mu povedala kako se pocutm, pa mi je reku, da si me ful zeli, da sm mu najbolj seksi zenska na svetu.... Samo kaj mi pomagajo besede ce cutm drgac? Pa se vcasih se zgodi da sm naga pred njim da se lupckava, bozava itd. spodi pa se nc ne dogaja. In potem mi rece da naj se zacnem igrat z njim da bo stau. Ampak caki malo - js sm tuki naga, mene se dotikas, me lizes, prjemas po muci... Potem pa ti ga naj grem fafat da se bo teb ustou. Pa me mine. Pa se se slabs pocutm. Al pa enkrat sm prsla h njemu u samem plascku pa spodi nc. Pa kaj je blo - nc. Kakor da bi prsla u kombinezon zavita, tako ga je to zrajcalo. Kako mu naj pol sploh vrjamem da sm mu usec???
bodi tisto kar si, saj tak si najlepsi
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Jah ne vem kaj nj sploh tuki odgovorim. Eni tipi pač rabjo mal več časa, da se jim ˝dvigne˝. Sj če ti je povedu, da ga vzburjaš, da si mu sexi pol je to vrjetn res.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

če je to že od vsega začetka potem ne verjamem da bi bil tukaj kšn tak razlog, da mu nisi všeč.on je preprosto pač tak človek.niso vsi tok čustveni, strastni, in ne sakčejo vsi okol svojih punc kot da so največje kraljice tega sveta.moj tud ni tak da bi nevem kaj počel in me nevem kako poveličeval..tega pravzaprav tud nočem, ker mam rada mal bolj odrasel tip zveze, kot pa neko pocukrano.
verjamem da je hudo, da se počutiš ne ravno prijetno, ampak če si ga takega spoznala, bi ga mogla tudi takega sprejet, ker vse kaže na to da pač tak je...
glede dvigovanja lulčka...no ja, moj je v tem primeru čisto nasprotje, ampak seveda tud obstajajo taki ki jih morš mal spodbudit...
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Ne vem kaj nej tocn recem na to. Mogoce ma pac mal probleme z erekcijo. Oziroma tko bom reku, telo se zna zelo nepredvidljivo obnasat. Se zgodi da imas vse razloge na svetu za erekcijo pa je ni in obratno, brez razloga stoji.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
ančika
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: vsak dan v novih sanjah

Neprebrana objava Napisal/-a ančika »

Sej ni problem o erekciji. To je samo pika na i. Nikol me ni pogledou s strastjo, pa se me dotaknu tako. Ampak vedno samo nezno pa tko. Rada bi cutila da si me zeli, pa na zalost ne cutm tko.
bodi tisto kar si, saj tak si najlepsi
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Kaj pa, če bi si vzela nekajdnevni/enotedenski premor od seksa? Morda si te bo potem bolj želel.

Sicer si pa ne znam predstavljati tvoje situacije... :?
Midva sva lahko vsak dan skupaj, pa se me hoče ves čas dotikati.
Zadnjič spremenil metuljčica*, dne 17. Avg. 2007 16:54, skupaj popravljeno 1 krat.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

uff f mojga bi nakurl če bi pršla v samm plaščku pa petkicah pa spodi NČ.. tale pa je otopel al kaj mu je..
mene bi tut čist šokiral :eek: in bi se slabo počutla če ne bi usakič znova (pa nej bo to usak dan al pa na dva dni) počutla da si me noro želi, da ga bo razgnal..si ne predstavlam drugače..

mogoče je pač tak človek tale tvoje..in ga ne morš spremenit..niso vsi za vse!
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

ja jaz si tudi tega ne predstavljam najbolj. Gleda te nago, pa ga ne vzburja, po moje ni problem v tebi, ampak v njem. Zagotovo si mu privlačna, ampak kaj pa vem, morda z mislimi plava nekje drugje. Tako kot je ena napisala, vzemita si kakšen premor, morda si te bo takrat močneje želel. moj je včasih ful vzburjen, pa se še slekla nisem. Počakaj, da si te on zaželi, ne daj ti pobude za seks ampak on.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a @smrketka@ »

pomoje je pri vama problem prepogost sex. ker pri tebi je že vse odkril, vse že ve, in nekak to ni več tolk zanimivo.pa to sploh ne pomeni da te nima več rad, al pa da mu nisi všeč.pač rabi malo več da se vzburi

pomoje bi vama zelo pomagalo če bi malo zmanjšala pogostnost sexa.probajta še to
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Marilena »

Po mojem je vzrok v tem, da pač imata različne temperamente- ti si kot kaže bolj divja,strastna, pripravljena poskusiti nove stvari, on je pa bolj zadržan, hladen kot špricer po domače rečeno. Če te to res zelo moti in se pač počutiš kot se (in dvomim, da ti je glih prijetno se počutit nezaželeno in ne lepo), potem najbrž to ni pravi fant. Resda praviš, da bi z njim ostala do konca, ampak veš kako je- če dalj časa od njega ne boš dobila tega kar si želiš ti bo kaj kmalu postalo nezanimivo... In boš iskala drugje. Kako že pravijo, slab seks je 90% zveze, dober pa 30%...
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Kraj: KK

Neprebrana objava Napisal/-a B@bsy »

pa ni treba sexat vsak dan.. :) dejta si mal pavze vzet, ko pride pa do predigre ga malo zadržuj ne mu vse takoj pustit :wink: verjemi zmešalo se mu bo!!!
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

B@bsy napisal/-a:pa ni treba sexat vsak dan.. :) dejta si mal pavze vzet, ko pride pa do predigre ga malo zadržuj ne mu vse takoj pustit :wink: verjemi zmešalo se mu bo!!!

se čist strinjam, midva sva tui vsak dan, zdaj pa mal počakava, se recimo dva dni ne vidima, potem je to fuuuul dober sex. obadva komi čakava...
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a KristinĆk »

bom kr sm napisala, kr mam problem, podoben naslovu teme..

mi je čiz bed, k sploh ni več tolk strasti med nama s tipom..od začetka je blo ful, non stop neko rajcanje itd.. sploh ne sexava več tolk dost, v bistvu spolna privlačnost in strast me mineva.. in sm kr nek cajta rabla da sm res to ugotovila..sploh se ne spomnm kdaj sva nazadne sexala..hm..je blo to tri tedne al en mesc nazai..hm.. :?: zihr več..

sploh nwm kaj naj nardim, da bi blo tko k na začetku.. glede na to, da sva skup eno leto pa pol, kar vseen ni tko dost niti mal, bi mogl bit zdj noro v zvezi..ne pa ta puščoba.. najhujš je še to, k nikol ne morva bit sama doma in sploh se ne morva sprostit da bi pol sexala oz se mal igrala..

in to ubija najino zvezo..nwm kok doug bom še to prenašala..sj vem da je ljubezen glavna, ampk mislm sex more bit!!! :D
steffy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a steffy »

Hm KristinĆk, ti imaš pa kr resen problem. :? Da je že po enem letu tako... Kaj šele bo... Škoda. :( Probajta se s fantom pogovorit zakaj in kako je prišlo do tega, probajta kakšne nove metode uvest v vajino zvezo... To da nista skoraj nikoli sama... To zna biti problem. Sem v podobni situaciji. Ampak se sigurno najde kakšna "lukna" v dnevu, ki jo lahko izkoristita zase. Ampak kaj pa zvečer, ko gresta spat? Upam, da ne delita sobe še z nekom... :)

Lp,
Steffy
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a KristinĆk »

hm steffy tko je pr naju.. na žalost :(
on pride večinoma čez dan k men..od oktobra sam med vikendom (navadn sobota), k js sm bla med tednom u lj, k mam fax.. (prej sva bla 8 mescu čiz vsak dan skupi, odkar sm na faxu se vidva enkrat na tedn)
tk da tista sobota k sva bla skup, so bli navadn moji starši doma..edin lansko leto poleti, sem jih celo prepričala da grejo na morje, da sva bila z mojim celo en dan sama..
ma zlo težko je če hočš sexat, pa veš da je nekdo v drugi sobi.. mislm ne morš bit sproščen, skos poslušaš kdaj ti bo kdo udru u sobo.. isto je če on prespi pr men, al pa js pr njemu.. skos nekdo leta po hiši gor pa dol, in ne veš kdaj bo bum u sobo..
pogovorila sva se, sm mu povedala da me to ful moti, on se strinja, sam ukrent se očitno ne da.. al pa sploh nwm no.. najbl me mori to, k se to dogaja že kr par mescu, ne zadnje dni.. in s tem se tista spolna prvlačnost, strast in vse povezano s tem zmanjšuje.. tut k tist da bomo karkol začel-k pomislm na matko, da mi udre v sobo, me vse mine.. in k berem commente kle gor, kok so vsi horny pa da sexajo non stop..tega pr naju ni..sploh nwm kaj me še čaka v prihodnost, če je že zdj tok :cry: :(
Odgovori