Zbiranje zamaškov za invalidski voziček
Zbiranje zamaškov za invalidski voziček
Sm vse sorte vtipkala v iskalnik pa nism nč najdla na to temo... če se motm se pa opravičujem...
U glavnem, že neki časa hodijo maili okol za zbiranje plastičnih zamaškov... gre za neko humanitarno akcijo, ker potem nekdo dobi invalidski voziček. Js sm seveda takoj začela z zbiranjem, tudi v službi imamo vrečko v ta namen, potem pa mi sestrična pove, da je bilo nekaj podobnega že pred leti, vendar je šlo samo za en velik nateg, kar je bilo kasneje tudi pri Preverjeno.
Kaj vi mislite o tem? Še kdo zbira te zamaške?
U glavnem, že neki časa hodijo maili okol za zbiranje plastičnih zamaškov... gre za neko humanitarno akcijo, ker potem nekdo dobi invalidski voziček. Js sm seveda takoj začela z zbiranjem, tudi v službi imamo vrečko v ta namen, potem pa mi sestrična pove, da je bilo nekaj podobnega že pred leti, vendar je šlo samo za en velik nateg, kar je bilo kasneje tudi pri Preverjeno.
Always look on the bright side of life!
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Jaz sem tudi sama o tem premišljevala...
Zbiram jih še vedno za profesorja...moram mu poslati mail ker sedaj med počitnicami nevem ali jih še potrenuje ali ne. Upam, da ni nateg ane...Ja sm pa slišala kar si že sama že napisala, da je že bil veliki nateg...
Le kje bi se lahko to pozanimal...
Nočm pa zbirat pa profesor nosi nekam in tako služi 
Zbiram jih še vedno za profesorja...moram mu poslati mail ker sedaj med počitnicami nevem ali jih še potrenuje ali ne. Upam, da ni nateg ane...Ja sm pa slišala kar si že sama že napisala, da je že bil veliki nateg...
Le kje bi se lahko to pozanimal...

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- Bunny Muffin
- Komunikatorka
- Kraj: Disturbia
Če se ne motim, zadevo organizira neko podjetje ki reciklira/minimizira plastične embalaže. Da bi se izognili manjšim nezgodam, kot so manjše eksplozije plastenk, v katerih je stistnjen zrak, ki sčasoma počijo, so začeli s to akcijo ki jim zmanjša dodatno delo.
Mislim da 1 tona zamaškov stane 300€.
Jaz še vedno zbiram te zamaške.
Več si lahko preberete tu
Mislim pa da obstaja več teh akcij... in 300€ za 1 tono zamaškov je absolutno premalo...
Mislim da 1 tona zamaškov stane 300€.
Jaz še vedno zbiram te zamaške.
Več si lahko preberete tu
Mislim pa da obstaja več teh akcij... in 300€ za 1 tono zamaškov je absolutno premalo...
Če bi bil človek vedež, ne bi bil revež.
-
- Kofetarica
- _*Jagoda*_
- Komunikatorka
- Kraj: Slovenija :D
pred enimi 5 leti, je moj brat in nekdanji sošolci v oš zbirali one lsteke ki jih dobiš pri cigaretih takoj ko odpereš. In mislim da so mogli zbrati 3-4 kg teh listekov in potem bi dobili invalidski voziček. Zbirali pa so za sošolca ki se je ponesrečil in če bi preživel bi bil invalid. ampak ni
no vglavnem je zlo težko zbrati tolikšno težo teh malih listekov

-
- Kofetarica
Re: Zbiranje zamaškov za invalidski voziček
Dagi napisal/-a:Sm vse sorte vtipkala v iskalnik pa nism nč najdla na to temo... če se motm se pa opravičujem...
ja, moja mala sestrična je prosla če zbiramo to za ta namen. in smo jih že ogrooomno nabrali

.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Mi jih isto doma zbiramo že od aprila - takrat jih je sestra v srednjo šolo nosila, zdej pa jih nosi mama v službo. Js mam pravo veselje z zbiranjem in pobiranjem pri sosedih in sorodnikih, ki sem jih vse angažirala.
Mi je v redu misel, da bom lahk nekomu na tak preprost način morda res pomagala in prvič slišim za kakršnikoli "nateg".

Mi je v redu misel, da bom lahk nekomu na tak preprost način morda res pomagala in prvič slišim za kakršnikoli "nateg".
...if there are roses, they will blossom...
Re: Zbiranje zamaškov za invalidski voziček
Dagi napisal/-a:Kaj vi mislite o tem? Še kdo zbira te zamaške?
Ja, za to akcijo sem slisal sele kaksen mesec nazaj in ker popijemo ogromno usteklenicene vode, nam to ni bil problem. Zamaske dam pa kolegici in jih pol ona odnese...v en vrtec al kam

Lepa gesta, ampak seveda bi blo lepo, da bi kaj vec € primaknili!
I love SISLEY& RW