Zbiranje zamaškov za invalidski voziček

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Zbiranje zamaškov za invalidski voziček

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

Sm vse sorte vtipkala v iskalnik pa nism nč najdla na to temo... če se motm se pa opravičujem...

U glavnem, že neki časa hodijo maili okol za zbiranje plastičnih zamaškov... gre za neko humanitarno akcijo, ker potem nekdo dobi invalidski voziček. Js sm seveda takoj začela z zbiranjem, tudi v službi imamo vrečko v ta namen, potem pa mi sestrična pove, da je bilo nekaj podobnega že pred leti, vendar je šlo samo za en velik nateg, kar je bilo kasneje tudi pri Preverjeno.

Kaj vi mislite o tem? Še kdo zbira te zamaške?
Always look on the bright side of life!
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Jaz sem tudi sama o tem premišljevala...
Zbiram jih še vedno za profesorja...moram mu poslati mail ker sedaj med počitnicami nevem ali jih še potrenuje ali ne. Upam, da ni nateg ane...Ja sm pa slišala kar si že sama že napisala, da je že bil veliki nateg...

Le kje bi se lahko to pozanimal... :? Nočm pa zbirat pa profesor nosi nekam in tako služi :?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

Pri nas smo jih zbiral na faksu-pa mislm da je blo lansk let..

Sam da je šlo pa za nateg pa nism slišala :(
Za dežjem vedno posije sonce!!
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

Tigi napisal/-a:Zbiram jih še vedno za profesorja...moram mu poslati mail ker sedaj med počitnicami nevem ali jih še potrenuje ali ne.

no če jih pa ne potrebuje več jih pa men prnes, magari kr sm v službo... sej si bliz... :wink:
Always look on the bright side of life!
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Ja bom ;) samo ga moram prej vprašati :wink:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Bunny Muffin
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Disturbia

Neprebrana objava Napisal/-a Bunny Muffin »

Moja mama je en čas to zbirala. Pa je nosila sodelavki, ki jih je nesla... nevem kam že pač. :P
Ampak to je blo že ful dolgo nazaj. Kakšno leto pa pol ziher. :?
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
Uporabniški avatar
Ursyna
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: malo tu malo tam

Neprebrana objava Napisal/-a Ursyna »

Če se ne motim, zadevo organizira neko podjetje ki reciklira/minimizira plastične embalaže. Da bi se izognili manjšim nezgodam, kot so manjše eksplozije plastenk, v katerih je stistnjen zrak, ki sčasoma počijo, so začeli s to akcijo ki jim zmanjša dodatno delo.

Mislim da 1 tona zamaškov stane 300€.

Jaz še vedno zbiram te zamaške.

Več si lahko preberete tu

Mislim pa da obstaja več teh akcij... in 300€ za 1 tono zamaškov je absolutno premalo...
Če bi bil človek vedež, ne bi bil revež.
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

Aha, prejšnji mesec smo bili na eni proslavi in so to zbiral :gut: . Se mi zdi dobra ideja, če je le res.
Uporabniški avatar
_*Jagoda*_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Slovenija :D

Neprebrana objava Napisal/-a _*Jagoda*_ »

pred enimi 5 leti, je moj brat in nekdanji sošolci v oš zbirali one lsteke ki jih dobiš pri cigaretih takoj ko odpereš. In mislim da so mogli zbrati 3-4 kg teh listekov in potem bi dobili invalidski voziček. Zbirali pa so za sošolca ki se je ponesrečil in če bi preživel bi bil invalid. ampak ni :( no vglavnem je zlo težko zbrati tolikšno težo teh malih listekov
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

mi smo kakšno leto nazaj v šoli zbirali zamaške in smo jih zbrali preko 10000 pa je blo pol povedano da je bil to kao nateg :(

sm jih pa takrat na veliko zbirala, vsi moji sosedje in prjatli so mogl zbirat :) vsaj občutek je bil dobr k sm upala da bom enmu pomagala ... :)
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Re: Zbiranje zamaškov za invalidski voziček

Neprebrana objava Napisal/-a porcelain »

Dagi napisal/-a:Sm vse sorte vtipkala v iskalnik pa nism nč najdla na to temo... če se motm se pa opravičujem...

U glavnem, že neki časa hodijo maili okol za zbiranje plastičnih zamaškov... gre za neko humanitarno akcijo, ker potem nekdo dobi invalidski voziček. Js sm seveda takoj začela z zbiranjem, tudi v službi imamo vrečko v ta namen, potem pa mi sestrična pove, da je bilo nekaj podobnega že pred leti, vendar je šlo samo za en velik nateg, kar je bilo kasneje tudi pri Preverjeno.

Kaj vi mislite o tem? Še kdo zbira te zamaške?

ja, moja mala sestrična je prosla če zbiramo to za ta namen. in smo jih že ogrooomno nabrali :)
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Uporabniški avatar
dida85
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: CeLjE

Neprebrana objava Napisal/-a dida85 »

ja tud mi jih zbiramo v službi in potem to sodelavka nese .. nekam :)
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

dida85 napisal/-a:ja tud mi jih zbiramo v službi in potem to sodelavka nese .. nekam :)

Pri nas je isto.
Uporabniški avatar
jeanitte
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: koroška

Neprebrana objava Napisal/-a jeanitte »

Mi jih isto doma zbiramo že od aprila - takrat jih je sestra v srednjo šolo nosila, zdej pa jih nosi mama v službo. Js mam pravo veselje z zbiranjem in pobiranjem pri sosedih in sorodnikih, ki sem jih vse angažirala. :D
Mi je v redu misel, da bom lahk nekomu na tak preprost način morda res pomagala in prvič slišim za kakršnikoli "nateg".
...if there are roses, they will blossom...
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: Zbiranje zamaškov za invalidski voziček

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

Dagi napisal/-a:Kaj vi mislite o tem? Še kdo zbira te zamaške?

Ja, za to akcijo sem slisal sele kaksen mesec nazaj in ker popijemo ogromno usteklenicene vode, nam to ni bil problem. Zamaske dam pa kolegici in jih pol ona odnese...v en vrtec al kam :)

Lepa gesta, ampak seveda bi blo lepo, da bi kaj vec € primaknili!
I love SISLEY& RW
Odgovori