#5 top dogodkov v vašem življenju
#5 top dogodkov v vašem življenju
Malo me je pomoje prevzela zadnja epizoda Losta, ko sem ga gledala, in sem se zamislila, katerih 5 dogodkov je bilo najboljših v mojem življenju:
#5: Prvi poljub s fantom, ki mi je bil neznansko všeč.
#4: Pri vsakem potovanju oz. državi v kateri sem bila (več kot 20) sem si vzela kako urco sama zase, gledala naokoli in razmišljala (ter se povsod nekje podpisala)
#3: Ne morem povedati
#2: Celo potovanje na Šri Lanko, prava katarzo doživela.
#1: Mamino darilo: Kaseti Davida Hasselhoffa in Spice girls. Še zmeraj ju imam shranjeni.
In vaših top 5 dogodkov?
#5: Prvi poljub s fantom, ki mi je bil neznansko všeč.
#4: Pri vsakem potovanju oz. državi v kateri sem bila (več kot 20) sem si vzela kako urco sama zase, gledala naokoli in razmišljala (ter se povsod nekje podpisala)
#3: Ne morem povedati
#2: Celo potovanje na Šri Lanko, prava katarzo doživela.
#1: Mamino darilo: Kaseti Davida Hasselhoffa in Spice girls. Še zmeraj ju imam shranjeni.
In vaših top 5 dogodkov?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
#1: Da sem spoznala njega, ker me neizmerno osrečuje.
#2: Lanske počitnice na Djerbi z njim.
#3: Potovanje v Berlin. Bila je ena taka velika izkušnja ki je res ne bom pozabila nikoli.
#4: 2 leti zaporedoma počitnice na Korčuli, obel leti sta bli fenomenalni. Moram povedat da domačini so res zakon!
#5: Tuki mislim da gre za omenit tudi prvi sex...
#2: Lanske počitnice na Djerbi z njim.
#3: Potovanje v Berlin. Bila je ena taka velika izkušnja ki je res ne bom pozabila nikoli.
#4: 2 leti zaporedoma počitnice na Korčuli, obel leti sta bli fenomenalni. Moram povedat da domačini so res zakon!

#5: Tuki mislim da gre za omenit tudi prvi sex...

#1 Spoznala svojo prvo in upam da edino ljubezen
#2 Zamenjava fakultete
#3 Prvič v Londonu in takrat tudi prvič na letalu
#4 Opravljena matura in zaključni koncert na glasbeni šoli (si delita mesto)
#5 Ko sem kot otrok na Češkem dobila prvi prstan (ves dan sem hodila naokrog z iztegnjeno roko pred sabo in opazovala to čudo)
in veliko punčko, ki sem jo s svetlečimi očmi samo opazovala v izložbi in nikoli sitnarila zanjo
Nič posebnega, ampak meni zelo dragi trenutki do zdaj. Čez pet let bom verjetno dajala na takšni listi prednost čemu drugemu.

#2 Zamenjava fakultete
#3 Prvič v Londonu in takrat tudi prvič na letalu
#4 Opravljena matura in zaključni koncert na glasbeni šoli (si delita mesto)
#5 Ko sem kot otrok na Češkem dobila prvi prstan (ves dan sem hodila naokrog z iztegnjeno roko pred sabo in opazovala to čudo)

Nič posebnega, ampak meni zelo dragi trenutki do zdaj. Čez pet let bom verjetno dajala na takšni listi prednost čemu drugemu.

- prva barbika, ki sta mi jo kupila starša v Avstriji v eni ogromni trgovini s samimi barbikami, celo pot domov sem jo stiskala k sebi, zavito v škatli, ker mi je nista dovolila odpreti do doma
moja prva in najlepša barbika
- končano šolanje
- dobili smo psičko
našo Larči
- spoznala sem svojo ljubezen
- najina poroka
tega ne bom nikoli, nikoli pozabila (ta je namensko na zadnjem mestu, ker mi pomeni največ)
Sledijo si po starosti dogodka in seveda po pomembnosti v mojem življenju.

- končano šolanje
- dobili smo psičko

- spoznala sem svojo ljubezen
- najina poroka

Sledijo si po starosti dogodka in seveda po pomembnosti v mojem življenju.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
5) ko sem stala na triglavu
4) k me je mami ucila avto vozit
3) k sm sla prvic sama od doma za malo vec kot mesec dni..k sm zvela american dreams
2) k sm dobila za rojstni dan od mami pa ocita svojo karikaturo in to tko srckano narisano da sm se zjokala k sm se vidla
1) k sm si prvic przgala verige pa zadensala...kasn obcutk

4) k me je mami ucila avto vozit
3) k sm sla prvic sama od doma za malo vec kot mesec dni..k sm zvela american dreams

2) k sm dobila za rojstni dan od mami pa ocita svojo karikaturo in to tko srckano narisano da sm se zjokala k sm se vidla

1) k sm si prvic przgala verige pa zadensala...kasn obcutk

Zivljenje je piskotek!
-
- Komunikatorka
- Kontakt: