Gumijasti cokli
- prinzessin
- Kofetarica
- Kraj: tu pa tam
Gumijasti cokli
Lepo pozdravljeni vsi skupaj. Verjetno ste v reklamah že zasledile gumijaste cokle, ki imajo posebni ime, vendar se ga zdajle ne spomnim več. Tisti gumijasti(penasti) cokli v 4-ih oz. 5-ih barvah, ki jih nosil menda tudi Al Pacino, v katerih se sploh ne potiš, itd...
Je katera že ponosna lastnica?
Sama si jih bom verjetno kupila, da vidim, kaj je na tem.
Je katera že ponosna lastnica?
Sama si jih bom verjetno kupila, da vidim, kaj je na tem.
ja vemo ka mislš
moja soigralka jih je dobla nek in je vsa ponosna pršla taka na trening...zgledajo tk neumesni, beri: smeEeh
sm kt jih maš pa na nog..pa majkaa...tk zgledajo plastični sm so pa najbl mehki
edin..js u tem nebi nikol okol hodila

edin..js u tem nebi nikol okol hodila

Don''t care what people say, just follow your own way...
Ko sm jst to letos aprila vidla v Londonu sm bla prepričana, da mi tega še kr neki časa ne bomo vidl
Zdej pa vidm, da majo tut pr nas že to sranje ...
Men so te natikačni ogabni res, nimam pojma za kam bi loh to nosila, ampak v Londonu pa čist vsi v tem šetkajo na okol. Nosjo jih pa na kavbojke, kiklce, oblekce ... ma ni da ni
Skratka men niso ušeč ... in jih tut ne bom mela

Men so te natikačni ogabni res, nimam pojma za kam bi loh to nosila, ampak v Londonu pa čist vsi v tem šetkajo na okol. Nosjo jih pa na kavbojke, kiklce, oblekce ... ma ni da ni

Skratka men niso ušeč ... in jih tut ne bom mela

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Js tud ne razumem kaj je fora teh čevljev ker so res obupni! Nej bojo še tok udobni in ne vem kaj vse, js jih ne bi obula za kam drugam kot za na domače dvorišče za nč na svetu, prav gnusni so mi, grozna oblika, grozne barve ... yuck
Sam zgleda da so ful popularni. Krneki.

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Jaz sem to prvič vidla aprila na Kanarskih otokih, kjer so jih vsi,ampak res vsi nosli. Bli so mi tolko ogabni da brezveze. Še Lacoste jih prodaja v svoji trgovini.
V glavnem, tega pa 100% ne bom mela
Naj bo še nevem kaki italijanski dizajn
Samo v Milanu pa še nisem nobenega s tem vidla (zaenkrat) - al pa nisem bla dovolj pozorna 

V glavnem, tega pa 100% ne bom mela

Lahko imam vse.