Po glavi se mi pletejo kar precej vprašanj in bi vas prosila, če mi malo pomagate pri vsej tej zmešnjavi...

Imam novega fanta s katerim sva skupaj 5 mesecev. Imava se zelo lepo, vendar nisem max. zadovoljna z najinim sexom. Zame je to precej šok, ker sem imela pred njim bivšega fanta s katerim sem bila 3,6 leta in sva se res zelo ujela na tem področju. Težava tiči v tem, da npr. on začne mene rajcati samo po muci (to mu gre sicer zelo dobro od rok), sem in tam me malo prime za prsi in to je to... Po tem mi pa vedno položi roko na svojega in "pričakuje" (oz. jaz čutim tako dolžnost, ker mu hočem ugajati, razvajati) da mu ga bom pofafala. Dobim občutek kot, da želi samo zase poskrbeti. Jaz zase lahko rečem, da se precej potrudim, da je zadovoljen. To sem mu že omenila vendar ne občutim kakršne koli spremembe. Zanimivo se mi zdi, da ko on mene obdeluje... Bodisi z roko, bodisi z jezikom, da nima nikoli vmes erekcije. Je to normalno?! Moj bivši fant je vedno imel zelo trdega, ko je videl da uživam in sem vzburjena. Obdeloval me je tudi po 1h skupaj ali več. Zanima me tudi koliko časa povprečni mlad moški okoli 24 leta potrebuje časa, da mu pride? Se mi zdi, da on potrebuje kar precej časa... :S Sem že kar zmatrana na koncu... Pa še problemček tiči v tem, da nekaj časa ima erekcijo, nekaj časa ne... Tudi zelo trdega nima nikoli... Včasih se počutim kot, da imava zamenjene vlogi. Ponavadi se fantje bolj posvečajo svojim puncam. On mi vedno govori, da mu moram kaj perverznega govoriti in narediti vmes... Mogoče tukaj tiči razlog, da ni toliko vzburjen? Včasih bi se že postavila v vlogo perverznice. Mi pa ni do tega, da bi vedno na hard način sexala, čeprav meni tudi to paše...

Imam še en problem iz moje strani, ki je verjetno povezan s psiho, ker ne uživam z njim tako kot bi lahko. Na začetku imam res vlažno muco. Po tem pa vedno manj dokler ne postane skoraj suha?! Tega problema nisem še nikoli imela... Kaj naj bi to pomenilo? Se je kateri od vsa že kdaj to dogajalo?
Motivacija do sexa z njim plahni in se zelo bojim, da bo to povod zakaj bi rada prekinila zvezo z njim, čeprav se imam zelo lepo z njim! Je krasen človek in ga nočem izgubiti...
Moj namen ni, da ga primerjam z bivšim fantom ker tega res ne želim!!! Je pa res, da nimam veliko izkušenj v spolnosti saj je on šele moj 2 fant in ne vem ravno veliko kako je pri drugih fantih... Sem zelo žalostna, ker hočem tudi jaz uživati...

Hvala za vse odgovore!!!