mycosmogirl napisal/-a:2 days in paris - Ena boljših romantičnih komendij, ni tista pocukrana ameriška ampak ravnoprav romantično francoska! Dialogi so pa itk čist originalni! 8.5/10
Meni je pa to ena najbolj bednih romanticnih komedij vseh casov.
Love and other disasters z Brittany Murphy v glavni vlogi. Seveda romatnicna komedija. Ampak si zasluzi le 6/10.
mycosmogirl napisal/-a:2 days in paris - Ena boljših romantičnih komendij, ni tista pocukrana ameriška ampak ravnoprav romantično francoska! Dialogi so pa itk čist originalni! 8.5/10
Js se ravno odločam, če bi šla tole gledat v kino al ne - zbiram še med par filmi.
Sm pa prejšn tedn gledla Očka brez načrta, pa mi ni blo nevemkaj - preveč osladno, pocukrano, pa sama igra se mi je zdela na trenutke totalno zanič. Ocena: 3,5/10.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
dons pogledala Stardust, ki mi je bil res zelo všeč in ga res priporočam!
pa še Sydney White. se mi je zdel tak tipičen najstniški film, ampak mi je bil všeč
Ja,jaz sem tudi več komedije pričakovala. Ker sem brala nekje, da je ful smešno in v stilu filmov oz komedij Waltera Matthaua + Jacka Lemmona. Saj ok. Določene stvari so bile smešne. Samo tisto z boleznijo mi ni šlo skupaj...preveč žalostno vse skupaj.
The Mist - moj preljubi Stephen King Film mi je bil všeč-itak. Samo konec pa je Totalno krut, ampak dober, ker je drugačen in ni happy ending kot smo vajeni.