Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* jaz ne bi bila jaz, če ne bi kopala sama po seb pa razmišlala še sto let o izpitu, po tem ko ga odpišem. kaj se zgodi? dobim sred kosila fleš: ofak, zaj* sem eno vprašanje. preverim na internetu: sem ga res. jao... taka glupa napaka. pa ubistvu me bk za ocene, ampak ko mam to zoisovo štipendijo, in pol ko dobim 8ko sem čist: aja... okej... in res se mi ne da it zviševat ocen :( sranje. fajn je d mam zoisovo, sam k se počutim ko največja piflarka, ko sem razočarana, ko dobim manj kot 8. no... v ponedeljek bom zvedla.. hjo :/
* danes zadnjič delaam :DDDD
* v sredo še en težeeeeek izpit. tega me je pa res strah.
* sama seb grem na živce. ful.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

*se le izboljšuje situacija in bom v naslednjem tednu verjetno dobil novi šiht v drugem podjetju z veliko bolj človeškim delovnim časom
*bosta v juliju dve plači, kar pomeni - moneeeeeey :D
*mam v načrtu se končno preselit na svoje spet in sicer v eno lepo garsonjero nekam v Mariboru
*koooooooooooooooomaj čakam in sicer tako za službo, ker me ta ubija s svojim nemogočim delovnim časom kot tudi, da se preselim
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Dioniz, sem vesela zate :)

Jaz pa:

*učenje, učenje, učenje minimalno 8 ur na dan....upam, da bo ves ta trud kdaj poplačan...
*je to to, fuuuul ful neznansko mi je žal, ker je vredu dečko, ampak kaj naj, pač nisva na istem glede pričakovanj :cry:
*sem spet začela s pilatesom nekaj dni nazaj,
*sem v kontaktu z eno simpatijo izpred 2eh let, čist po naključju,
*bog daj, da mi uspe do septembra prit na zeleno vejo.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: logatec

Neprebrana objava Napisal/-a panthol »

slovenc79 napisal/-a:panthol, kok si ti kej star? ;)

83 letnik... now you do the math :) In preden me začneš osvajat ti moram povedat, da me desci niti mal ne privlačijo :twisted:

hint: pri odgovorih za ankete ne spadam več v kategorijo "20-29 let"
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da sem bila za dobro opravljeno delo pohvaljena od obeh šefov :cool: Zdej mi pa še plačo zvišajte, hvala lepa.
- da me je včeraj povabil na žurko pa je prišlo potem pri komunikaciji do kratkega stika in nisem šla, poleg tega pa sem bila od aviona tako utrujena, da sem itak šla spat in spala skoraj 11 ur. Danes se zmeniva za večerjo, na kar predlaga, da raje pridem k njemu na špagete. Hm. Upam, da to pomeni to, kar jaz mislim, da pomeni :D
- da je bil včeraj tak lep dan. Kljub what da fuck am I doing trenutkom na letalu sem vesela, da sem nazaj.
- da sem cimra navdušila nad čokolešnikom. Mah, zdej bo pa pol kile šlo v manj kot enem tednu, ziher :)
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

*grem danes po doooolgem času spet ven.... juhej :)
"Life's a journey, not a destination."
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

panthol napisal/-a:83 letnik... now you do the math :) In preden me začneš osvajat ti moram povedat, da me desci niti mal ne privlačijo :twisted:

hint: pri odgovorih za ankete ne spadam več v kategorijo "20-29 let"

30, torej :D sej tudi mene ne privlačjo, brez skrbi ;) hec :P

priznam, da me žalosti da me simpatija ignorira.. zgleda pač da bom moral spet pozabit nanjo in si izbrat novo "tarčo"..
hej norci :)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

* danes sem v bershki v europarku na blagajni stal za verjetno najbol hot dekletom na planetu zemlja :D visoke pete pa kljub temu manjša od mene, jeans hot pants, ki so glih samo rit prekrivale, kaj je mela zgoraj oblečeno sploh ne vem točno, ker vse kar sem lahko gledal oz. bolje rečeno se nečloveško trudil, da ne bi buljil ves čas brez kontrole, je blo pod pasom :D vem samo da je blo nekaj belega čipkastega pa seveda v skladu z vsem ostalim outfitom zelo hot, potem srednje mišičaste, super lepe, bele, dolge noge oz. vsaj dolg izgled so imele tak, glede na to, da jih ni prekrivalo nobeno oblačilo, dolge rjave lase, ful lušna... waaaaaaaaaaaaah. :D še do zdaj mi ni iz glave padla. ko bi še samo ob tem mel jajca pa bi jo ogovoril al pa pohvalo kak zgleda tam al pa vsaj nekaj, ne pa otrpel stal za njo dokler ni šla :D

*jaaaah, what could have been, what could have been :D

*punca, če se najdeš v tem opisu, me KON-TA-KTI-RAJ!!!! :D službo mam pa dobro plačo :D da pa dobro zgledam pa si tak vidla :D pa dober sem po srcu :D še kaj hočeš vedet? :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Najbolje, da se grem kar ubit.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: logatec

Neprebrana objava Napisal/-a panthol »

rokerca napisal/-a:Najbolje, da se grem kar ubit.

vau vau vau, time out! Fentaš se lahko še vedno kdaj drugič, zdele se pa pomiri, jebeš to kar te je iztirilo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

- da bi tok rad pomagal rokerci, pa ne vem kako..
hej norci :)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

to me spomni na ta video:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GfBU-OeJ_Ss[/youtube]
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

- upam da mi danes rata oddati hiško za 2 leti, da dobim denar za centralno in novo kritino, tako da fingers crossed.

- grem jutri na potovanje, in v meni sploh ni več tiste neučakanosti...zdaj sem že navajen pakiranja in priprave. Mi je žal da sem izgubil malo tiste spontanosti :(

- razmišljam da bi šel septembra prehoditi slovensko planinsko pot v enemu kosu, upam da se mi bo uspelo pripraviti do takrat...vsaj gojzarje iz Španije sem dal popraviti, to je že nekaj :)

- berem Igro prestolov, sem se naveličal čakati 1 leto.

- je umiranje težje od konca.

- me zanima kam me bo pripeljalo naslednje leto, treba bo najti službo, kupiti avtomobil...a upam da grem čez 2 leti na kakšno dolgo pol letno potovanje, to me osrečuje in mi daje nek namen in srečo da delam z življenjem nekaj koristnega.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da se sprašujem, če sta LZ in emanuela sploh še skup :eek: :eek:

* da je lep vikend za mano, prehitr je minil, ahhhhh :hearts:
* da jem ledeno mrzel jogurtov smoothie
* da bo tole najboljše poletje ever, čeprov čist brez keša
* da je to leto 100× boljše k lansko. Ko pomislim na čem sem bila točno leto nazaj, najslabše obdobje v mojem življenju
* da kmalu 1 leto odkar spoznala določeno forumašico :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

*da mam jutri izpit in nimam pojma o pojmu, in ni mi več ...
*da bo to poletje lejm, najbrž.
Yada, yada, yada...
Zaklenjeno