pepelčica napisal/-a:Meni je pomagala...čokoadaaa grrrrozna reklama
Za Dorino? Jz sem se skor zjokala, ko sem to prvič vidla.
Ni mi pa jasno zakaj vam je un "ice ice pingvin" tolk grozen. Ker tamala dva naivno mislita, da sta mamo "na foro"?
Kaj ste pozabile kako je bit otrok?
^^ istočasno je bla ista reklama na 2 programih pop in kanal a
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared, and she didn't say where she was going
ja ni fore, to je to. pač na 2 programih istočasno ista reklama (pomoje je za tako potezo potrebno velik keša s strani podjetja)
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared, and she didn't say where she was going
reklama ob 20.00 je za siol. tisto prestavite na drug kanal, je pa kr tko... bistvo je pa ob 20h
Tisto prestavite na drug kanal je od simobila ker majo zdej tisto neveč tako novo reklamo kjer predstavljajo dve strani življenja in na kanalu a se je vrtela slaba stran na pop tvju pa dobra stran.
Na koncu reklame pa simobil pozove naj prestavimo na pravo stran - prestaviš kanal - greš na Simobil..