Čevlji
buubbika napisal/-a:Ma ktera kkšen link od kake strani, kjer bi si lohk špičake naročla (une s fulllll malo peto), pa da je slo. stran, ker niam časa zdj po trgovinah hodit.
A si mislna kaj na tak način:

ti so na Alpinini spletni strani, pa še pocen so, cca. 20 evrov
edit: huh, zdej so mi ratal ful všeč, ko jih gledam..bom šla jutr kr v Alpino pogledat, če jih imajo,
pa kakšna je tista druga barva, ki piše, da je zelena, ma na sliki zgleda ful čudno ...

Zadnjič spremenil Mimi_M, dne 09. Apr. 2007 10:26, skupaj popravljeno 1 krat.
jemina napisal/-a:Jz si tud morem kakšne lepe čeveljčke kupet samo ne dam več kot 20€, ker jih verjetno ne bom veliko nosila.
Na težko misijo se odpravljaš.

As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
g00fy_qa napisal/-a:jemina napisal/-a:Jz si tud morem kakšne lepe čeveljčke kupet samo ne dam več kot 20€, ker jih verjetno ne bom veliko nosila.
Na težko misijo se odpravljaš.Jaz nikjer nisem zasledila lepih čevljev za 20 evrov. Nekje od 30 dalje se komaj začenja...
zanimivo...jaz jih zmeraj najdem...pa imam full lepih čevljev doma..pa še za nosit so fajn...pri meni je zmeraj ugodna rešitev turbo schuh...pa sem bila res zmeraj zadovoljna in lepo obuta...še posebej firma nox...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
astra_mb napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:jemina napisal/-a:Jz si tud morem kakšne lepe čeveljčke kupet samo ne dam več kot 20€, ker jih verjetno ne bom veliko nosila.
Na težko misijo se odpravljaš.Jaz nikjer nisem zasledila lepih čevljev za 20 evrov. Nekje od 30 dalje se komaj začenja...
zanimivo...jaz jih zmeraj najdem...pa imam full lepih čevljev doma..pa še za nosit so fajn...pri meni je zmeraj ugodna rešitev turbo schuh...pa sem bila res zmeraj zadovoljna in lepo obuta...še posebej firma nox...
jz mam iz turbota sma en čevlčke (štikle črne) in sm ful zadovolna.. pa še tko majo paščke za okras pr špici inr es ful lepo rpidejo pa čsit pcoen so bli..se miz di da je to ta firma ja NOX