Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

ja sam če maš pa nogo tm 38, 39 pa ni šanse da ostane več kt ene dva dni :cry: ker res te pogoste cifre kuj gredo, pol pa ostane 42 pa 36
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

vem kako je to..zato sm s epa jz za svoje zagrebla PREC (mam 39).. poll so pa 38 in ostale cifre zmankale v momentu..pa niso bli lih pocen čeulčki
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

densy napisal/-a:^ to je ful smotan ja, ker sm prejšnjič neki sprašvala, pa so mi rekl, da dobijo vsako cifro samo en par..
Ja sej to je to in pol lahko samo upaš, da bojo še eno pošiljko dobili. Jaz upam, da jo bojo :cry:
I laugh at gilded butterflies.
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

evo to so pa moji novi šuzi (črni) :D Beli so od lani (ki so btw stali 11k), crne sem pa kupla prejsnji tedn (cena 19,70€). Ne morm verjet, da so teke razlike v cenah, glede na to, da so isti cevlji :)

Slika
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

^ lepi.. pa na prvi pogled tut udobni..

jst zdej rabm ene bele, k sm prejšnje tok shodila, pa znucala, da mi jih je mami brez da bi me vprašala kr stran vrgla, je rekla da ji že sramoto delam :D
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

sAdie napisal/-a:evo to so pa moji novi šuzi (črni) :D Beli so od lani (ki so btw stali 11k), crne sem pa kupla prejsnji tedn (cena 19,70€). Ne morm verjet, da so teke razlike v cenah, glede na to, da so isti cevlji :)

Slika

Lepi..Kje si jih pa kupila?
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

^^Mislim, da so iz Humanica. Bo sAdie povedala, če mam prav :)
I laugh at gilded butterflies.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jz si tud morem kakšne lepe čeveljčke kupet samo ne dam več kot 20€, ker jih verjetno ne bom veliko nosila.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

buubbika napisal/-a:Ma ktera kkšen link od kake strani, kjer bi si lohk špičake naročla (une s fulllll malo peto), pa da je slo. stran, ker niam časa zdj po trgovinah hodit.

:help:

A si mislna kaj na tak način:

Slika

ti so na Alpinini spletni strani, pa še pocen so, cca. 20 evrov

edit: huh, zdej so mi ratal ful všeč, ko jih gledam..bom šla jutr kr v Alpino pogledat, če jih imajo,
pa kakšna je tista druga barva, ki piše, da je zelena, ma na sliki zgleda ful čudno ... :?
Zadnjič spremenil Mimi_M, dne 09. Apr. 2007 10:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

jemina napisal/-a:Jz si tud morem kakšne lepe čeveljčke kupet samo ne dam več kot 20€, ker jih verjetno ne bom veliko nosila.

Na težko misijo se odpravljaš. :D Jaz nikjer nisem zasledila lepih čevljev za 20 evrov. Nekje od 30 dalje se komaj začenja...
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

jemina napisal/-a:Jz si tud morem kakšne lepe čeveljčke kupet samo ne dam več kot 20€, ker jih verjetno ne bom veliko nosila.

kašne čevle pa hočš?
sj či nimaš glih 39 al pa 40 cifro se da kj v outletu najdt, al pa pol v teh cnejših štacunah
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Razmišljam, da bi šla v Yellota pogledat, čeprav se mi ta trgovina obrača.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

g00fy_qa napisal/-a:

Na težko misijo se odpravljaš. :D Jaz nikjer nisem zasledila lepih čevljev za 20 evrov. Nekje od 30 dalje se komaj začenja...

zanimivo...jaz jih zmeraj najdem...pa imam full lepih čevljev doma..pa še za nosit so fajn...pri meni je zmeraj ugodna rešitev turbo schuh...pa sem bila res zmeraj zadovoljna in lepo obuta...še posebej firma nox...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

astra_mb napisal/-a:
g00fy_qa napisal/-a:

zanimivo...jaz jih zmeraj najdem...pa imam full lepih čevljev doma..pa še za nosit so fajn...pri meni je zmeraj ugodna rešitev turbo schuh...pa sem bila res zmeraj zadovoljna in lepo obuta...še posebej firma nox...

jz mam iz turbota sma en čevlčke (štikle črne) in sm ful zadovolna.. pa še tko majo paščke za okras pr špici inr es ful lepo rpidejo pa čsit pcoen so bli..se miz di da je to ta firma ja NOX
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Tudi jaz imam kar nekaj čevlčkov iz TS, pa so kul;
dostikrat najdem tudi v trgovini Pami (La scarpa oz. ne vem, če imate to v LJ) ali Fisherju..pa so vsi pod 30 evrov. :P
Zaklenjeno