glede poimenovanja organov - odvisno od konteksta, v običajnem pogovoru neke običajne besede, ko je pa strast imam pa rad vulgarnost

ponavljam
hayley napisal/-a:Omajgad... pa jaz sem samo odogovrila na vprašanje, kaj te najbolj zmoti pri prvem seksu.
Če je tip živčen in mu ne stoji, me ne zmoti, ker računam ,da se bo to v prihodnje popravilo, če se nevemkako vse ne ukvarja z mano, me tudi ne zmoti, ker računam da ga bom šla bolj učit v prihodnje, ne pri prvem seksu, kar bi še rada od njega... take stvari ,ki se jih da s časom popravit me ne zmotijo. Če traja malo časa me tud ne tolk zmoti, čeprav je bolj dobrodošlo, da lahko potem še v drugo.. si tudi mislim, se bo že izboljšalo v prihodnje..
In pač edina stvar, ki mi je bed, če pač tip nima ravno tolk velikega oz če je pri manjših, ker se tega ne da spremenit.
*aja sem zdaj se enkrat prebrala, kaj je bilo napisano za nazaj, ker se v prvo ful na hitro preletela, pa vidim D aje kakšen moj odstavek nepotreben. Un tip obseden z velikostjo penisa je trol, alpa 12- letnik.
jstsmjst napisal/-a:letnik sm pa 1989 tko da nism 12 letnik niti trol
saarijarvi napisal/-a:ta cela tema