glede poimenovanja organov - odvisno od konteksta, v običajnem pogovoru neke običajne besede, ko je pa strast imam pa rad vulgarnost
ponavljam
Lol jst obseden. Z velikostjo? Ti si ta k kensla tipe zarad velikosti...nvm no ne sledis sama sebi...99% ostalih zensk ni takih kot ti...da zato k ma tip povprecnega alpa manjsiga od povprecja je takoj no good ...e Hayle...letnik sm pa 1989 tko da nism 12 letnik niti trol...sam mal uporablji mozgane in ne pisat da sm jst obseden z velikostjo ce si pa ti.. mal glej kaj si vse pisala...hayley napisal/-a:Omajgad... pa jaz sem samo odogovrila na vprašanje, kaj te najbolj zmoti pri prvem seksu.
Če je tip živčen in mu ne stoji, me ne zmoti, ker računam ,da se bo to v prihodnje popravilo, če se nevemkako vse ne ukvarja z mano, me tudi ne zmoti, ker računam da ga bom šla bolj učit v prihodnje, ne pri prvem seksu, kar bi še rada od njega... take stvari ,ki se jih da s časom popravit me ne zmotijo. Če traja malo časa me tud ne tolk zmoti, čeprav je bolj dobrodošlo, da lahko potem še v drugo.. si tudi mislim, se bo že izboljšalo v prihodnje..
In pač edina stvar, ki mi je bed, če pač tip nima ravno tolk velikega oz če je pri manjših, ker se tega ne da spremenit.
*aja sem zdaj se enkrat prebrala, kaj je bilo napisano za nazaj, ker se v prvo ful na hitro preletela, pa vidim D aje kakšen moj odstavek nepotreben. Un tip obseden z velikostjo penisa je trol, alpa 12- letnik.
ravno zato je vse to zaskrbljujočejstsmjst napisal/-a:letnik sm pa 1989 tko da nism 12 letnik niti trol
Sej maš prav, popolnoma pravsaarijarvi napisal/-a:ta cela tema