- men se tud neda vec trudt, ni rezultatov, bv res...ni vredno res, pa k sm ze misnla da je neki drgac...yeah right

- da mi gre tooook na zivce nihanje iz ene skrajnosti v drugo...a res ne obstaja ena srednja pot?!?!

. Že res, moker pa še vedno nisem rad. 

Led Zeppelin napisal/-a: -* ugotovil da imam polno oblek, ki mi niso več prav, jih ne potrebujem, sem jih zamenjal...tako da sem zbral celo vrečo tega sranja, in lepo da so v LJ naredili neke kontejnerje za socialno pomoči potrebnim. Dobra ideja![]()

oblačila se lahko odda tudi njim (o projektu)Led Zeppelin napisal/-a:^^tega nisem vedel, no hvala! saj oblačil še nisem odpeljal. Torej Karitas..

Led Zeppelin napisal/-a:
-* sem včeraj ugotovil eno foro FBja, če jaz nalimam slike svojega super kjut lepega legendarnega psa, dobim 2 lika in 1 komentar. Če se pa ena bejba slika pred ogledalom v kopalkah (saj veste, december zna bit vroč), dobi pa 205likov in 170 komentarjev.
Kje je pravica?

in vsak komad iz tistega obdobja me spomni na enega izmed nas in nek dogodek (pi*darijo), ki smo jo naredili

čuftika napisal/-a:-da mi paše tko kot je, sem si postavila prioritete in ne rabim več delat tistega kar nikol nisem imela rada, sem pa počela ker se spodobi, ker v nasprotnem kaj si bodo mislili in kaj bodo rekli, en klinc me briga
-da z bivšim nisva v kontaktu in mi to ustreza
-da je tema bivši itak zgodba zase