- men se tud neda vec trudt, ni rezultatov, bv res...ni vredno res, pa k sm ze misnla da je neki drgac...yeah right

- da mi gre tooook na zivce nihanje iz ene skrajnosti v drugo...a res ne obstaja ena srednja pot?!?!
Led Zeppelin napisal/-a: -* ugotovil da imam polno oblek, ki mi niso več prav, jih ne potrebujem, sem jih zamenjal...tako da sem zbral celo vrečo tega sranja, in lepo da so v LJ naredili neke kontejnerje za socialno pomoči potrebnim. Dobra ideja![]()
oblačila se lahko odda tudi njim (o projektu)Led Zeppelin napisal/-a:^^tega nisem vedel, no hvala! saj oblačil še nisem odpeljal. Torej Karitas..
Led Zeppelin napisal/-a:
-* sem včeraj ugotovil eno foro FBja, če jaz nalimam slike svojega super kjut lepega legendarnega psa, dobim 2 lika in 1 komentar. Če se pa ena bejba slika pred ogledalom v kopalkah (saj veste, december zna bit vroč), dobi pa 205likov in 170 komentarjev.
Kje je pravica?
čuftika napisal/-a:-da mi paše tko kot je, sem si postavila prioritete in ne rabim več delat tistega kar nikol nisem imela rada, sem pa počela ker se spodobi, ker v nasprotnem kaj si bodo mislili in kaj bodo rekli, en klinc me briga
-da z bivšim nisva v kontaktu in mi to ustreza
-da je tema bivši itak zgodba zase