Kolikokrat seksate?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
pinanina
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pinanina »

ta vikend sva vsaj 10X, ker se dva tedna nisva videla zaradi službene odsotnosti fanta
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

pinanina napisal/-a:ta vikend sva vsaj 10X, ker se dva tedna nisva videla zaradi službene odsotnosti fanta

Če si ti v dveh dneh seksala 10x, potem sem jaz tricikl.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

miteq napisal/-a:
pinanina napisal/-a:ta vikend sva vsaj 10X, ker se dva tedna nisva videla zaradi službene odsotnosti fanta

in to pinarello! :D
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

zakaj pa to ne bi bilo možno? meni se je tudi že zgodilo, da je bilo 10x čez vikend.. :D Res pa je, da ob takih cifrah sam sex ni vsakič enako intenziven, v tem je fora :)
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

Ja men je to tud čisto možno, midva sva na valentinovo letos odšla na vikend in sva tud pomoje sexala ene 10krat, od petka pop do nedelje pop, in je bil zadnji sex, preden sva odšla domov še najboljši :D
vse se da le če se hoče :D
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

miteq pač očitno ne more, pol pa sklepa da noben ne more :D
Kaj je pa problem?Zjutrej dvakrat ko se zbudita, po kosilu enkrat, popoldne enkrat, pa zvečer-ponoč, dvakrat.In ponovi vajo v nedeljo :)

tud pr nama je šlo že tkole,brez problema, razen to da sva bla izmučena res do konca.ampak sva mela še energije za naslednji dan :P
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

Jst mam magicni recept za tiste,k hocejo cimveckrat v cimmanjsem cajtu ;) One word - tartufi! Jst sm sla enkrat s zlahto na kosilo - pasto s tarfufi - zvecer sm se vidla z tipom.. In sma 6x.. V roku par urc.. :D In ce ga neb ze vse bolelo, bi se parkrat ;)
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Nimajo vsi dnarja za tartufe :D
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

jah, seks košta! :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

Jochie napisal/-a:
miteq napisal/-a:

zdj se spomnla na eno kolegico, k je rekla, da ko se vidta s tipom da tko na 2 uri sexata lol (kao da ustaneta ob 10h, pa pol na dve uri do pounoči pa znese 8x na dan hahaha ne me jebat!)...piškuc, ceu dan v postelji... je pa res, da je vsak sex pol manj intenzivn..tko da mi2 če se pač zvečer po šihtu in mojm faxu, se tok, da mojga nakonc že use boli, k more tokrat zadržvat, pa ker je res intenzivn..torej 10x...bz, raj se ornk recmo 3x pa je...10x je prou vrjetn že tist, nabijanje al kua :/
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Je lahko tud večkrat, pa intenzivno, če imaš res ogromno časa. Midva sva včasih po 10× na vikend, zdej pa približno 3×. Na začetku sva bla res k zajčka :D ko bla skup, 70% časa sam to počela.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

chiqqa napisal/-a:
Jochie napisal/-a:
miteq napisal/-a:

zdj se spomnla na eno kolegico, k je rekla, da ko se vidta s tipom da tko na 2 uri sexata lol (kao da ustaneta ob 10h, pa pol na dve uri do pounoči pa znese 8x na dan hahaha ne me jebat!)...piškuc, ceu dan v postelji... je pa res, da je vsak sex pol manj intenzivn..tko da mi2 če se pač zvečer po šihtu in mojm faxu, se tok, da mojga nakonc že use boli, k more tokrat zadržvat, pa ker je res intenzivn..torej 10x...bz, raj se ornk recmo 3x pa je...10x je prou vrjetn že tist, nabijanje al kua :/

potem pa beremo v stilu...mati brezposelna, oče invalid, imata 5 otrok, so socialni problem... ne vem, kje človek najde čas za seks! :roll: mislim, normalen človek dela ali študira, ko pride domov, je potrebno kosilo napravit, kaj postoriti, med vikendi je treba hišo ali stanovanje pospravit... itd, itd.

sicer pa če ima kdo čas in voljo seksat tolikokrat dnevno, v redu, njihova stvar...vsak si kroji svoje življenje sam in če je za nekoga smisel življenja seks, tudi v redu...
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

^ma sej počak, zdj so skp par mescou al pa max 1-2 leti...čaki pol :D
mogoče so pa pač še študenti, to majo skos čas..moj ma pač job, jz pa job plus fax :D
Uporabniški avatar
SWEET_THING
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: Kolikokrat seksate?

Neprebrana objava Napisal/-a SWEET_THING »

Ninica napisal/-a:sama vem,da premalokrat...pa me zanima če sem res toliko pod povprečjem

Nisi edina...Jaz tud premalo sexam....tak dvakrat na teden, če mi je.
Nevem zakaj...preprosto ne da se mi...Moj fant bi sexal vsak dan, tak da se pol ponavadi mal spričkama pol.
Včasih si prav želim da bi me bolj mikalo...
”It’s better to be HATED for what you are, than LOVED for what you are not!”
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

jest mam precejšnja nihanja,en čas bi skoz pol mi pa sploh ni... na živce mi gre,ker je tud moj dostikrat zmatran :? in se mu ne da. eh,bo že
Odgovori