Kolikokrat seksate?
pinanina napisal/-a:ta vikend sva vsaj 10X, ker se dva tedna nisva videla zaradi službene odsotnosti fanta
Če si ti v dveh dneh seksala 10x, potem sem jaz tricikl.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
miteq pač očitno ne more, pol pa sklepa da noben ne more
Kaj je pa problem?Zjutrej dvakrat ko se zbudita, po kosilu enkrat, popoldne enkrat, pa zvečer-ponoč, dvakrat.In ponovi vajo v nedeljo
tud pr nama je šlo že tkole,brez problema, razen to da sva bla izmučena res do konca.ampak sva mela še energije za naslednji dan

Kaj je pa problem?Zjutrej dvakrat ko se zbudita, po kosilu enkrat, popoldne enkrat, pa zvečer-ponoč, dvakrat.In ponovi vajo v nedeljo

tud pr nama je šlo že tkole,brez problema, razen to da sva bla izmučena res do konca.ampak sva mela še energije za naslednji dan

Jochie napisal/-a:miteq napisal/-a:pinanina napisal/-a:ta vikend sva vsaj 10X, ker se dva tedna nisva videla zaradi službene odsotnosti fanta
in to pinarello!
zdj se spomnla na eno kolegico, k je rekla, da ko se vidta s tipom da tko na 2 uri sexata lol (kao da ustaneta ob 10h, pa pol na dve uri do pounoči pa znese 8x na dan hahaha ne me jebat!)...piškuc, ceu dan v postelji... je pa res, da je vsak sex pol manj intenzivn..tko da mi2 če se pač zvečer po šihtu in mojm faxu, se tok, da mojga nakonc že use boli, k more tokrat zadržvat, pa ker je res intenzivn..torej 10x...bz, raj se ornk recmo 3x pa je...10x je prou vrjetn že tist, nabijanje al kua

Je lahko tud večkrat, pa intenzivno, če imaš res ogromno časa. Midva sva včasih po 10× na vikend, zdej pa približno 3×. Na začetku sva bla res k zajčka
ko bla skup, 70% časa sam to počela.

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
chiqqa napisal/-a:Jochie napisal/-a:miteq napisal/-a:pinanina napisal/-a:ta vikend sva vsaj 10X, ker se dva tedna nisva videla zaradi službene odsotnosti fanta
in to pinarello!
zdj se spomnla na eno kolegico, k je rekla, da ko se vidta s tipom da tko na 2 uri sexata lol (kao da ustaneta ob 10h, pa pol na dve uri do pounoči pa znese 8x na dan hahaha ne me jebat!)...piškuc, ceu dan v postelji... je pa res, da je vsak sex pol manj intenzivn..tko da mi2 če se pač zvečer po šihtu in mojm faxu, se tok, da mojga nakonc že use boli, k more tokrat zadržvat, pa ker je res intenzivn..torej 10x...bz, raj se ornk recmo 3x pa je...10x je prou vrjetn že tist, nabijanje al kua
potem pa beremo v stilu...mati brezposelna, oče invalid, imata 5 otrok, so socialni problem... ne vem, kje človek najde čas za seks!

sicer pa če ima kdo čas in voljo seksat tolikokrat dnevno, v redu, njihova stvar...vsak si kroji svoje življenje sam in če je za nekoga smisel življenja seks, tudi v redu...
- SWEET_THING
- Sramežljivka
Re: Kolikokrat seksate?
Ninica napisal/-a:sama vem,da premalokrat...pa me zanima če sem res toliko pod povprečjem
Nisi edina...Jaz tud premalo sexam....tak dvakrat na teden, če mi je.
Nevem zakaj...preprosto ne da se mi...Moj fant bi sexal vsak dan, tak da se pol ponavadi mal spričkama pol.
Včasih si prav želim da bi me bolj mikalo...
”It’s better to be HATED for what you are, than LOVED for what you are not!”