Al bom pa kr knjigo dala u smeti
pa mauček počekerala 
pa mauček počekerala 
graaauž
do kolen gate... bom šla sosedo uprašat,če posodi ene...ker nosi take kikle, da se ji vidijo odspodi gate ....lol
lansko leto je bilo baje naše povprečje 3, 8 in v njenih petih letih ni nobedn padu mature...tko, da jest mislim, da nism med tistmi mau levimi, ki neb nardil...upajmo 
Pri vseh ostalih predmetih imaš še vaje ali seminarsko...tle pa sam polo. Mah, bedarija. Sicer pa...jaz mislim da kar znam (čeprav ne čist v detajle, si bom mogla še pogledat), me pa malo prpa, ker poznam enga, ki je lani padu zgodovino...In je pol vložu pritožbo in so mu našli še 13 točk. In zakaj? Ker je pri enem vprašanju napisal: "Ker se niso poročali", napisat bi pa mogu "Zaradi samskega stanu" Tiavanna napisal/-a:Ja, pomojem tut ne bo teh visokih civilizacij...Ma meni se zdi da je ta matura iz zgodovine tko bedno zastavljena...10 tem se moreš nagulit k norc..pol pa sam dve pišeš.
Karneki. In poleg tega si samo od te pole odvisen.
Pri vseh ostalih predmetih imaš še vaje ali seminarsko...tle pa sam polo. Mah, bedarija. Sicer pa...jaz mislim da kar znam (čeprav ne čist v detajle, si bom mogla še pogledat), me pa malo prpa, ker poznam enga, ki je lani padu zgodovino...In je pol vložu pritožbo in so mu našli še 13 točk. In zakaj? Ker je pri enem vprašanju napisal: "Ker se niso poročali", napisat bi pa mogu "Zaradi samskega stanu"
(in podobne buče) Upam, da letos ne mislijo bit tko picajzlasti oz. da ne naletim(o) na istega ocenjevalca.
strašiš me 
hehe...ma mene ni tok strah, da nebom naredila...mene je strah, da bo kšna dvojkica padla...jssssst pa neebiiiiiiiiiii dvooooojkeeeee