Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

ja...talo bi blo tut super...sam je majčken blemček no...10 tem je pri zgodovini in kako naj jst to napišem na plonk...že, že...sam veš kakšne gate bi mogla met?? :lol:
Al bom pa kr knjigo dala u smeti :D pa mauček počekerala :D
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Ja kupi si une tadolge volnene gate. :D Do kolen. :rofl:
Alpa si daš NA gate tiskat plonk. :lol:

P.S.: čekiraj "Nekaj dobrega in nekaj slabega" :P
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica

:lol: :lol: graaauž :D do kolen gate... bom šla sosedo uprašat,če posodi ene...ker nosi take kikle, da se ji vidijo odspodi gate ....lol
Drgač pa nevem, če bo tole tebe pomirilo :razz: Je rekla pač, da tist, ki je usaj malo delau bo ziher naredu z 2 in da je 99% da visokih civilizacij ne bo (iz njenih usta u božje uši) :schaf: lansko leto je bilo baje naše povprečje 3, 8 in v njenih petih letih ni nobedn padu mature...tko, da jest mislim, da nism med tistmi mau levimi, ki neb nardil...upajmo :D
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ja, pomojem tut ne bo teh visokih civilizacij...Ma meni se zdi da je ta matura iz zgodovine tko bedno zastavljena... :? 10 tem se moreš nagulit k norc..pol pa sam dve pišeš. :? Karneki. In poleg tega si samo od te pole odvisen. :roll: Pri vseh ostalih predmetih imaš še vaje ali seminarsko...tle pa sam polo. Mah, bedarija. Sicer pa...jaz mislim da kar znam (čeprav ne čist v detajle, si bom mogla še pogledat), me pa malo prpa, ker poznam enga, ki je lani padu zgodovino...In je pol vložu pritožbo in so mu našli še 13 točk. In zakaj? Ker je pri enem vprašanju napisal: "Ker se niso poročali", napisat bi pa mogu "Zaradi samskega stanu" :? (in podobne buče) Upam, da letos ne mislijo bit tko picajzlasti oz. da ne naletim(o) na istega ocenjevalca. :?
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica

Tiavanna napisal/-a:Ja, pomojem tut ne bo teh visokih civilizacij...Ma meni se zdi da je ta matura iz zgodovine tko bedno zastavljena... :? 10 tem se moreš nagulit k norc..pol pa sam dve pišeš. :? Karneki. In poleg tega si samo od te pole odvisen. :roll: Pri vseh ostalih predmetih imaš še vaje ali seminarsko...tle pa sam polo. Mah, bedarija. Sicer pa...jaz mislim da kar znam (čeprav ne čist v detajle, si bom mogla še pogledat), me pa malo prpa, ker poznam enga, ki je lani padu zgodovino...In je pol vložu pritožbo in so mu našli še 13 točk. In zakaj? Ker je pri enem vprašanju napisal: "Ker se niso poročali", napisat bi pa mogu "Zaradi samskega stanu" :? (in podobne buče) Upam, da letos ne mislijo bit tko picajzlasti oz. da ne naletim(o) na istega ocenjevalca. :?

smotana si :( strašiš me :razz:
Ma mi smo tut vsak tedn pisali test in bi znala dost nabluzit...blemček je v tem, da se jst že skor en mesec nism niti dotaknila zgodovine..in full me je strah, da bojo dal tele bedne civilizacije + kakšn RNC pol sm pa u takmu dreku, da me sam bog neu dau ven... sam še tiste punce iz teme z uroki me lohk rešijo :D
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Si mi rekla da sem smotana. :cry: *v jok in na drevo* :wink:
Ma ja, lej...sej je malo zastrašujoče, sam...upoštevat moraš da on vseeno ni kaj preveč znal. Sej bo, dej. :D Zaupaj vase! :D
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica

cjooooo...dej pejt dol z drevesa no...padla boš :P
Joj koook ti mene fletkano tolažiš...kr nadaljuj :D hehe...ma mene ni tok strah, da nebom naredila...mene je strah, da bo kšna dvojkica padla...jssssst pa neebiiiiiiiiiii dvooooojkeeeee :twisted: Rabm točkice za faaks :cool:
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Jaz bi tut kaj več kot dva. :D Pa veš kaj bi še? Isto polo kot na poskusni. To bi tudi, ja. :D
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica

Veš kaj bi jst? Slovence v 2.svetovni vojni pa hladno vojno... pa tiste k so ble na poskusni tut nebi ble slabe...pa čokolado z lešniki, pa sladoled, pa mau več časa da se lohk naučim...upsie...mau preveč zahtevam :twisted:
ninazwerina
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ninazwerina »

srečno vsem jutri oz. že kar danes na fra.,špa...
Anchi_ hvala za obrazložitev :) držim pesti za vse!
Lp
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

hehe ker kreg okol zgodovine :lach:

joooj mene je strah za jutr :(
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

Mene tut :?
Najbolj so mi teli grafi kr neki, aaa pa logaritmi, pa kotne...
Mene je ful strah, da bom vedla kako začet, sam ne bom znala enačbe... Teh enačb je čist preveč, beda. Zakaj ne morjo vseh napisat :roll:
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Jst se pa bojim, da bo treba narisat graf kake glupe funkciije za kero bom prvič slišala :help:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica

Vas je strah? Jst bi se pol mogla cela od žiučnosti pojest....ker sem pogledla do sedaj samo prvi letnik... in nism delala nič vaj...o mojem znanju matematike pa rajš nebi ... :twisted: Tolažim se, da imam še ceeeeeeeeeeeeeeeel dan...bo treba po kakšen redbulček skočt...ta dan (in noč) bo še dolg :cool:
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Ima kdo resitve poskusne zgodovine (letos)?
Zaklenjeno