sej če bi se mi zdel da jo kej boli al pa kej, bi bla že usak dan pr veterinarju
znam hitr paniko zagnat!!
znam hitr paniko zagnat!!

Sugar_baby napisal/-a:haha to pa zato ker je še sama ne vem![]()
ko jo bom ugotovila, bom pa poročala naprej
da bom lah to še pri naslednjem hrčku počela haha. Mogoče pridm v ginesovo knjigo rekordov
Hehe.
Do konca sladki! Ostale ste vse prodali? Juj, sploh ta kepica s čupo na prvi sliki je megaaa 
. Am drgač je ta res čist mirn, pa tak ful srčk
( ta je tut na čist tazadnji sliki, k je biu še mejčkn)

..z Dodojčkem sva že čist domača..ga pustim, da po mizi pleza kokr hoče in me nč ne skrbi, ker vidm da ne skače dol, niti se mi ne skriva..če slučajn pogleda dol z mize, ga samo pokličem (al pa cmoknem z usti haha) & že pride nazaj..priden Dodo!

Josif (skoz z njim primerjam) je kr mau bežau od moje roke..je raje po svoje šetku se hehe.. Dodo se je pa očitno vrgu po tvoji Miši1
kaj a se tok dobr skriva, da ga res 2 dni nč ne vidš niti slišiš? uh.. Miša pa trenutno gleda filme s tabo aneee hehe..
Plus vsega je še mala baba Dodo, tako da se valda hitro utrudi.

važn, da se on sam s sabo dost zabava & da mu ni dougčas! Vidm, da ti Mišo kr pustiš pri miru, če spi pa jo hočes imet pri seb..ok, sj jst tut Dodoja pustim, če vidim, da res pančka..če pa samo počiva mu pa začnem kej cmokat al ga klicat & če se odzove mu prst nastavim, če to deluje..mu dam še roko in tako naprej hehe..
..pa če vidim, da mojih ni doma, sm še bolj vesela..ker to pomen, da ga bom lahk vn dala, brez da bi skoz poslušala, da ni oči kje bliz, da ga nazaj vrnem v kletko
& veš kaj sm vidla..enga hrčkota ruskega, k je še enkrat manjši od Dodojčka!! Veš, kaj je biu luškan..ojoj..sam ok, to itak da mi je luškan, ker je tok mali..enkrat bo zrastu hehe.. še zmer mam najraj Dodoja..pa tisti je biu 'navaden' ruski..ni biu Mišine sorte..
), pa kiha. Skrbi me...to je prejšnja ruska tudi delala-upam, da se ni prehladila. Ojej! Ker meni je ful vroče, pa mam okno odprto. hm....
Ne morem se brzdat, ko pridem v trgovino za male živali