Haha, navihanc Karli

važn, da se on sam s sabo dost zabava & da mu ni dougčas! Vidm, da ti Mišo kr pustiš pri miru, če spi pa jo hočes imet pri seb..ok, sj jst tut Dodoja pustim, če vidim, da res pančka..če pa samo počiva mu pa začnem kej cmokat al ga klicat & če se odzove mu prst nastavim, če to deluje..mu dam še roko in tako naprej hehe..
Pa ni šans, da se naveličam Dodojčkaaaa..če sm se pa tok namučla, da ga sploh dobim...vedno, ko sm kje zuni, komi čakam da pridm domov h njemu

..pa če vidim, da mojih ni doma, sm še bolj vesela..ker to pomen, da ga bom lahk vn dala, brez da bi skoz poslušala, da ni oči kje bliz, da ga nazaj vrnem v kletko
Aja..bla sm zdj v CityParku..kupila sm mu priboljške (brusnica) & novo bolj moderno hiško

& veš kaj sm vidla..enga hrčkota ruskega, k je še enkrat manjši od Dodojčka!! Veš, kaj je biu luškan..ojoj..sam ok, to itak da mi je luškan, ker je tok mali..enkrat bo zrastu hehe.. še zmer mam najraj Dodoja..pa tisti je biu 'navaden' ruski..ni biu Mišine sorte..
Evo spet roman..
EDIT:
Jao trenutno se spet topim, ker tko lepi spančkaaa..spet tist njegov ušesek občudujem..