***Ally*** napisal/-a:meni so komaj danes poslali sms (nek spam dobivam) da naj se prijavim malo na široko so si to zastavili
jst sm tud dobila tale sms danes..in firbec kot pač sem(zanima me nagrada ),sem šla na stran in se prijavila v tistem okenčku desno zgorej.Ampak ko sem kliknila ni bilo nič,ni pisalo da so podatki poslani.Stran se je osvežila,podatki so bili pa še kar tam...sej mi sploh ni jasno,kaj pomeni prijava..hm,to ni isto kot ta prijava,ko izbirajo 100 aktivnih,ne?
Moč je zmožnost,da z golimi rokami razlomiš celo tablico čokolade...in potem poješ le en košček. HaVe A NiCe DaY**
Mala zmešnjava vse skupi s tole akcijo (upam, da bo vsaj nekdo od forumašic/forumašev sodeloval v tej akciji).
Ta prijava, ki je na Bodi aktivna na desni strani meni še zmeraj normalno deluje. Ravnokar sem še enkrat izpolnila podatke (da preverim vaše trditve) in jih poslala, dobila mail za potrditev in potrdila.
A se ni ta akcija že zaključila in bi v začetku tega tedna morale biti znane srečnice?
Sem šla brat malo poste nazaj pa punce pravijo da je rok prijave bil do 10.januarja-se pravi ta prijavnica ni to.Tista prijavnica bi naj bla tale . Tako da grem se tud jaz prijavit za to-kar si se ti beyonce. Pa upajva da nisva napačno razumeli
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
***Ally*** napisal/-a:meni so komaj danes poslali sms (nek spam dobivam) da naj se prijavim malo na široko so si to zastavili
jst sm tud dobila tale sms danes..in firbec kot pač sem(zanima me nagrada ),sem šla na stran in se prijavila v tistem okenčku desno zgorej.Ampak ko sem kliknila ni bilo nič,ni pisalo da so podatki poslani.Stran se je osvežila,podatki so bili pa še kar tam...sej mi sploh ni jasno,kaj pomeni prijava..hm,to ni isto kot ta prijava,ko izbirajo 100 aktivnih,ne?
tudi jaz dobila ta sms, pa ne 1 ampak kr 2 jebemobožiča od kod ti sms-i'!&%$#"@
PS: kdo ve kak se odjavit od teh bleasvih sms spamov? tenkju
Nej se oglasi edn od taglavnih in naj nam točn pove...
Zbegane smo in smo prov Cosmopolitanske zbegane kokoši
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
joj joj,nj že zrihtajo tole ker, da pa nobena izmed forumašic ne bi dobla mejla, bi blo pa že mal čudn, ker se nas je očitno velik iz foruma prjavl.. no ja, ne vem... če pač nism dobla, nism dobla.. pa drugič