Bodi aktivna

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
beyonce_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a beyonce_ »

***Ally*** napisal/-a:meni so komaj danes poslali sms (nek spam dobivam) da naj se prijavim :? malo na široko so si to zastavili

jst sm tud dobila tale sms danes..in firbec kot pač sem(zanima me nagrada :D ),sem šla na stran in se prijavila v tistem okenčku desno zgorej.Ampak ko sem kliknila ni bilo nič,ni pisalo da so podatki poslani.Stran se je osvežila,podatki so bili pa še kar tam...sej mi sploh ni jasno,kaj pomeni prijava..hm,to ni isto kot ta prijava,ko izbirajo 100 aktivnih,ne? :oops:
Moč je zmožnost,da z golimi rokami razlomiš celo tablico čokolade...in potem poješ le en košček. HaVe A NiCe DaY**
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

^^ meni je isto nardilo

mislim da to ni za zbiranje, samo pač da ti pošiljajo neke novice pa darilce :D
Houd de wereld tegen
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Mala zmešnjava vse skupi s tole akcijo (upam, da bo vsaj nekdo od forumašic/forumašev sodeloval v tej akciji).

Ta prijava, ki je na Bodi aktivna na desni strani meni še zmeraj normalno deluje. Ravnokar sem še enkrat izpolnila podatke (da preverim vaše trditve) in jih poslala, dobila mail za potrditev in potrdila.

A se ni ta akcija že zaključila in bi v začetku tega tedna morale biti znane srečnice? :?
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

beyonce_ napisal/-a:sej mi sploh ni jasno,kaj pomeni prijava..hm,to ni isto kot ta prijava,ko izbirajo 100 aktivnih,ne? :oops:

meni tud ni jasno...ker jaz bi mela njihovo nagrado pa da kake novičke pošljejo ne pa da me tja dajo ko zbirajo ravno te :?

Aja pa sms sem tud jaz njihov dobla ja
beyonce_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a beyonce_ »

Uspelo se mi je prijavit in mail sem dobila.Maudisa,upam da to res nima veze z njihovo akcijo... :?
Moč je zmožnost,da z golimi rokami razlomiš celo tablico čokolade...in potem poješ le en košček. HaVe A NiCe DaY**
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Sem šla brat malo poste nazaj pa punce pravijo da je rok prijave bil do 10.januarja-se pravi ta prijavnica ni to.Tista prijavnica bi naj bla tale . Tako da grem se tud jaz prijavit za to-kar si se ti beyonce. Pa upajva da nisva napačno razumeli :D
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Jst pa nism dobila ne sms-a in ne mail-a :eek: :cry:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

beyonce_ napisal/-a:
***Ally*** napisal/-a:meni so komaj danes poslali sms (nek spam dobivam) da naj se prijavim :? malo na široko so si to zastavili

jst sm tud dobila tale sms danes..in firbec kot pač sem(zanima me nagrada :D ),sem šla na stran in se prijavila v tistem okenčku desno zgorej.Ampak ko sem kliknila ni bilo nič,ni pisalo da so podatki poslani.Stran se je osvežila,podatki so bili pa še kar tam...sej mi sploh ni jasno,kaj pomeni prijava..hm,to ni isto kot ta prijava,ko izbirajo 100 aktivnih,ne? :oops:

tudi jaz dobila ta sms, pa ne 1 ampak kr 2 jebemobožiča od kod ti sms-i'!&%$#"@ :evil:

PS: kdo ve kak se odjavit od teh bleasvih sms spamov? tenkju
I love SISLEY& RW
ginjoy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: pod milim nebom

Neprebrana objava Napisal/-a ginjoy »

jaz tud se ne..upam da bo kmal ...rekli so da v začetku februarja :P
life is very fun,only if we wont to!
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Nej se oglasi edn od taglavnih in naj nam točn pove... :roll:

Zbegane smo in smo prov Cosmopolitanske zbegane kokoši :lol:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bluestocking »

Mogoče je pa to kaj povezano z boleznijo Metke. Blogov ne piše in morda tudi še ni do konca izbrala punc.

Ne vem no, jaz sem še vedno optimist.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

joj joj,nj že zrihtajo tole :) ker, da pa nobena izmed forumašic ne bi dobla mejla, bi blo pa že mal čudn, ker se nas je očitno velik iz foruma prjavl.. no ja, ne vem... če pač nism dobla, nism dobla.. pa drugič :)
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a sinička »

jaz ga tudi nism dobila... sem edino ga dobila, ko sem izpolnila prijavnico na aktivna.si in dobila sms
ginjoy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: pod milim nebom

Neprebrana objava Napisal/-a ginjoy »

jaz pa nč od tega... :(
life is very fun,only if we wont to!
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »