Prva ljubezen

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
eMiLLy*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: MariBor

Neprebrana objava Napisal/-a eMiLLy* »

Jas pa Sem se prwic zaLjubiLa konec prwega Letnika.. Sei weste kako je, pridem w SrednjO in misLis da Lahko wse nardiS, pa Sem sLa skozi mariskaj.. menjawaLa fante kot po tekocem traku.. dokLer mi ni koLegica enga, ki mi je biL pri srcu speLjaLa.. :twisted: Zdaj sem ji nekakO hwaLežna, da je to narediLa, saj sem se ji tudi maščewaLa tako, da Sem na šoLski zabawi, w njeji prisotnoSti oswajaLa tipa, za katerega je bLa res Res nora ! :evil: Hehe.. in potem sma oBa spoznaLa, da je med nama reS nekai weC :oops: skraTka ocaraL, oswojiL me je w sLabem mesecu, zaradi njega sem se popoLnoma spremeniLa in
takoj swa wedeLa da je To TO :love:
Po dobrih dweh Letih swa Se wednO zaLjubLjena :oops: Skratka mOja prwa in še trajajoCa Ljubezen :angel:
Skorai prepopoLno, da bi biLo res :hearts:
sarita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarita »

... na prvega fanta se še zdej včasih spomnim...
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objava Napisal/-a sarci* »

eMiLLy* napisal/-a:Jas pa Sem se prwic zaLjubiLa konec prwega Letnika.. Sei weste kako je, pridem w SrednjO in misLis da Lahko wse nardiS, pa Sem sLa skozi mariskaj.. menjawaLa fante kot po tekocem traku.. dokLer mi ni koLegica enga, ki mi je biL pri srcu speLjaLa.. :twisted: Zdaj sem ji nekakO hwaLežna, da je to narediLa, saj sem se ji tudi maščewaLa tako, da Sem na šoLski zabawi, w njeji prisotnoSti oswajaLa tipa, za katerega je bLa res Res nora ! :evil: Hehe.. in potem sma oBa spoznaLa, da je med nama reS nekai weC :oops: skraTka ocaraL, oswojiL me je w sLabem mesecu, zaradi njega sem se popoLnoma spremeniLa in
takoj swa wedeLa da je To TO :love:
Po dobrih dweh Letih swa Se wednO zaLjubLjena :oops: Skratka mOja prwa in še trajajoCa Ljubezen :angel:
Skorai prepopoLno, da bi biLo res :hearts:

Pa dej nauci se pisat normalno! :roll:
Uporabniški avatar
just.me
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a just.me »

jst pa svojim metuljčkom sploh ne zaupam. prvič sm jih čutla po eni žurki k sm zabluzla z nekim tipom k sma bla pol tt skp 3 mesce, pa sploh ni blo ne vm kj special. po tisti žurki se ga sploh nism spomnla, ampak sma si izmenjala cifre pa sm jih pol čutla drug dan. zdj ko mam pa resnga tipa že ful dolg, k pa vidm d je moja prva prava ljubezen pa metuljčkov sploh mela nism.
sam je pa ful lep filing k čutiš tisto v trebuhu :razz:
Uporabniški avatar
eMiLLy*
Sramežljivka
Sramežljivka

tisti, ki se mu da brat mOi prispewek bo prebraL pa ce ne Se nwm kakO napisano.. :zustimm:
Uporabniški avatar
shanell
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a shanell »

prvič je blo v3razredu... mi je bil nekdo všeč... pred časom sem ga ponovno videla... :eek: in mi je spet postal všeč.. parkrat sva šla na kavo ampak se pol ni nič razvilo..
:) ravno včeraj sem ga srečala spet po dolgem času in morm rečt da ne vem kaj sem vidla na njem :D
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objava Napisal/-a sarci* »

eMiLLy* napisal/-a:tisti, ki se mu da brat mOi prispewek bo prebraL pa ce ne Se nwm kakO napisano.. :zustimm:

Nima veze komu se da brat in komu ne, na forumu veljajo pravila s katerimi si se strinjala ko si se registrirala, zdej jih pa se spostuj ;)
Uporabniški avatar
Kasiopeia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kasiopeia »

Pri meni se je vse začelo zelo hitro :oops: Že v vrtcu sem čisto resno načrtovala poroke :lol: Pa potem sem bila na počitnicah v 2. razredu tako nesmrtno in eterično zaljubljena, da nisem niti slučajno poslušala kakšnih ugovorov. Potem sem bila pa med OŠ kar šest let zaljubljena v nekega družinskega prijatelja (ok, pa zraven še v nekaj drugih fantov - pravzaprav sem jih imela vedno več ogledanih). Prva prava zaljubljenost (oz. taka, ki se je končala z romanco), je bila v prvem letniku SŠ, ko me je kar hudo metalo. Za prvo ljubezen pa štejem enoletno razmerje od konca 1. letnika SŠ do konca 2. Takrat sem bila pa že v štartu tako noro zaljubljena, nisem mogla verjeti, da je to to, da sva skupaj, dolgo sem sanjala o njem in ko me je končno opazil, se mi je odprl povsem nov svet. Metuljčkov se nisem znebila nekaj dni in občutek skrajne evforije me je spremljal kak mesec. Noro. To se je kasneje ponovilo le še enkrat.
Potem je bil pa spet čisto poseben občutek, ko sem sedanjega partnerja spoznala...
Uporabniški avatar
eMiLLy*
Sramežljivka
Sramežljivka

žaL sem spregLedaLa.. bres zamere :razz: :)
Uporabniški avatar
kulika
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a kulika »

:) Moja prva ljubezen....ah še zdaj ne morem tega sončka pozabit..pa petih letih..., :cry: Moja grande amor.....,zgodilo se pa je ko mi je bilo 16let.bil je res nekaj posebnega,enkratnega in za moje pojme sorodna duša...,Prva ljubezen..sprijaznila sem se z izgubo velika človeka,zaradi spleta okoliščin.Čeprav vem,da taka kot je bila ta ljubezen(moja)je ena in edina. :cry:
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

se bo čudn slišal, ampak prov zares je blo to že v petem razredu OŠ. čist sm bla zaljubljena res, skos sm samo na tistga fanta misnla. ampak nisva bla nikol skupej... pol čez nekj let (tretji letnik srednje) se je sicer on zalubu v mene, ker sva bla res velik skupej, samo sem mela fanta... sva ostala samo prjatla za skos. zdj pa itak živi v tujini pa se vidva max 5x na leto :(
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

sem malo preletela skozi, pa sem vidla, da še nisem v tej temi nič debatirala... moja prva ljubezen... hm ... mislim da bi prej rabla definicijo, da bi vedla na tole odgovorit...

drugače se spomnim, da je moja prva "ljubezen" bil moj sosed :D ... no to se jaz spomnim, drugače pa sem še posneta na kaseti, ko sem izjavla, da se bom poročila z enim, ki sma se očitno takrat družla (ko sem bila stara dve leti), zaj pa ga samo na videz poznam... oz. vem njegovo ime, pa nič druga...

no če smo pa malo bolj resni, pa je sedanji fant moja tista res prva, prava, obojestranska ljubezen... :clowm:
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss September »

Moja prva ljubezen (v smislu ljubezen) traja še vedno. Pri 14-ih (pred več kot 4-imi leti) sem spoznala fanta, s katerim sva bila ves ta čas prijatelja oz. bolj samo znanca, želela pa sva si več, ampak zaradi okoliščin nisva mogla biti skupaj. Tako sem vmes imela več fantov, on punc, sanjala pa sem le o njem. In sedaj sva končno skupaj :knuddel:

Hmm nekje sem prebrala, da je najbolje prekiniti vse stike s prvo ljubeznijo :?
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
dasha!
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dasha! »

js sm pa prvič začutla metulčke u trebuhu nekje u tretjem razredu osnovne šole do sošolca..bil mi je res ušeč..pa tut drugim sošolkam...tko da se je družu večinoma s puncam :D joj kakšne scene so ble to..smo se kr kregale za njega :razz: enkrat se spomnim na roj. dnevu od sošolke sva se umaknla od ostalih in šla igrat badminton.kok so mi use ostale zamirle :eek: ampak js sm bla tok srečna :oops: pa vsakič ko sva vsaj mal spregovorila sm bla čis iz sebe :love: ..najbol sm si pa želela da bi loh z njim sedela pri pouku :D :D
in pol smo šli konc 4.razreda za par dni u simonov zaliv.in seveda zvečer po stojnicah zapravlat.in takrat mi je kupu tak obesk s ful lepim srčkom :hearts: ampak nism nobeni frendic powedala ker bi se 100% skregale :lol: pol so ns pa v 5. klasu čis pomešal z ostalima dvema razredoma pa nisva bla več sošolca, in sm počas pozabla na njega...
zdej hodva v isto gimnazijo, nisva sošolca in mi je bolš tko..učas tko naleti da se kej pogovarjava..tip je res ratu kreten :flop:
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Prvič sem bla zalublena v N. To je blo v drugem razredu osnovne šole. On je bil iz paralelke. Najprej je on začel mene ˝osvajat˝, jst sem se pa itak prec zacopala vanjga. In pol sva bla zalublena pa sva ˝hodila˝ celih 5 let. Tok mi je lepa pisemčka pisu (jih mam še vedno spravlena), pa zmer mi je kakšnga medvedka prnesu al pa kej). Pa enkrat mi je dau zlat prstan in pol sem jst doma rekla da sem ga najdla na poti iz šole ( :D )..mami je pa prec vedla zakaj se gre in je nesla prstan k njemu domov (bla sva soseda), še zdej mi učas N. reče da je je blo takt tok sram.
No v šestem razredu sem se pa jst zalubla v R. in tko sva počas končala. Neki časa pol nisva komunicirala kej preveč, zdej zadnja 4 leta sva pa spet ful dobra kolega, clo skp sva v eni igri igrala (on je bil princ, jst pa pepelka :lach: ). Aia pa soseda sva ja.
Odgovori