Hehe.. in potem sma oBa spoznaLa, da je med nama reS nekai weC takoj swa wedeLa da je To TO
Po dobrih dweh Letih swa Se wednO zaLjubLjena
Skorai prepopoLno, da bi biLo res

Hehe.. in potem sma oBa spoznaLa, da je med nama reS nekai weC

eMiLLy* napisal/-a:Jas pa Sem se prwic zaLjubiLa konec prwega Letnika.. Sei weste kako je, pridem w SrednjO in misLis da Lahko wse nardiS, pa Sem sLa skozi mariskaj.. menjawaLa fante kot po tekocem traku.. dokLer mi ni koLegica enga, ki mi je biL pri srcu speLjaLa..Zdaj sem ji nekakO hwaLežna, da je to narediLa, saj sem se ji tudi maščewaLa tako, da Sem na šoLski zabawi, w njeji prisotnoSti oswajaLa tipa, za katerega je bLa res Res nora !
Hehe.. in potem sma oBa spoznaLa, da je med nama reS nekai weC
skraTka ocaraL, oswojiL me je w sLabem mesecu, zaradi njega sem se popoLnoma spremeniLa in
takoj swa wedeLa da je To TO![]()
Po dobrih dweh Letih swa Se wednO zaLjubLjenaSkratka mOja prwa in še trajajoCa Ljubezen :angel:
Skorai prepopoLno, da bi biLo res

Pa potem sem bila na počitnicah v 2. razredu tako nesmrtno in eterično zaljubljena, da nisem niti slučajno poslušala kakšnih ugovorov. Potem sem bila pa med OŠ kar šest let zaljubljena v nekega družinskega prijatelja (ok, pa zraven še v nekaj drugih fantov - pravzaprav sem jih imela vedno več ogledanih). Prva prava zaljubljenost (oz. taka, ki se je končala z romanco), je bila v prvem letniku SŠ, ko me je kar hudo metalo. Za prvo ljubezen pa štejem enoletno razmerje od konca 1. letnika SŠ do konca 2. Takrat sem bila pa že v štartu tako noro zaljubljena, nisem mogla verjeti, da je to to, da sva skupaj, dolgo sem sanjala o njem in ko me je končno opazil, se mi je odprl povsem nov svet. Metuljčkov se nisem znebila nekaj dni in občutek skrajne evforije me je spremljal kak mesec. Noro. To se je kasneje ponovilo le še enkrat.
Moja prva ljubezen....ah še zdaj ne morem tega sončka pozabit..pa petih letih...,
Moja grande amor.....,zgodilo se pa je ko mi je bilo 16let.bil je res nekaj posebnega,enkratnega in za moje pojme sorodna duša...,Prva ljubezen..sprijaznila sem se z izgubo velika človeka,zaradi spleta okoliščin.Čeprav vem,da taka kot je bila ta ljubezen(moja)je ena in edina. 

... no to se jaz spomnim, drugače pa sem še posneta na kaseti, ko sem izjavla, da se bom poročila z enim, ki sma se očitno takrat družla (ko sem bila stara dve leti), zaj pa ga samo na videz poznam... oz. vem njegovo ime, pa nič druga...

joj kakšne scene so ble to..smo se kr kregale za njega
ampak js sm bla tok srečna
..najbol sm si pa želela da bi loh z njim sedela pri pouku
ampak nism nobeni frendic powedala ker bi se 100% skregale
pol so ns pa v 5. klasu čis pomešal z ostalima dvema razredoma pa nisva bla več sošolca, in sm počas pozabla na njega...

)..mami je pa prec vedla zakaj se gre in je nesla prstan k njemu domov (bla sva soseda), še zdej mi učas N. reče da je je blo takt tok sram.
). Aia pa soseda sva ja.