Seks prijatelj/ica [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
luna22
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: sončni gozd

Neprebrana objava Napisal/-a luna22 »

jst mam tazga frenda že lep čas je res da sva bla prej resen par ampak ni šlo zdj sva samska oba že 2 leti in se dobiva in živalsko podreva..meni paše njemu prav tako nisva nič vezana se slišiva ko se ..vse je spontano je res da je še z drugimi bejbami ampak vseeno se vrača k meni :P ,kolk časa bo tko ne vem se ne sekiram samo uživam in se prepuščam času.. :D konec koncev tud punce imamo potrebe,pa zdj če že divjam se bom zdivjala da bo pol mir ko pride dečko ki me bo umiril..jst to podpiram do zdrave mere :wink:
Uporabniški avatar
lili01
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lili01 »

no punce, ko ste privlekle to temo "iz naftalina", se je posledično pojavil moj nekdanji f. frend. prav nevem kaj mi je bilo, da sem bila na tak način z njim. če bi se lahko še enkrat odločila, sigurno ne bi bila z njim.
ko pomislim koliko sem tvegala, ko sem bila z njim...sicer nisva o tem nikoli govorila, ampak vem/čutim, da nisem bila njegova edina.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Seveda lahko imaš prijatelja/prijateljico za sex! In ni ga boljšega! Brez ovir, brez obveznosti, brez vsega. Da, imela sem takega prijatelja. 3 leta. Nisem se navezala nanj. Bilo je lepo, ko sva šla na sprehod, se kaj pogovorila in uživala vsak trenutek, ko sva bila skupaj. Ko sem imela zvezo, sem z njim prekinila. Takoj, ko sem zvezo končala, sem začela spet z njim.
Jaz ne znam opisati občutkov, ampak uživam, če mi ni potrebno kazati čustev, če se ne rabim spraševati, kje je moj dečko, kdaj bo prišel, ne rabim se obremenjevati, ali ma dober ali slab dan, v glavnem uživam v sproščenosti in na nek način neresnosti (verjetno). Sedaj imam zvezo, ampak če se ta konča, se gotovo vrnem k mojemu prijatelju nazaj.
Neeah
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Neeah »

Se preveč navežem na osebo, tko da pr men nebi blo možno. Sicr pa sm samo za resne zveze in nevidm nobene posebnosti v priložnostnem seksu, do kterga ne čutim ljubezni.. rak :D
Uporabniški avatar
lili01
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lili01 »

ne morem si pomagat,da ne bi tega napisala:
brez čustev, brez obveznosti, brezveze. :D
x999x
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a x999x »

Jaz pa nisem imel nikoli f** frendice :buhu:
Ko sem se s punco razšel, je bila ena, za katero sem mislil, da je to to. Ampak je ona mislila, da hodiva :roll:
Pol pa mi je želea dati lupčka na javnem mestu, pa sem jo zavrnil :nixweiss: , pa jo je ful prizadelo.
Vprašanje za vas, ki ste mele f** frende, kako to narediš, da se ne zaljubi nekdo vate, ali kako mu rečeš, ali kako... eh, to ne vem. :gruebel:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

jaz sem imel nekaj f** frendic po resnih vezah. to so bile sicer ženske, ki si jih nisem predstavljal kot partnerke, za cartanje so bile pa dobre! :P

v glavnem jaz sem vsem povedal vnaprej, da več kot občasnega seksa naj ne pričakujejo, ker sem (kao) v fazi prebolevanja in si ne predstavljam biti v novi resni vezi (najbolj larifari izgovor... :D ), ter da pričakujem, da se ne zaljubi vame, ker ji tega ne bom mogel vračat... :)

seveda se je vsaka zaljubila, jaz sem se pa odmaknil....in odšel novim zmagam naproti... :D
olivia
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Bela Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a olivia »

neki tazga kot je Jojchie opisal...ubistvu je sam važno da si iskren/a da nekomu nehote ali hote ne vlivaš kakega napačnega upanja...

Jz sem dosedaj imela 2. Sicer ne vem čist če je stvar funkcionirala čist po "pravilih" :D Bi pa vprašala kok časa se te f*** "veze" obdržijo oz kok časa ste jih oz jih furate?
Če utrne se ti solza, naj ne sproži je trpljenje, to naj bo le solza sreče, ki prinaša jo življenje!
x999x
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a x999x »

Ja, to treba najprej definirat. Ker če se daš trikrat dol z nekom in se zaljubi in ga odpišeš po mesecu dveh (ali on tebe), to po moje ni f** frend. Pol sem jaz tudi imel že nekaj takih.
f** frend je po moje nekdo s katerim se dobiš kadarkoli in to traja po par let. Vsak ima svoj life in glavni vama je užitek brez nakladanja.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

da bi fukfrendovstvo trajalo nekaj let se mi zdi popolna izguba časa ali pa resnično pomanjkanje potencialnih partnerjev na prostem trgu....
Yancha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Yancha »

Eh....ko sem že mislila,da je vsega konec....pa se spet pojavi :D . Ne morem se ga znebit,hehe...pa sej verjetn ga tud nočm zgubit...Mi je lepo z njim,sam kaj k nimava skupne prihodnosti...
Kot kaže bo tole f...frendovstvo trajalo še neki časa :oops: .
le@
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a le@ »

Jaz sem tudi imela obdobje "bližnjega prijateljstva"...
Ampak pri meni je bilo vse super, pač mi takrat ni bilo do nečesa resnega, ampak cartanja mi je pa manjkal... :oops:
S takratnim sošolcem (na faxu) sva se lepo vse dogovorila, rada sva se mela ful - kot prijatelja :!: , takoj sva postavla meje - če se komu obeta kaj resnega, ta drugemu to pove, če se iz tistega nič ne izcimi - še vedno sem tukaj! :wink:

Točno tako je bilo, super sva se mela, zadovolj(e)na sva bila, samo poklicu me je pa vprašu, če danes spim pri njemu in prišel pome. Čist simpl.
Potem pa je njemu začela bit všeč ena deklca, to mi je takoj povedu, in je navalil nanjo, sama sem še vedno občasno spala pri njemu (ampak samo spala, da mi je lahko razlagal kako napredujeta, jaz sem bila pa zraven brihtna z nasveti..).
Še danes sta skupaj, pa sva se midva igrala že kakšna 3 leta nazaj, in prav prijetna punca je, sva šle že tudi same na kavico.

V glavnem, jaz ne obžalujem niti sekunde!
Sigurno pa se ne bi v to spustila, če bi bila v igri kakšna globlja čustva od prijateljstva, ker nočem sama trpet, njemu pa tudi ne bi tega privoščila.
Prtička
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Prtička »

sm v taki vezi trenutno, z bivšim.
dokler en ne najde kao novga partnerja.
k sva skup...je vse tko k d bi bla par...od romantike,smeha, druženja....ampak pač NISVA. pa nihče ne ve za to.
mal smešn...ampak ma soj čar. dokler se ne bo končal...
blonde
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a blonde »

meni osebno se zdi to čisto normalno,ker dandanes je težko najti tistega tapravega, ki te ljubi,spoštuje itd...... če sem čisto iskrena sem se v taka razmerja spustila že večkrat in se iz tega naučila, da če hočeš da to deluje se ne smeš čustno vezat na to osebo,ker se lahko zelo slabo konča..naprimer če ti je fant všeč in si ga želiš pridobit na ta način pomeni to samo enostvar...katastrofo!!!!! ampak kakorkoli že v takem razmerju je najpomembnejše da se spoštuješ in da stojiš trdno za svojimi dejanji,ker sej vete...Slovenija je mala, govorice pa hitro potujejo...
kozarec
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kozarec »

Jaz imam takega prijatelja že dve dolgi leti...
Vmes krpam odnos z bivšim.

Midva sva res tako...se pokličeva na dva tri mesece, dobiviva, greva na kako pijačko, pocartava in to je to...

Oba priznavava, sploh jaz, da sem se zaljubija ampak na žalost je najin odnos pač takšen....in ne zgeda, da se bo kar tako končal.

Preveč se že poznava, da bi kar tako prekinila stike...

Čeprav sem vedno znova razočarana, in grem naslednji dan z novim začetkom pozabljanja in prebolevanja, me ne izuči, zato ker ko sem z njim se imava noro, res....
Odgovori