Poletne avanture

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Kakšne nacionalnosti je bil vaš partner v poletni avanturi?

Slovenec
159
43%
Hrvat / Bosanec / Srb
82
22%
Italijan / Španec / Grk
49
13%
Nemec / Anglež / Francoz
31
8%
Čeh / Slovak / Poljak
3
1%
Drugo
44
12%

Skupaj glasov: 368

Uporabniški avatar
Devilish
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In the back of your mind:P

Neprebrana objava Napisal/-a Devilish »

Mmm jst sm bla z italjanom,naslednje leto pa s špancem(pa z nobenim se nism znala pogovarjat:D) drgač pa hrvat že tud pa slovenci..:)
Sexually, mentally, psihically, emotionally, I'll be like your medicine and you can take every part of me:*
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

Sama sem že lep čas zasedena, tako da poletnih avantur nimam, niti si jih ne želim imeti. Sem pa nekaj let nazaj mela fanta, s katerim sva bila skupaj kakšen mesec, dva, videla sva se vedno, ko sem bila na počitnicah tam, drugače pa sva se slišala le prek sms. Bil pa je bosanec.
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mulatto_f »

mogoč sm mal preveč starokopitn človek za take poletne avanture, po možnosti še v smislu kar je bilo na morju, ostane na morju!
Zadnjič spremenil mulatto_f, dne 17. Okt. 2008 10:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
yust me
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a yust me »

Jst sem tud ena izmed tistih k je mela samo slovence...joj k sem dolgočasna :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:oops:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 18:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Jaz sem tud enkrat mela poletno avanturo. Nisva seksala al pa kej tazga, samo lupckanje pa stiskanje, pa jest nisem mogla nic, sam z njim sem bla skoz na plazi. Še po morju smo se slisal sam je bila razdalja prevelika, drugac pa skoda res, ker je bil fejst fant. :oops: Predprejsen let sem ga pa spet vidla (ker hodjo z familijo v isti kamp k mi) sam je blo pa ze too late, ker sem mela js fanta on pa punco s katero ma zdej ze otrocka. ;)
Cruella De Vil
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Cruella De Vil »

Velik delež % je odgovor s Slovencem. :D Sem mislila, da ste manj dolgočasni. :D Če je avantura, je bolj zanimivo bit s kakim tujcem. Vsaj jaz sem do zdaj izkoristila priložnosti, če mi je bil kdo res ful všeč. :oops: Če sem kratka: do zdaj sem imela avanturice z Angležem, Čehom, dvema Švedoma in Dancem. Bolj me privlačijo zahodni oz. skandinavski dečki. :razz: Glede kakšnih Italijanov ali Hrvatov pa niti pomisliti nočem. :D
Be with someone who knows what he has, when he has you.
Cruella De Vil
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Cruella De Vil »

Zvoncica napisal/-a:Hehe jaz imam pa vse žive narodnosti: par portugalcev, špancev, francozov, irec, brazilec, argentinec, turek, hrvati, slovenci, ziher sem še koga pozabila ... pa ni bilo vse to poletje seveda, ampak tekom let :D

Aja pa skoraj nikoli ni šlo za seks ampak pač za mečkanje.

Oh, končno ena, ki je mela že bolj pestre avanturice. :D Drugače pa pri meni tudi nikoli ni bil seks (razen z Angležem :oops:), ampak vedno samo za mečkanje.
Be with someone who knows what he has, when he has you.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

^^hehe :D

Odkar sem tole pisala, sem se malo zapletla še z enim iz Afriške celine...aja pa iz Nove Zelandije tudi...samo še Azija mi manjka hehehe :oops:

Aja pa zgoraj sem Italijane pozabila hehe
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

moje avanturce pa samo enkrat en hrvat, enkrat en čeh ostalo pa slovenski fantje (trije). ampak to so ble nedolžne avanture, seksala sem samo z enim
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Jaz sem bila z Italijanom ... :oops:
Uporabniški avatar
Eli**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a Eli** »

Cruella De Vil, zakaj si napisala: Glede kakšnih Italijanov ali Hrvatov pa niti pomisliti nočem..
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

^^ Mogoče ji ne sedejo bolj temperamentni tipi... :wink: No, jaz se pa kakšnega hudega Italijana ne bi branila, ker je znano, da obvladajo od osvajanja do česa drugega. :D Sicer pa so tudi meni bolj všeč Skandinavci, sploh Švedi. :oops: :)
kaycha
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kaycha »

so bli tud pr men vecinoma slovenci... bil je en albanc :hearts: je pa zanimivo, da je skos anglesko govoru pa tak tmn s cokoladnimi ockami je biu, da sm misla, da je ksn spanc, mehican, portugalc, kaj js vem... no pol se je izkazal da ni :D
pa bil je en african, sam to so bli bl smsi pa to... drgac pa pozim en brazilc, ta je biu tud za pojest. mulat s temnimi ockami:)
pa pred kratkim en, mislm da american
to je pa to, se mi zdi. ostalo pa sami slovenci, usaj po drzavljanstvu, po narodnosti ne bi vedla za use
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

kanadčanka,rusinja,bivša juga,itd..
Odgovori