Poletne avanture
Jaz sem tud enkrat mela poletno avanturo. Nisva seksala al pa kej tazga, samo lupckanje pa stiskanje, pa jest nisem mogla nic, sam z njim sem bla skoz na plazi. Še po morju smo se slisal sam je bila razdalja prevelika, drugac pa skoda res, ker je bil fejst fant.
Predprejsen let sem ga pa spet vidla (ker hodjo z familijo v isti kamp k mi) sam je blo pa ze too late, ker sem mela js fanta on pa punco s katero ma zdej ze otrocka. 

-
- Sramežljivka
Velik delež % je odgovor s Slovencem.
Sem mislila, da ste manj dolgočasni.
Če je avantura, je bolj zanimivo bit s kakim tujcem. Vsaj jaz sem do zdaj izkoristila priložnosti, če mi je bil kdo res ful všeč.
Če sem kratka: do zdaj sem imela avanturice z Angležem, Čehom, dvema Švedoma in Dancem. Bolj me privlačijo zahodni oz. skandinavski dečki.
Glede kakšnih Italijanov ali Hrvatov pa niti pomisliti nočem. 

Be with someone who knows what he has, when he has you.
-
- Sramežljivka
Zvoncica napisal/-a:Hehe jaz imam pa vse žive narodnosti: par portugalcev, špancev, francozov, irec, brazilec, argentinec, turek, hrvati, slovenci, ziher sem še koga pozabila ... pa ni bilo vse to poletje seveda, ampak tekom let
Aja pa skoraj nikoli ni šlo za seks ampak pač za mečkanje.
Oh, končno ena, ki je mela že bolj pestre avanturice.

Be with someone who knows what he has, when he has you.
-
- Cosmopsiho
so bli tud pr men vecinoma slovenci... bil je en albanc
je pa zanimivo, da je skos anglesko govoru pa tak tmn s cokoladnimi ockami je biu, da sm misla, da je ksn spanc, mehican, portugalc, kaj js vem... no pol se je izkazal da ni
pa bil je en african, sam to so bli bl smsi pa to... drgac pa pozim en brazilc, ta je biu tud za pojest. mulat s temnimi ockami:)
pa pred kratkim en, mislm da american
to je pa to, se mi zdi. ostalo pa sami slovenci, usaj po drzavljanstvu, po narodnosti ne bi vedla za use

pa bil je en african, sam to so bli bl smsi pa to... drgac pa pozim en brazilc, ta je biu tud za pojest. mulat s temnimi ockami:)
pa pred kratkim en, mislm da american
to je pa to, se mi zdi. ostalo pa sami slovenci, usaj po drzavljanstvu, po narodnosti ne bi vedla za use