očitno smo me tri res smotane

in nam ne bo

pomagalo drugo kot enostavno to, da se bomo ohladile. Jaz vsaj zase vem, da se mi je to že začelo dogajati in ravno včeraj sem mu rekla, ali je kdaj pomislil, da mu bo žal. In prepričana sem, da bo tako, ker se midva super ujameva in z mano je zelo zabavno, ona pa samo doma čepi in še na morje ni šla z njim. Skratka, nič kaj dosti nima od nje. Mi je pa zadnjič ena kolegica povedala prav fajn teorijo, da se njej namreč zdi, da gre tudi v teh odnosih za neke "koristi",...to je lahko seks, denar, občutek pomembnosti,...in lahko je še tko slabo, ampak imaš pač neko korist. In tako udobno je sedeti na dveh stolčkih

in to ti fantje počnejo. Saj pravim, ta "moj" sploh ni slab fant, celo zelo iskren, ampak nekaj očitno ona ima, in lahko so to samo spomini na obdobje zaljubljenosti. Kaj pa vem! Jaz se trudim čimmanj sekirati, ampak žalostno je, da me počasi mineva, ker saj to je obrambni mehanizem...Kadar penim, on sploh ne komentira, čeprav mu grem takrat sigurno na živce. Že ve zakaj je bolje biti takrat tiho,...točno ve, da bi se bilo škoda skregati, ker sem prav prijeten aspirinček. Tko, da po moje bomo me morale na koncu vseeno najti nekoga drugega. Saj so pravljice, ampak redke. KDO VE, MOGOČE PA? Kakorkoli, punce, vse najlepše vam želim!