js sem vedno pravla, da se iz prijateljstva lahko razvije najlepša zveza... ampak nisem več prepričana v to... ker to, kar se pa zdej dogaja, pa res... no comment

...
in nam ne bo
pomagalo drugo kot enostavno to, da se bomo ohladile. Jaz vsaj zase vem, da se mi je to že začelo dogajati in ravno včeraj sem mu rekla, ali je kdaj pomislil, da mu bo žal. In prepričana sem, da bo tako, ker se midva super ujameva in z mano je zelo zabavno, ona pa samo doma čepi in še na morje ni šla z njim. Skratka, nič kaj dosti nima od nje. Mi je pa zadnjič ena kolegica povedala prav fajn teorijo, da se njej namreč zdi, da gre tudi v teh odnosih za neke "koristi",...to je lahko seks, denar, občutek pomembnosti,...in lahko je še tko slabo, ampak imaš pač neko korist. In tako udobno je sedeti na dveh stolčkih
in to ti fantje počnejo. Saj pravim, ta "moj" sploh ni slab fant, celo zelo iskren, ampak nekaj očitno ona ima, in lahko so to samo spomini na obdobje zaljubljenosti. Kaj pa vem! Jaz se trudim čimmanj sekirati, ampak žalostno je, da me počasi mineva, ker saj to je obrambni mehanizem...Kadar penim, on sploh ne komentira, čeprav mu grem takrat sigurno na živce. Že ve zakaj je bolje biti takrat tiho,...točno ve, da bi se bilo škoda skregati, ker sem prav prijeten aspirinček. Tko, da po moje bomo me morale na koncu vseeno najti nekoga drugega. Saj so pravljice, ampak redke. KDO VE, MOGOČE PA? Kakorkoli, punce, vse najlepše vam želim!
....bo že...je pa res fajn tko vedet, da nas je več takih, pa da vemo druga za drugo kolk nam je bad pa lahk mal skupaj pojamramo...naj vam sije sonček 
...in vem, da me bo pogrešal, samo res mi vse skupaj že močno gre na živce. Tudi rekla sem mu, da se bo moral odločiti in on kar skloni glavo, čisto zmeden, da je res v ful težki situaciji. Nikoli pa mi čisto do konca ne pove zakaj. A jo noče prizadeti, ima res tak občutek krivde,..samo zakaj jo pa potem vara? Sploh, ker res ni kurbir,...ravno včeraj mi je tudi rekel, da odkar ima mene, je v njegovo življenje posijal sonček. Jaz sem mu potem rekla, da ne želim biti sama za Novo leto, ker bo on z njo in za vse tudi druge praznike, in da se ne bom dolgo šla te tragedije. Ker namreč vedno, ko njo omenim, on pade v neko depresijo. Skratka, ne razumem. grem za 14 dni na morje, na vikend, s knjigami, še za zadnji izpit. Veliko lepega vam želim pa se slišimo. Don't give up 
in povem vam....prav nič slabo mi ni bilo
On je pa še vedno nesrečen in v dilemi TER z njo in mi je ob dveh zjutraj pošiljal sms-e.....ampak res mi je zdaj vse dol padlo, samo še na faks mislim.....držim fige vsem ostalim za še srečnejši konec ali pa začetek....PUSTIMO SE PRESENETITI 
Zato pa jaz ne verjamem v samo v frend/frendica kombincaija... Tudi sam sem to že doživel in morm reči, da je bila z moje strani iz tega razvita res močna vez/love... Vem da če bi moja punco hodila na drinko s kao nekim kolegom 1 - 1, bi bil absolutno proti 

....sm res u iber zalublena v njega in ga mam res noro rada, ampak zdaj me je tip skenslal čist, češ da midva res nisva za skup :S...ne me vpr od kod in zakaj ker ne vem (mi sploh ni znal razložit)...po vsem tem kar mi je govoro in trdil in me vpr če hočm bit njegova...je zdaj slaba 2 tedna po tem ugotovil, da me ma baje kao sicer rad ampak za skup pa nisva...res ne vem zakaj sm mu pol bla 2 tedna nazaj vse in je bil pripravljen vse nardit da bi bil z mano...no tko sem zdaj zgubla ljubezen in še res fulll dobrega kolega
...Love can be as cold as grave, A one-way ticket to endless sorrow....

jokica napisal/-a:... men se je to dogajal, pa sm mela tipa in sm zato hotla potlačat, pa ni ravn šlo...
...