Seks je pravi pokazatelj odnosa med partnerjema

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

ja sej tud midva kadar sva se kej u izi spičila, sva pol običajno sexala in je blo zakon :D je še adrenalin šopal še od prej :D
sam sm pa sigurna da če sex ni kul, da slej ko prej začne tud zveza pešat.

dp22 a ti berš kaj pišeš??? Mi govorimo o dveh parnerjih!!!
Jst se tud kul štekam s svojim psom, pa mtko, pa bratom...pa z njimi ne sexam!!! :roll:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

he's a boy from virgin islands..razumi ga :lol:
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

pri nama je pa tko, da več ko sexava, bolj se razumeva in obratno! se prav-čimveč sexat :D :lol:
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

*kayka* napisal/-a:pri nama je pa tko, da več ko sexava, bolj se razumeva in obratno! se prav-čimveč sexat :D :lol:

samo več sexa ne pomeni dobrega sexa..no saj te razumem..
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Se čist strinjam z naslovom teme. Če je kej umes med nama (nek spor al pa kej tazga) pol tud seks ni tak kot bi mogl bit.
Uporabniški avatar
BaByBlu
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lost

Neprebrana objava Napisal/-a BaByBlu »

a se je kdaj komu zgodilo, da je zaljubljen , ampak ni cutil prave strasti? to se men trenutno dogaja... kako nej si zboljsam situacijo?
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

a pa si strast kdaj čutila? je zdej zginla, al je sploh nikol ni blo? čeprov v obojem primeru, kkšne rešitve ne poznam.. če je ni je pač ni, pomoje.. isto kot ljubezen, se ne morš prisilt da ti je nekdo všeč, oz. da se zaljubiš vanj :nixweiss:
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Možno, da je strast malo zamrla. Najdi si čas in razmisli, zakaj je tako (se je kaj spremenilo, te kakšna stvar odbija ...).
Uporabniški avatar
Natasha5
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Natasha5 »

ko pride do kakšnih problemov,ko se jih npr.ne zavedaš,vidiš pa da
je nekaj čudnega v intimnih situacijah (ni tako kot je bilo).
Res ni sex najbolj pomemben,ampak tudi na nek način kaže kakšno
vezo imaš z nekom...sej se vsaka stvar nekako dopolnjuje z drugo...
Aleksa1389
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Aleksa1389 »

ja tko je no sex je lahko cista ddesetka al pa ena sredina odvisno kaka je situacija meda partnerjema moje iskusnje so take da k sva bla fullll noro zaljubljena pa prezivljala usak dan skupi je biu najin sex ne 10 ampak 100 no pol pridejo razni problemi an s partnerjem nista vec tok skupi pride do raznih nesoglasji tud brezvezni prepiri k se zacnejo sam zaradi tega ker ne prezivlata tok casa skupi kokr sta bla navajena in pol tud sex ni tak kokr je an ok je super sam se pozna da ni 100ka ampak en 90ka no pol da ne govorimo o sexu k se partnerja skregata tud tist sex je razred zase usak sex je posebn na svoj nacin je pa res da ni use v sexu sam je pa tud res da brez sexa ne gre in ce sex ni dobr ok enkrat lahko sam da se pa je to nonstop pol pa je treba mal drugac use skupi dozivljat DOBR SMO PA USI DOST MLADI DA O TEMU GOVORIMO MISLM LAHKO BI UPRASAL KAKE STARESJE (STARSE DEDKE BABICE) DA NAM ONI MAL POVEJO MISLM MI SMO SE MAL PREMLADI DA BI NEKI O SEX GOVORIL USI SE SE UCIMO hehe
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a merisima »

*kayka* napisal/-a:pri nama je pa tko, da več ko sexava, bolj se razumeva in obratno! se prav-čimveč sexat :D :lol:

tud jaz se podpišem pod to :D kljub temu,da sex ni najpomembnejši...če ga ni pa nekej ne štima...manj sexam bolj sem tečna...
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Jaz bom pa tko rekla.Seksava kukrkol,razn če ker od naju prej ne zaspi.Če čist use štima je seks med nama res fenomenalen.Če je kakšna mejhna malenkost umes,potem je seks bl tko sam da se poseksava.Sm pa enkrat jokala med seksom ker so mi usa čustva takrat bruhnla vn.Ampak pol je blo pa use super.Mislm preden sploh seksava se raj pogovoriva če naju kej muč,kukr da bi seksala na silo pa umes premišlevala o problemu.
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

:cool: se strinjam
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbika_444 »

Pametnejše ženske težje doživijo orgazem
30.04.2008
Do takšnega spoznanja so prišli nemški raziskovalci, ki trdijo, da “imajo pametnejše ženske slabši seks, ker so njihovi možgani polno zaposleni” … Rezultati študije, sodelovalo je okrog 2.000 Nemk v starosti od 18 do 49 let, govorijo, da ima kar 62 odstotkov Nemk z višjo in visoko izobrazbo resne težave v postelji …

Kaj pravite na to? Je kej na tem? Sicer tle po forumu k berem smo svetovljanke v doživljanju orgazmov ..... vse uživajo, na polno doživljajo orgazme (tud multiple). Drgač pa baje ma 48% slovenk težave z orgazmom....težko verjamem po teh postih. So te raziskave bullshit, al mogoče kera mal olepša zadeve? Pa da ne omenjam procenta žen, ki seksajo zarad partnerjevega užitka in občutka dolžnosti....Slovenci smo kar se tega tiče porazen narod.

Čist tko sprašujem, ker pač use uživate s svojimi mucki in je nasploh vse oh in sploh čudovito. Zase vem, da sem svoj prvi pravi orgazem doživela pr 20, seksat sm začela pa pr 15. Sej ne da mi ne bi pasal, mislila sm tud da sm že na višku.....sam k sm pa to resnično doživela.....preobrazba :lol:
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

barbika_444 napisal/-a:Pametnejše ženske težje doživijo orgazem
30.04.2008
Do takšnega spoznanja so prišli nemški raziskovalci, ki trdijo, da “imajo pametnejše ženske slabši seks, ker so njihovi možgani polno zaposleni” … Rezultati študije, sodelovalo je okrog 2.000 Nemk v starosti od 18 do 49 let, govorijo, da ima kar 62 odstotkov Nemk z višjo in visoko izobrazbo resne težave v postelji …

Hehehe, ko sem prebrala naslov sem takoj vedela, da se gre za prezaposlenost možganov. :D
Meni se sicer "biti pameten" zdi preveč ohlapno; to pomeni, da imaš visok IQ, ali da si načitan ali kaj? Pa tudi definicija IQja ni najbolj zanesljiva.
Morda gre pri zaposlenosti možganov samo za nezmožost koncentracije. Ali pa za preskakovanje misli oz. asociacije, kar morda spet meji na nezmožnost koncentracije, ali pa samo na zelo aktivne možgane.
Sicer pa se mi zdi, da bi to bilo kar res. :D

barbika_444 napisal/-a:Kaj pravite na to? Je kej na tem? Sicer tle po forumu k berem smo svetovljanke v doživljanju orgazmov ..... vse uživajo, na polno doživljajo orgazme (tud multiple). Drgač pa baje ma 48% slovenk težave z orgazmom....težko verjamem po teh postih. So te raziskav le bullshit, al mogoče kera mal olepša zadeve?

Ne verjemi vsemu kar prebereš. Komu gre v seksu super, se bo s tem hvalil. Komu gre malo manj super, bo lagal, in se hvalil. Kdo od manj super bo morda celo priznal resnico. Velika večina pri niti malo super bo molčala. In potem izgleda kot da vse seksamo po tri krat na dan in vedno doživljamo multiple orgazme.
Odgovori