barbika_444 napisal/-a:Pametnejše ženske težje doživijo orgazem
30.04.2008
Do takšnega spoznanja so prišli nemški raziskovalci, ki trdijo, da “imajo pametnejše ženske slabši seks, ker so njihovi možgani polno zaposleni” … Rezultati študije, sodelovalo je okrog 2.000 Nemk v starosti od 18 do 49 let, govorijo, da ima kar 62 odstotkov Nemk z višjo in visoko izobrazbo resne težave v postelji …
Hehehe, ko sem prebrala naslov sem takoj vedela, da se gre za prezaposlenost možganov.
Meni se sicer "biti pameten" zdi preveč ohlapno; to pomeni, da imaš visok IQ, ali da si načitan ali kaj? Pa tudi definicija IQja ni najbolj zanesljiva.
Morda gre pri zaposlenosti možganov samo za nezmožost koncentracije. Ali pa za preskakovanje misli oz. asociacije, kar morda spet meji na nezmožnost koncentracije, ali pa samo na zelo aktivne možgane.
Sicer pa se mi zdi, da bi to bilo kar res.

barbika_444 napisal/-a:Kaj pravite na to? Je kej na tem? Sicer tle po forumu k berem smo svetovljanke v doživljanju orgazmov ..... vse uživajo, na polno doživljajo orgazme (tud multiple). Drgač pa baje ma 48% slovenk težave z orgazmom....težko verjamem po teh postih. So te raziskav le bullshit, al mogoče kera mal olepša zadeve?
Ne verjemi vsemu kar prebereš. Komu gre v seksu super, se bo s tem hvalil. Komu gre malo manj super, bo lagal, in se hvalil. Kdo od manj super bo morda celo priznal resnico. Velika večina pri niti malo super bo molčala. In potem izgleda kot da vse seksamo po tri krat na dan in vedno doživljamo multiple orgazme.