Tenis

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Jaz tudi mislim, da Nadal v Wimbledonu nima kaj dosti šans... Federer se bo moral mučit že v 1.krogu, ker je naletel na Gasqueta, ki je pravkar dobil en turnir na travi. Ampak mislim, da mu bo uspelo.

Pri ženskah me pozitivno preseneča Miskina; sem včeraj gledala finale z Justine Henin in je za las izgubila. Všeč mi je njena igra, čeprav je včasih tako zanič, da jo je mučno gledat... Ampak ta teden je bila dobra.

Na Šarapovo je pa v Wimbledonu vsekakor treba računat, čeprav mi njen način ni všeč. Nabijanje z osnovne črte in tuljenje :roll:

Pa jezi me, ker spet ne bo prenosov na Eurosportu, na DSF pa če se le da, prenašajo kakšne nemške igralce. Me zanima, kaj bo prenašala Prva Tv, ki je kupila pravice za Slovenijo...
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Celje(na žalost)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *tenisačica* »

kr.ena napisal/-a:Pa jezi me, ker spet ne bo prenosov na Eurosportu, na DSF pa če se le da, prenašajo kakšne nemške igralce. Me zanima, kaj bo prenašala Prva Tv, ki je kupila pravice za Slovenijo...

Sej tud če samo nemce prenašajo je vredu :razz: Haas, njaaaammiii :P
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jaz rajši ženske gledam. Tam pa razen Anne Lene Groenefeld ni nobena kaj posebnega, pa še ta mi ni preveč všeč.
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

padalo napisal/-a:Ne,to ni res, :)

Ja, pa je res.. Če bi bil Federer kralj povsod, torej tudi na pesku, bi že dobil ta Rolland Garros in ga Nadal ne bi premagal. Pa ne mi reč, da je imel slab dan.. Skratka, na pesku kraljuje Nadal. :)

Wihiii, Wimbledon! :razz: Jaz pa ful raje gledam moško igro, ker imajo močnejše udarce in se mi zdi nekak lepša. :D

Mene tud ful jezi, da na Eurosportu ni prenosov, ker mi tale komentator na Prvi TV požira živce.. :? Že na Eurosportu enega ne prenašam, ker hoče bit skos neki smešen, sam tale na Prvi je pa živ obup.. Vsaka njegova druga beseda je "izjemno".

Groenefeld je tud men ful dobra, lepo igra, sam mi je cela dolgočasna.. Pri ženskah nekako nimam favoritinje, vse bolj pa se mi dopadejo Rusinje, sploh Miskina in Kuznetsova, ker lahko igrata fenomenalno.. Včasih pa, kot da ne bi bili onidve. :? Šarapova men res ful smešno piska. :D
Let the good times roll.
padalo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a padalo »

Ne,se krepko motiš, :ja:
V Rimu ni bil Nadal nič boljši od Federerja.Vse možnosti je imel,da bi ga končno premagal.Samo sreča ni bila na njegovi strani, :(
girlie
Kofetarica
Kofetarica

Ja, sej.. pa slab dan je mel, ane? :)

:roll:

Face it..
Let the good times roll.
padalo
Komunikatorka
Komunikatorka

Rezultati v Rimu:
Federer 3 6 3 6 6
Nadal 6 3 6 4 7

Zdaj mi pa ti povej,če nista bila izenačena.Nadal tukaj ni bil čsto nič boljši.
Tako,da to kar ti govoriš je,bul shit, :roll:
girlie
Kofetarica
Kofetarica

Ja očitno nista bila izenačena, če je eden zgubil, eden pa zmagal.. Lej, jst se sploh ne mislim kregat.. Ti trdiš svoje, jst pa svoje in zaenkrat rezultati govorijo namesto mene oz. so na moji strani. Sej najbrž te sam Federer ne bi mogel prepričat, da je Nadal na pesku boljši od njega.. :D Pa tud če ni, nima smisla da se zdej prepirava, ker je očitno da nobena ne bo popustila.:D

Drgač bi komaj čakam, da bom videla igro Hewitta, pa za Nadala me zanima, kok daleč bo prilezel. :)
Let the good times roll.
padalo
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja,Nadal je zmagal v Rimu,ker je bil boljši.Ta je pa dobra,:lach:
Ko se igra na tie break ne obstaja boljši in slabši.Igralca sta enakovredna.
Tukaj je samo sreča.
Isto je pri nogometu,ko so penali.Pri penalih je samo sreča,loterija, :wink:
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ma ja, ne moreš reči, da je v tie breaku samo od sreče odvisno. Nekaj že, ampak meni se zdi, da odloča predvsem psiha. In pa seveda sama igra.

Tudi v fuzbalu konec koncev. Če si boljši v streljanju penalov, je več verjetnosti, da zadeneš. In če je vratar dober...
padalo
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja,to da odloča predvsem psiha s tem se strinjam, :ja:
SETA II
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a SETA II »

Svaka čast PrviTV, da so odkupil pravice za prenos Wimbledona 2006. :zustimm: Lahko uživam in gledam, kako se ganjajo po uni travci. :P Pa še Ljubičić je šel naprej zaenkrat, kar mu ful privoščim. Skratka, fino :cool:
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Meni gra pa ful na živce na Prvi tv, ker ne prenašajo tistih dvobojev, ki bi jih jaz gledala... pa premalo je- samo 3 ure popoldne. Menda bodo od četrtfinala naprej prenašali vse...upam.

Večinoma gledam na Dsf, predvsem pa mi je žal, da ni Wimbledona na Eurosportu. Tam so mi tudi komentatorji najboljši...

Danes se je moral Nadalček kar pošteno potrudit. Pa Venus se je za las izvlekla...
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pravkar igrata Agassi in Nadal... zelo izenačeno zaenkrat.
padalo
Komunikatorka
Komunikatorka

Opa,opa Nadal je prišel v 1/8 finale.Bomo vidli kako bo danes.
Prav rada bi,da se znova srečata v finalu FEDERER-NADAL, :mrgreen:
To pa zato,da si Federer "da malo duška in mu povratno vrne 2 poraza".
Prav uživala bi med gledanjem,ko bi Federer zmlel Nadala,;D
Tukaj Federer prevladuje in za 1× mu ne pride noben do živega,:zustimm:
Poleg tega Federer brani naslov lanskega leta,:gut:

DAJMO FEDERER,:heiss:
Odgovori