haloo, kako pa mi vemo, da nima sreče?? kaj pa, če je le srečna s tem tipom, kljub temu, da "se nosi"? A če tip nam ni všeč, po ona ni srečna? Oh, no..
Mimi_M napisal/-a:haloo, kako pa mi vemo, da nima sreče?? kaj pa, če je le srečna s tem tipom, kljub temu, da "se nosi"? A če tip nam ni všeč, po ona ni srečna? Oh, no..
Neeeeeeeee, to sm zato napisala, ker je biu že njen bivši menda ful kreten, pa ji je blo ful hudo zarad njega. Ta zdej nej bi pa po opisu tud biu mal bl "tak". Če je pa srečna z njim pa hvala bogu, pa nej le bo še naprej...
Nebi glih rekla, da ne dela drame, svoje slike je vseeno prodala Novi, če tok hoče ostat zasebno kao, se da, u Sloveniji že, npr. kdo ve da se je to soboto (30.), poročila tud Monika Pučelj?
mulatto_f napisal/-a:Nebi glih rekla, da ne dela drame, svoje slike je vseeno prodala Novi, če tok hoče ostat zasebno kao, se da, u Sloveniji že, npr. kdo ve da se je to soboto (30.), poročila tud Monika Pučelj?
Sem že videla reklamo, da bodo jutri v Obrazih slike z Monikine poroke.
Zašto se sve to dešava da l čovek išta rešava il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
mulatto_f napisal/-a:Nebi glih rekla, da ne dela drame, svoje slike je vseeno prodala Novi, če tok hoče ostat zasebno kao
to je res,samo vsaj ni blo na njeni poroki 5oo kvazi zvezdnikov,pa prenosa po tv,tud tist članek v novi je bolj skromen.itak bi mediji nekje staknil slike
ah, da pa angelina jolie in christina prodajata medijem slike svojih otrok pa ni drama? jaz mislim da je natalija ena zlo vredu preprosta punca, zelo pozitivna in da njeni zizeki stojijo tocno tako kot morejo!
mulatto_f napisal/-a:Nebi glih rekla, da ne dela drame, svoje slike je vseeno prodala Novi, če tok hoče ostat zasebno kao, se da, u Sloveniji že, npr. kdo ve da se je to soboto (30.), poročila tud Monika Pučelj?
jaz pa še nisem videla, kakšno obleko je imela natalija. a se da kje na netu to videti?