ko celulit postane razlog da fant zapusti punco

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Fay
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Fay »

Mahagonij napisal/-a:
Razlog je lahko karkoli hocem. Lahko jo pustim zato ker se smeji kot bi koza po plehu scala. To je moja pravica. In isto velja za proces izbiranja partnerja. Lahko zensko zavrnem zato, ker ima premajhne joske in zato ker je crnka. To je pa res najbolj subjektivna stvar v lajfu.

Sicer se strinjam, da lahko ti pustiš punco zaradi razloga, ki ga pač imaš ti. Ampak torej bi bil z eno skupaj 7 let, bi s tabo zanosila in po porodu bi dobila strije po telesu in celulitaste noge. In čeprav bi ti bil celulit nekaj najgršega, kaj lahko vidiš, bi jo vseeno pustil?

Drugače pa mislim, da je bil to en velik izgovor, da se je tip ženske rešil. Pač ni našel ničesar drugega in ji je to rekel...
:)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

No, mene pa zanima, koliko je to dejansko celulita? Ker če je res ogromno, razumem, da za fanta ni privlačno in se mi zdi, da je čist kul razlog. Na hitro pogooglala in naj bi bile 4 stopnje. Torej zna biti 3. stopnja precej huda.

Me zanima kdo ne izbira tudi vizualno? Katera punca bi marala sedaj plešastega fanta, poraščenega po hrbtu? Če bi bila obratna situacija in bi se punca pritoževala, da jo moti XXX vizualno na fantu, bi bili pa čist drugačni komentarji :D

Mogoče se je fant najprej poskušal "sprijaznit" s tem, da ga nebi motilo, ampak ga je pač preveč motilo. In če mu je to zelo neprivlačno na punci, pač .... okusi so različni :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tananda »

A une verzije, da mu je dala prvič po šestih mesecih in je takrat prvič videl celulit, pa ne bi upoštevali? Ker sploh ni nujno, da je vseh pol leta vedel, da ma celulit.
Because I can.
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

mene pa bolj zanima, koliko lažje ženska preboli, če ji tip reče da mu več ni, kot pa kaj npr. da ma celulit ali pa strije, špeh, whatever :D

jaz bi sicer 100x rajš slišala, da sem neumna kot pa debela :evil: (uf, to se pa ne sliši dobro :D )
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

A se vam ne zdi, da bi bilo 100x bolj neumno, če bi tip ostal z njo, čeprav ga sploh ne bi privlačila, kot pa da jo je pustil?
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a babygirly* »

^^ma nekak smisel ja, čeprav bi blo boljš, da pol nkol niti začel ne bi..
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

A ti lahko svojemu tipu garantiraš, da ga ne boš nikoli pustila? Oziroma, da bo razlog tak, da bo sprejemljiv za večino populacije cosmo foruma? :P
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

jaz se strinjam z idejo, da lahko vsak pusti partnerja zaradi bilokakega (tudi popolnoma trapastega) razloga.

ampak v tem primeru, mi izgovori zanj v stilu, da ga je šele zdaj opazil/ da mogoče nekaj mesecev nista sexala/ da ni vedel kako jo naj pusti, pa je iskal načine... zdijo enakovredni tolažbi, da je ni poklical, ker mu je umrla mama/ se je poškodoval in leži v bolnici/ je moral nujno na službeno pot... torej lame vrjanta.

tip si je našel zamenjavo, njo je imel pa za prehodno obdobje. za razhod ji je pa navrgel en banaln razlog, da bo krivila sebe. torej, popolnoma upravičeno jo model pusti zaradi celulita. ampak če s tem pride ven po pol leta, pa razloga ne kupim.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ glej ene dejansko tipom ne dajo takoj. kako naj bi tip vedel da ženska ima celulit, če ga ne vidi?
po možnosti še prvi mesec sexajo v temi in samo v misionarskem položaju, pa si tam, kjer ni muh. :D

če se bo avtorica še kaj oglasila, naj nam prosim vsem radovednicam pove, po kolikem času sta sexala prvič, da bomo lahko dalje ugotavljale, če je tip prpa ali iskren človek. :D
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

jst mam neki takega oz. še hujše.

http://www.vitafit.si/zdravje-in-lepota ... n-celulit/

dober člank. mislim da bom šla na inekcijsko lipolizo.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Okeeeeeeeeeej. :spin:
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka

No, če pogledamo še z dobre plati, mogoče ji je tip hotu pomagat in jo motivirat, da se znebi celulita, pa jo je zato pusto :) mogoč je to "test", če se je prpravlena zanga kej potrudit :D :D :D
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

delusional napisal/-a:jst mam neki takega oz. še hujše.

http://www.vitafit.si/zdravje-in-lepota ... n-celulit/

dober člank. mislim da bom šla na inekcijsko lipolizo.

ja res, odličen članek :roll:
če maš res tako rit, pejt lavfat.

drugače pa, tip je budalo, ker to NI bil razlog zakaj sta šla narazen, kar je vsem jasno. Če ti je celulit tako hudo ogaben, se dosti prej ko v pol leta potrudiš načekirat a ga tvoja lubica ima, ali ne.
Da je vrgel njej v fris to kot razlog, pa je samo prekladanje krivde in tlačenje samozavesti. Uglavnem, grdo.

Pa ja, če se gremo kontra situacijo - sem imela tipa ki je bil kosmat po hrbtu in po letu zveze postajal še plešast. Po dveh letih sva šla narazen zaradi popolnoma drugih stvari.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

babygirly* napisal/-a:^^ma nekak smisel ja, čeprav bi blo boljš, da pol nkol niti začel ne bi..
Moski vcasih grejo v take stvari, tut ce jim zenska ni ne vem kaj vsec, da bi se porocil z njo. Deal with it.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka

Najbrž ne samo moški.
Odgovori