Am I being mizzunderstood?
Hočem povedati: če sem na dejtu s tipom, za katerega ne vem, ali sem mu všeč, ali me mogoče hoče samo za prijateljico, ali pa mu totalno ne sedem, tega ne bom ocenjevala na podlagi tega, če me na koncu dejta poljubi na lice, KER to delajo tudi moji prijatelji in jaz njim, in meni to ni noben znak naklonjenosti, ampak samo pozdrav.
Če bi me tip po dejtu poljubil na usta, pa meni ne bi bilo do tega - bi bil tepen
Če pa bi se oba ujela, bi se po večerji/kinu/biločem malo sprehodila, mogoče prijela za roke, in se na koncu zažvalila, pa bi bilo jasno, kam pes taco moli.
Ampak to je že čisto preveč teoretiziranja za mene..jaz itak ne hodim na dejte

Dobro, sva pa bila z enim resnično na kosilu in pijači, in sva se potem peljala domov, in ko mi je ustavil pri mojem avtu ni dal čisto nobenega znaka, da bi se rad poljubljal, pa se mi je to zdelo bedno in sem zaključila, da ni zainteresiran (pa tudi koliko sem to omenila prijateljicam, so rekle da mu po njihovo pač ni), no na koncu se je izkazalo, da on ni "želel hiteti", ker me je potem poklical in sva se še 1x dobila (in se tam tudi polupčkala

). Ne vem, pri meni je v 80-90% tak sistem..recimo z enim sva bila nekje zunaj, kjer je bila ful gužva, in je on šel kao malo bolj noter do šanka in me prijel za roko, da se ne bi izgubila, ko pa sva prišla do šanka sva se še kar držala za roko in čez pol minute sva že visela en na drugem