Poljub na prvem zmenku

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
spuko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a spuko »

Veerle napisal/-a:
Toty napisal/-a:Zdaj vas vprašam, ali moški naredi napako, če po koncu zmenka/pijače/druženja žensko poljubi na lice, ne pa na usta?

napaka je lahko kakršenkoli poljub/dotik/telesni stik, če bejbi nisi všeč. dej ti najprej probi to ugotovit, potem se pa ubadaj, kam ji boš dal lupčka/a jo boš požgečkal/pobožal po roki.

pomoje če bejbi nisi všeč je en razlog več za jo silit: itak te bo diskriminatorno skenslala. zato js bi uporabu čimveč sline in jezika
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

^^sta vidva s totyjem kej v žlahti? :D :D :D
spuko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a spuko »

Jochie napisal/-a:^^sta vidva s totyjem kej v žlahti? :D :D :D

si ti in noella kaj v žlahti?
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

jullia_ napisal/-a:Napake ne, prav veliko koristi pa tudi ni od tega :)

Se strinjam. Meni to nič ne pove, v končni fazi bi lahko tudi pomenilo, da je prijateljski poljub..iz tega ne bi ničesar sklepala o tipovi naklonjenosti.
Houd de wereld tegen
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Toty »

***Ally*** napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Napake ne, prav veliko koristi pa tudi ni od tega :)

Se strinjam. Meni to nič ne pove, v končni fazi bi lahko tudi pomenilo, da je prijateljski poljub..iz tega ne bi ničesar sklepala o tipovi naklonjenosti.

Torej lahko iz tega naredimo zaključek, da je lupček na lička napaka, ter da mora priti do poljuba na usta, če hočem ženski spodnesti tla pod nogami???
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

^^dej pob v kurbico investiri če kdaj misliš prikavsniti...ker ti si brezupen primer... :roll: :eek: :roll:
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Am I being mizzunderstood? :D

Hočem povedati: če sem na dejtu s tipom, za katerega ne vem, ali sem mu všeč, ali me mogoče hoče samo za prijateljico, ali pa mu totalno ne sedem, tega ne bom ocenjevala na podlagi tega, če me na koncu dejta poljubi na lice, KER to delajo tudi moji prijatelji in jaz njim, in meni to ni noben znak naklonjenosti, ampak samo pozdrav.

Če bi me tip po dejtu poljubil na usta, pa meni ne bi bilo do tega - bi bil tepen :D

Če pa bi se oba ujela, bi se po večerji/kinu/biločem malo sprehodila, mogoče prijela za roke, in se na koncu zažvalila, pa bi bilo jasno, kam pes taco moli.

Ampak to je že čisto preveč teoretiziranja za mene..jaz itak ne hodim na dejte :D Dobro, sva pa bila z enim resnično na kosilu in pijači, in sva se potem peljala domov, in ko mi je ustavil pri mojem avtu ni dal čisto nobenega znaka, da bi se rad poljubljal, pa se mi je to zdelo bedno in sem zaključila, da ni zainteresiran (pa tudi koliko sem to omenila prijateljicam, so rekle da mu po njihovo pač ni), no na koncu se je izkazalo, da on ni "želel hiteti", ker me je potem poklical in sva se še 1x dobila (in se tam tudi polupčkala :D ). Ne vem, pri meni je v 80-90% tak sistem..recimo z enim sva bila nekje zunaj, kjer je bila ful gužva, in je on šel kao malo bolj noter do šanka in me prijel za roko, da se ne bi izgubila, ko pa sva prišla do šanka sva se še kar držala za roko in čez pol minute sva že visela en na drugem :D
Houd de wereld tegen
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

Toty napisal/-a:Torej lahko iz tega naredimo zaključek, da je lupček na lička napaka, ter da mora priti do poljuba na usta, če hočem ženski spodnesti tla pod nogami???

jao, toty, če ti misliš, da ji sam z enim francozom na konc dejta spodneseš tla pod nogami, well .... good luck, resno.
lohk na 1. dejtu še nič ne nardiš pa se totalno zapali bejba, lohk nardiš pa pravljico pa te odpika. kompatibilnost is the key.
As your lover describes you, so you are.
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Daleč...

Neprebrana objava Napisal/-a my_self »

***Ally*** napisal/-a:Am I being mizzunderstood? :D

Hočem povedati: če sem na dejtu s tipom, za katerega ne vem, ali sem mu všeč, ali me mogoče hoče samo za prijateljico, ali pa mu totalno ne sedem, tega ne bom ocenjevala na podlagi tega, če me na koncu dejta poljubi na lice, KER to delajo tudi moji prijatelji in jaz njim, in meni to ni noben znak naklonjenosti, ampak samo pozdrav.

Če bi me tip po dejtu poljubil na usta, pa meni ne bi bilo do tega - bi bil tepen :D

Če pa bi se oba ujela, bi se po večerji/kinu/biločem malo sprehodila, mogoče prijela za roke, in se na koncu zažvalila, pa bi bilo jasno, kam pes taco moli.

Z moškimi prijatelji si dajate poljub na lice? A ni to bolj ženska zadeva?

Ravno zaradi takih razlogou se ljudje držijo nazaj. Če mi tip ni všeč bo tepen, če mi je, je pa kul, da me naskoči. Ampak tega, kje tip stoji, nobena ženska ne nakaže, more tip sam ugotovit, v nasprotnem primeru sploh ni pravi dec. :roll:
Meni so take vrste dejtov že preveč staromodne in pravilne. Lažje je, ko se z nekom že več časa družiš, da vidiš ali ti je naklonjen/a ali ne. To, da človeka poznaš mogoče 5 ur in se že zmenita za dejt, da potem cel čas študiraš in analiziraš vsak gib in besedo, da čimprej ugotoviš če je zanimanje ali ga ni in je vse odvisno od zaključka - ali bo poljub ali ne.
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

my_self napisal/-a:Ravno zaradi takih razlogou se ljudje držijo nazaj. Če mi tip ni všeč bo tepen, če mi je, je pa kul, da me naskoči. Ampak tega, kje tip stoji, nobena ženska ne nakaže, more tip sam ugotovit, v nasprotnem primeru sploh ni pravi dec. :roll:

ej ne vem, še noben ni mel problemov z ugotavljanjem :D razen enega ki me je gnjavil več let in me potem po osnovnošolsko hotel napasti nepripravljeno in me zažvalil - nakar si je prislužil obljubljen šamar

saj pravim, jaz tudi nisem noben fan dejtov, točno zaradi tega
Houd de wereld tegen
Odgovori