Preveč ljubosumna

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

ja par mora bit tak da se ne obesa drug po drugem non stop ;) meni je z nekaterimi pari res prijetno in sprosceno, medtem ko z nekaterimi zna biti prav morece in se clovek pocuti v napoto....
razlicno pac :)
Uporabniški avatar
cllaudia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cllaudia »

red_rose napisal/-a:ja par mora bit tak da se ne obesa drug po drugem non stop ;) meni je z nekaterimi pari res prijetno in sprosceno, medtem ko z nekaterimi zna biti prav morece in se clovek pocuti v napoto....

saj če se par non stop obeša drug po drugem, potem je brez veze, da frendico ali frenda vabita zreven.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 12:45, skupaj popravljeno 1 krat.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

red_rose napisal/-a:ja par mora bit tak da se ne obesa drug po drugem non stop ;) meni je z nekaterimi pari res prijetno in sprosceno, medtem ko z nekaterimi zna biti prav morece in se clovek pocuti v napoto....

sem hotla isto napisat. Sej to, če je par sproščen, za zafrkancijo, smehe pa da ne visita drug na drugem cel čas, pol je itak ok..ne pa tisti parčki,k tičijo skp glave pa se gledata v tišini, pa sta na kavi v tišini,al pa objeta v tišini, pa vsa čist zalublena da bi bil že greh kej rečt :D ke sploh rinla neb,ker mi ne bi blo zanimiv :D
tut pr nas smo šli npr.na bled,bohinj jz+moj+2 njegova kolega pa smo jumpal iz skalc pa zafrkancija pa šli jest pa se kopal, šli s kajakom itd. :)
al pa jz+moj+še 2 parčka(kolega od mojga), pa se nikol ni noben zdj nonstop slinu po svojmu pa da bi blo zarad tega moreče vzdušje,pač ubereš eno mejo,mau se bjemčkaš,daš lupčk,se stisneš, in je to to :) če greš v družbo s eobnašaš primerno temu ane :)

@*mala* - haha najbolš se pa obešat na staro temo, k nima več veze, dj prebol :D kr disfunkcjonalna, vrjetn znam sama presodt kok funkcjonira pa kok ne, ker potem ne bi bla več skp..raj najprej pomet pred svojim pragom ;)pol se pa na mojga obeši, ti ženska z fukncionalno zvezo, svaštaaaa :lol: mene usaj ni sramotno povedat če so kje kkšni problemi-ker očitno v tem času sploh ne tem forumu je?, najlaži se je pa obešat na druge, ker maš ti tako oh in sploh prfektno vezo da ti ni treba pisat o njej. važn da maš ti doma svojga biserčka, k te vrjetn nikamor ne pusti, pol se pa name obešaš ker ti je krivo,ker za razliko od tebe vem kaj so to pijače.
Res, ne da se mi več o tem razglablat sploh pa se branm zrt same sebe ker te kot prvo ne poznam in mi puca muca zate in ne zto ker bi kdo kšnmu psu na rep stopu pa neke šibke točke.
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

chiqqa napisal/-a:res NI ŠANS, pa nej še tko to uničuje najino vezo, se bo že sprejaznu,ker se bo mogu, vem pa da mi konca ne upa dat

LOL

Kaj pa če on zdajle začne nonstop počet stvari, ki bodo motle tebe - ampak se boš MOGLA sprijaznit?

In zakaj ti ne bi upal konca dat? Kaj pa če bi ti ga upal? Bi potem mal omejila vse to, pa se ukvarjala še z njim (ne pa prišla samo sred noči spat k njemu)? Ker če nebi, in ti je vseeno če to uničuje vajino vezo - zakaj ga pol že zdej ne pustiš, pa si bo on najdu boljšo?

Jst spakiram kufre al njemu, al pa sebi v primeru, da bi on nonstop lutal naokol, se prvleku enkrat sred noči u postlo (iz dneva v dan) in podobno. To sem zdaj recimo potegnala iz enga tvojga hvalisarskega posta o tem kolk si nonstop okol in k njemu sam mal ponoči greš, da podnevi se ne spomniš kdaj si bla, al karkol. Če pa prištejemo še to, da bi bil tolko len in neinteligenten, da ne bi nič naredu iz sebe karierno... Boljše, da si napihnem enga dečka in, ko grem ponoči na WC odprem omaro, da ga na hitro mal ošvrknem. Much more funkcionalno.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

chiqqa napisal/-a:@*mala* - haha najbolš se pa obešat na staro temo, k nima več veze, dj prebol :D kr disfunkcjonalna, vrjetn znam sama presodt kok funkcjonira pa kok ne, ker potem ne bi bla več skp..raj najprej pomet pred svojim pragom ;)pol se pa na mojga obeši, ti ženska z fukncionalno zvezo, svaštaaaa :lol: mene usaj ni sramotno povedat če so kje kkšni problemi-ker očitno v tem času sploh ne tem forumu je?, najlaži se je pa obešat na druge, ker maš ti tako oh in sploh prfektno vezo da ti ni treba pisat o njej. važn da maš ti doma svojga biserčka, k te vrjetn nikamor ne pusti, pol se pa name obešaš ker ti je krivo,ker za razliko od tebe vem kaj so to pijače.
Res, ne da se mi več o tem razglablat sploh pa se branm zrt same sebe ker te kot prvo ne poznam in mi puca muca zate in ne zto ker bi kdo kšnmu psu na rep stopu pa neke šibke točke.

Midva nimava problemov, sva popolna :D

Sicer me pa vsak dan ko pridem domov s faksa (če mi sploh pusti tja) vkleni in ne spusti iz bajte do naslednjega dne :D potem še mal nerga, ker se na FB menim s kolegi, me kontrolira. Hvala, da si mi dala možnost da sem to dala iz sebe :D

(BTW: nikoli ne bom razumela zakaj se ene v kvazi "srečnih" zvezah vedno tolažijo, da je drugim še slabše, češ- če se name fant zadere, druge gotovo pretepa, če se pri meni pritožuje in je ljubosumen ko grem ven, so druge zaprte skoz v hiši- če vam pomaga, kul. Sprijaznite se, pa da smo nekatere v dejansko srečnih zvezah, kjer se vsak problem oz. prepir reši v parih urah)

renatka_- :top:
(pazi sedaj na obtožbo, da te fant nikamor ne pusti in da ne veš kaj je to življenje in žuranje :cry: )
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

renatka_ napisal/-a:
chiqqa napisal/-a:res NI ŠANS, pa nej še tko to uničuje najino vezo, se bo že sprejaznu,ker se bo mogu, vem pa da mi konca ne upa dat

LOL

Kaj pa če on zdajle začne nonstop počet stvari, ki bodo motle tebe - ampak se boš MOGLA sprijaznit?

In zakaj ti ne bi upal konca dat? Kaj pa če bi ti ga upal? Bi potem mal omejila vse to, pa se ukvarjala še z njim (ne pa prišla samo sred noči spat k njemu)? Ker če nebi, in ti je vseeno če to uničuje vajino vezo - zakaj ga pol že zdej ne pustiš, pa si bo on najdu boljšo?

Jst spakiram kufre al njemu, al pa sebi v primeru, da bi on nonstop lutal naokol, se prvleku enkrat sred noči u postlo (iz dneva v dan) in podobno. To sem zdaj recimo potegnala iz enga tvojga hvalisarskega posta o tem kolk si nonstop okol in k njemu sam mal ponoči greš, da podnevi se ne spomniš kdaj si bla, al karkol. Če pa prištejemo še to, da bi bil tolko len in neinteligenten, da ne bi nič naredu iz sebe karierno... Boljše, da si napihnem enga dečka in, ko grem ponoči na WC odprem omaro, da ga na hitro mal ošvrknem. Much more funkcionalno.

ohohoho to si pa direkt narobe ocenila, sicer nevem iz katerga posta..ampk menim oz. se upam trdit da ne boš ti imela nikoli tok velke plače kot jo ma on...usaj gled ena šolo k jo je nardu, len pa ni, to pa nikol, ker stalno dela, pomaga, hodi okol, nasploh je ful aktiven ker sm tut sama taka in ne bi rpenašala lenuhou blablabla ugl. mnogo stvari :)
drugače maš pa prav, sm s ezamisnla, tut kolegico so omenle, da si loh uzamem kšn vikend sam za naju in to, sje potem ko pa ne grem z njimi pa zahinavla si lol sma je treba držat mejo obojga, vendar je ratu moj tok alergičn na te moje večerne izhode, da tut če bi omejila na 1x mesečno mu ne bi blo prav, sva se učer pogovarjala pa se zmenla kako pa kaj d aje obema ql,tko da bomo vidl:)

back on topic, k jz sm sam omenla svoj obratni 'problem' ne pa da se zdej razpravlja :) drgač pa ja, mate prav, kaj če bi on počel stvari k bi me motle, kaj če bi on bluziu okol pa ga jz doma čakala..če se ne mislm spremenit potem je res bolš da daš konec pa je, in setko odločš kaj ti bl pomen, večerni izhodi s kolegicam al tip...no,jz bi rada da je ena sredinska mera k bi ustrezala obema :)
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Haha, daj potrudi se prebrat moj post še enkrat. Napisan je v obratni kombinaciji - torej, če bi jst bla tvoj tip, in moj tip ti. Torej (če še vedno ne razumeš), sem se postavila na stran tvojega lupčija. Torej, tudi ni bilo mišljeno, da je tvoj dragi glup in len - tako da ne bodi užaljena.:)

Mi pa ni jasno kaj ma veze njegova plača z mojim življenjem? Tako, da bi blo fajn če bi malo obrazložla. In zakaj jst ne morem met plače npr. 6000E? Ker je ena chiqqa, ki visi NA GLAVO tako rekla? :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
alena 23
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a alena 23 »

Lep pozdrav vse! sem nova na forumu in upam da me sprejmete :) obljubim da bom aktivno sodelovala :) no trenutno mam pa sama problem. Žre me ta negotovost v meni, nevem verjetno stare rane iz preteklosti. nisem imela očeta in bivše veze so bile tudi kar nekaj. nikoli nisem dobila ljubezni, po kateri sem tako hrepenela.. no zdaj imam fanta že eno leto s katerim sem neizmerno srečna..ampak problem je strah v meni da bi zgubila ga..vse me tako prizadane še posebej zlobni jeziki ki me blatijo..in potem ratam vsa nesamozavestna. tako da sem v zadnje ko sem bila zunaj za brezveze zatežila, ko naju je neka pjana ženska pozdravila in jo je nazaj. takrat sem že tako mela slab dan za sabo in če ne bi spila bi se zadržala..in kako je on odreagiral?nadrl me je kaj mu težim da ni mislu tako kot jaz, se razpizdi tip do konca ja vse bi pof*****a ti je jasn?. in mene je to šele do konca pogrelo. še po dveh tednih mu tega ne morem pozabiti saj me je prizadelo da na tak način govori z mano. jaz tudi če bi bila nevem kako jezna mu ne bi kaj tako pokvarjenega rekla. saj je rekel da je to iz jeze rekel ampak vseeno kruto je blo..nevem kako bi ve punce odreagirale?če mu rečem kaj me muči bo spet rekel da je bil jezen ampak nevem meni to ni zadosti dobr izgovor, rajši bi videla da me udari ampak kaj takega??že v moji družini sta si starša grde besede govorila..
Urko15
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Urko15 »

ALENA 23, Brez zamere, ampak bolj kot vse nasvete na forumu ti potrebuješ pomoč, ki ti bo pomagala zgraditi tvojo samopodobo, te naučila spoštovati samo sebe in ti dvignila samozavest.
Živele Slovenke
Odgovori