razlicno pac

red_rose napisal/-a:ja par mora bit tak da se ne obesa drug po drugem non stopmeni je z nekaterimi pari res prijetno in sprosceno, medtem ko z nekaterimi zna biti prav morece in se clovek pocuti v napoto....
razlicno pac
red_rose napisal/-a:ja par mora bit tak da se ne obesa drug po drugem non stopmeni je z nekaterimi pari res prijetno in sprosceno, medtem ko z nekaterimi zna biti prav morece in se clovek pocuti v napoto....
razlicno pac
chiqqa napisal/-a:res NI ŠANS, pa nej še tko to uničuje najino vezo, se bo že sprejaznu,ker se bo mogu, vem pa da mi konca ne upa dat
chiqqa napisal/-a:@*mala* - haha najbolš se pa obešat na staro temo, k nima več veze, dj prebolkr disfunkcjonalna, vrjetn znam sama presodt kok funkcjonira pa kok ne, ker potem ne bi bla več skp..raj najprej pomet pred svojim pragom
pol se pa na mojga obeši, ti ženska z fukncionalno zvezo, svaštaaaa
mene usaj ni sramotno povedat če so kje kkšni problemi-ker očitno v tem času sploh ne tem forumu je?, najlaži se je pa obešat na druge, ker maš ti tako oh in sploh prfektno vezo da ti ni treba pisat o njej. važn da maš ti doma svojga biserčka, k te vrjetn nikamor ne pusti, pol se pa name obešaš ker ti je krivo,ker za razliko od tebe vem kaj so to pijače.
Res, ne da se mi več o tem razglablat sploh pa se branm zrt same sebe ker te kot prvo ne poznam in mi puca muca zate in ne zto ker bi kdo kšnmu psu na rep stopu pa neke šibke točke.
renatka_ napisal/-a:chiqqa napisal/-a:res NI ŠANS, pa nej še tko to uničuje najino vezo, se bo že sprejaznu,ker se bo mogu, vem pa da mi konca ne upa dat
LOL
Kaj pa če on zdajle začne nonstop počet stvari, ki bodo motle tebe - ampak se boš MOGLA sprijaznit?
In zakaj ti ne bi upal konca dat? Kaj pa če bi ti ga upal? Bi potem mal omejila vse to, pa se ukvarjala še z njim (ne pa prišla samo sred noči spat k njemu)? Ker če nebi, in ti je vseeno če to uničuje vajino vezo - zakaj ga pol že zdej ne pustiš, pa si bo on najdu boljšo?
Jst spakiram kufre al njemu, al pa sebi v primeru, da bi on nonstop lutal naokol, se prvleku enkrat sred noči u postlo (iz dneva v dan) in podobno. To sem zdaj recimo potegnala iz enga tvojga hvalisarskega posta o tem kolk si nonstop okol in k njemu sam mal ponoči greš, da podnevi se ne spomniš kdaj si bla, al karkol. Če pa prištejemo še to, da bi bil tolko len in neinteligenten, da ne bi nič naredu iz sebe karierno... Boljše, da si napihnem enga dečka in, ko grem ponoči na WC odprem omaro, da ga na hitro mal ošvrknem. Much more funkcionalno.