Mahagonij napisal/-a:Babe ste usekane.

Kaj vam to pomaga, da sedite v prvi vrsti pa se slinite nad asistentom? No hanky-panky from that.

To je zanimivo, zenske se credno slinijo nad enim tipom, moski pa ne obratno.
sej se ne slinmo dobesedno

Ampak veliko raje grem na vaje k simpatičnemu asistentu, ki vsaj daje vtis da se mu da predavat, in spodbuja da še mi sodelujemo na vajah, kot pa k zamaščeni tečni asistentki, ki daje vtis da neizmerno trpi ker nas mora prenašat.

(se sploh ne čudim da se noben sošolc ne slini nad njo... Tud jaz se nebi če bi bla tip..

)
Kaj mi pomaga da sedim v prvi vrsti? začuda sem se celo kaj napisala v zvezek in si kako stvar zapomnila že iz vaj in celo uspelo mi je prek kolokvijev naredit izpit...

(ta asistent se nam ni prikupil samo zarad tega ker dobr zgleda, ampak ker zna normalno vodit vaje in je dost prijazen, če pa poleg vsega še dobro zgleda.. jah ne vem no... :Đ )...
Sej mogoče če bi bil tečen in smotan, in mi njegov predmet nebi bil všeč, bi vsa njegova "lepota" nekam poniknila; in bi zgubil ves svoj čar.. :Đ
Sej nauk te zgodbe ni, da bi blo treba iz faksa pometat vse nelepe asistente, ampak da nekateri modeli pri skor 40ih zeloo dobro zgledajo