kakšna postava tipa vam je najbolj všeč?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Bi, če bi obstajal še kakšen drug argument. :) Zaradi denarja pač ne.
Sicer si težko sama sebe predstavljam s 40 let starim fotrom, kar a priori pa te možnosti ne izključujem.
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

Se strinjam z red_rose. Ne gre se za denar, ampak druge stvari. Ponavadi si izbiramo partnerje ki imajo cilje podobne našim, da smo čimbolj kompatibilni, ker na dolgi rok se drugače nebi odneslo. Neka visoko izobražena, ambiciozna oseba z zelo visokimi cilji, zelo verjetno ne bo dolgo prenašala partnerja ki mu bo največje zadovoljstvo popivanje, gledanje televizije in s katerim se ne da pogovarjat, oz. ni splošno razgledan.
In ja, priznam da če bi mela na izbiro 2 približno enako všečna osebka, bi po vsej verjetnosti dala prednost kirurgu, ne mesarju.
Povečanje družbenega ugleda in raznorazne ugodnosti se mi ne zdijo lih neka pomankljivost, zakaj bi potem lagala da mi ni všeč. Mal neumno bi blo da bi rekla da tega pa nočem.
Tko je, če bi lahko zbirala bi to blo to, in kaj zdej?
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

jullia_ napisal/-a:Bi, če bi obstajal še kakšen drug argument. :) Zaradi denarja pač ne.
Sicer si težko sama sebe predstavljam s 40 let starim fotrom, kar a priori pa te možnosti ne izključujem.

argument v stilu seksi šarmanten in dobro ohranjen 40letnik ? :wink:

dosti bolj zanesljiva varianta se mi zdi, da se sam potrudiš v življenju nekaj doseči, kot da čakaš na enega čepina, da te v ferariju odpelje.
pa še zbiraš lahko pol in upaš, da te na stara leta zaradi denarja izkorišča kaki mladec.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Tako nekako :oops:
Jih poznam kar nekaj, ki bi šli skoz :) Verjetno sicer bolj kot strastne avanture, kot pa nekaj trajnega, bilo bi pa fajn :)
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

^^ ja; mi mamo na faksu enega asistenta, ki gre že proti 40, kaže jih pa nekje 30-33. Nekateri dedi zlo dolgo ostanejo atraktivni :wink:
In smo bile vedno vse babe zgužvane v prvih vrstah, in s zanimanjem poslušale in sodelovale, če prov je šlo menda za zelo brezvezen predmet :oops: :D

(drugače pa tut mene malce odvrne prevelika starost tipov- sploh ne gledam na njih kot na potencialne partnerje ali avanture, če so generacija mojga očkota... :wink: )
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Haha tole z asistenti mi pa je znano :lach:

Mi jih imamo kr nekaj na soli... :twisted:
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

haha, mi tut. eni asistenti so prou hudi, pa še pojma majo o čem. čeprou js govorim o tistih do 30-ega leta! :) te prou fascinira, d je tok pametn pa še hud zravn! :P
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

..Evelyn.. napisal/-a:Mah daj, taki tipi, ki konstantno nabijajo o tem kako ženske padajo na debele denarnce in avte niso nkol v lajfu dobil ženske(sicr pa tud oni svoje kriterije držijo na malih blond cipicah) pa zato iščejo izgovore in tolažbo.

js sm prebrala opicah :rofl: :rofl:
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Tudi ja :)
It was forever..but it didnt last long..
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Babe ste usekane. :rofl: Kaj vam to pomaga, da sedite v prvi vrsti pa se slinite nad asistentom? No hanky-panky from that. :rofl:
To je zanimivo, zenske se credno slinijo nad enim tipom, moski pa ne obratno.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

^^ sj maš prou , d se pogosteje dogaja čredno slinjenje za enim tipom s strani žensk, kot pa čredno slinjenje za eno žensko s strani moških. Toda vrjem, tut to obstaja, vidla na lastne oči! :)
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

v šolah ja.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Mahagonij napisal/-a:Babe ste usekane. :rofl: Kaj vam to pomaga, da sedite v prvi vrsti pa se slinite nad asistentom? No hanky-panky from that. :rofl:
To je zanimivo, zenske se credno slinijo nad enim tipom, moski pa ne obratno.

sej se ne slinmo dobesedno :lach: Ampak veliko raje grem na vaje k simpatičnemu asistentu, ki vsaj daje vtis da se mu da predavat, in spodbuja da še mi sodelujemo na vajah, kot pa k zamaščeni tečni asistentki, ki daje vtis da neizmerno trpi ker nas mora prenašat. :D (se sploh ne čudim da se noben sošolc ne slini nad njo... Tud jaz se nebi če bi bla tip.. :wink: )

Kaj mi pomaga da sedim v prvi vrsti? začuda sem se celo kaj napisala v zvezek in si kako stvar zapomnila že iz vaj in celo uspelo mi je prek kolokvijev naredit izpit... :P (ta asistent se nam ni prikupil samo zarad tega ker dobr zgleda, ampak ker zna normalno vodit vaje in je dost prijazen, če pa poleg vsega še dobro zgleda.. jah ne vem no... :Đ )...
Sej mogoče če bi bil tečen in smotan, in mi njegov predmet nebi bil všeč, bi vsa njegova "lepota" nekam poniknila; in bi zgubil ves svoj čar.. :Đ

Sej nauk te zgodbe ni, da bi blo treba iz faksa pometat vse nelepe asistente, ampak da nekateri modeli pri skor 40ih zeloo dobro zgledajo :D
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

^^ točno tko, kot fun pravi! :)
Uporabniški avatar
Smeška.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: KP - LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Smeška. »

Kaj je kira na FDVju slučajno? :D :D :D