Smrčanje [Združeni temi]
-
- Debatorica
- Kontakt:
joj..men je to prov grozn. od malga sm mela neke probleme z nosnimi školjkami in sm skos dihala čez usta in sm pol ponoč smrčala..zdj sm bla pa pred kakim letom operirana pa tut žrelnico so mi odstranl..sam js baje da še kr smrčim kr nism navajena ponoč čez nos dihat(=
in me je kolegica posnela na mobitel pa sestra tut in so mi zavrtele pa sm misnla da so posnele kak ovce meketajo(= hehe
nvm..lubi ne smrči..zadnč sma pa pančala in mi tko nasledn dan pove da sm potegnla ene parkrat
no ja(=
am..drgač pa spim ko top in ne slišm ponoč nč, tko da me ne mot nobeno smrčanje(=
in me je kolegica posnela na mobitel pa sestra tut in so mi zavrtele pa sm misnla da so posnele kak ovce meketajo(= hehe
nvm..lubi ne smrči..zadnč sma pa pančala in mi tko nasledn dan pove da sm potegnla ene parkrat

am..drgač pa spim ko top in ne slišm ponoč nč, tko da me ne mot nobeno smrčanje(=
daj koLegica da te zaLižem
Chica Guapa napisal/-a:Jst ne smrčim, mojga fotra se pa še vn iz hiše sliši
Hahhaha se podpišem pod tole

How blind can you get and still have eyes?
To sm jst gledala enkrat na tv-ju, ko so izvajal operacijo tega. Poteka tako, da ti z neko ful vročo iglo pritisnejo čist na koncu ust (oz. skor v grlu) tisti del, ki se premika med spanjem in povzroča smrčanje. Ker je igla vroča, se tisti del 'sežge' (fuuuuuj
), res ful grozn zgleda!!!!!! Baje obstajajo še druge metode odstranjevanja smrčanja, vendar so rekl, da je ta najbolj učinkovita.
Drgač gre men čist vsak zvok med spanjem ful na živce, od smrčanja, globokega dihanja, govorenja med spanjem, do nenehnega preobračanja po pojstli.... Jst res rabim tišino, ker drgač lahko vse do jutra gledam budna v strop.

Drgač gre men čist vsak zvok med spanjem ful na živce, od smrčanja, globokega dihanja, govorenja med spanjem, do nenehnega preobračanja po pojstli.... Jst res rabim tišino, ker drgač lahko vse do jutra gledam budna v strop.
-
- Kofetarica
- Kontakt: