navezanost

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a norolescentka »

in nikakor ne govorim o tem, da kao ne smete ljubit čutit in samo razmišljat o koncu. halo?saj nism pošast.jst tut upam,da se mi kdaj nasmehne sreča pa da spet srečam pravega.

govorim o navezanosti, ki gre čez mejo, ker vsaj tako definicijo sm jst dobila, sm ga dušila. no, čeprav mi nikoli prej ni tega povedal...pa naj bi ga dušila že skoz-baje.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BaBeBi »

Ok...ja se strinjam, da je pa to pretirano, sicer si želim, da bova za vedno ostala skupaj, samo ne bi stavila glave, da bova. vem da če bi šel bi bilo obupno obupno hudo, ampak ne bi umrla in enkrat po xy časa bi prebolela. nimam slabe vesti, če grem kam ven. mislim, da ga jst najbolj razumem, ampak to mislim, da bi naj bilo tako v neki normalni zvezi.
...zdi se mi, da ti govoriš predvsem iz svoje prizadetosti. ker je tvoj bil takšen, ni nujno, da so vsi taki in še vedno verjamem, da tudi prava ljubezen obstaja. in jst verjamem, da bi mojemu blo brez mene zelo hudo...
vprašanje je, kaj je pretirano in kaj ni...dokler te veselijo tudi druge stvari je pomojem vse v mejah normale :wink:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

log :/
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:26, skupaj popravljeno 1 krat.
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka

mja...kaj pa vem...mogoče pa je tako dolgo zdržal pritisk, ker jo je imel resnično rad, ampak je potem videl, da tako en gre, ker ne zdrži več...
povej malo kakšen je bil vajin odnos...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

BaBeBi napisal/-a:...dokler te veselijo tudi druge stvari je pomojem vse v mejah normale :wink:

To je kar dober kriterij, ja.
Dodala bi samo še to, da je za moje pojme pretirana navezanost, če človeka vpleteš v vse dele svojega življenja. Da postane del tvoje družine, kroga prijateljev, se ti pridruži pri vseh hobijih, začne žurat s tvojimi prijatelji s faksa. Ne me narobe razumet, nobena od teh stvari sama po sebi ni slaba, ampak vse skupaj je pa grozno za človekovo samostojnost. In v primeru konca zveze je še huje, ker je celo tvoje življenje povezano z njim.
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a norolescentka »

[quote="jullia_"][quote="BaBeBi"]...dokler te veselijo tudi druge stvari je pomojem vse v mejah normale :wink:[/quote]

To je kar dober kriterij, ja.
Dodala bi samo še to, da je za moje pojme pretirana navezanost, če človeka vpleteš v vse dele svojega življenja. Da postane del tvoje družine, kroga prijateljev, se ti pridruži pri vseh hobijih, začne žurat s tvojimi prijatelji s faksa. Ne me narobe razumet, nobena od teh stvari sama po sebi ni slaba, ampak vse skupaj je pa grozno za človekovo samostojnost. In v primeru konca zveze je še huje, ker je celo tvoje življenje povezano z njim.[/quote]

julija, v nulo si me zadela.........
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka

ja ...to je res. dobro je, vsaj po mojem mnenju, da si delita veliko stvari, ki jih počeneta skupaj, ker tako bosta lahko delovala tudi kot poročen par. seveda, pa je enako pomembno ohraniti vsaj eno prijateljico, ki jo imaš za kavice ob sobotah, pa kakšno dejavnost, ki njemu npr. ne ustreza in jo imaš samo zase. tako ohranjaš vajino skupno in svoje lastno življenje hkrati polno in zdravo. vsaj jaz mislim, da je temu tako.
Uporabniški avatar
*Kobilica*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Kobilica* »

Midva sva sicer tudi pri tistih bolj abnormalnih, da tudi po več letih ne moreva drug brez drugega in vse delava skupaj. Jaz sem se navadila njegovih hobijev, on mojih, tako da sva tudi to prenesla. Jaz imam sicer 2. najboljšo prijateljico (prvi je on) v moji sestri, on 2. v svojem bratu.
Sem pa res jaz tudi iz take družine, da smo bili vedno blazno povezani in precej samozadostni. On je pa iz čisto drugačne, ampak se v naši filozofiji bolj najde, kot v njihovi, ker je videti tudi po tem, kako je živel preden sva se spoznala.

Tako da čeprav se strinjam, da moraš obdržati svoja znanstva, tega v bistvu blazno dosti ne prakticiram. In pač držim pesti, da se ne bo obrnilo na slabo. Samose bi verjetno prej jemu, ker jaz več delam, pa bi on bolj rabil kolege za na pir. :lol:
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Treba je znati živeti tudi svoje življenje (in včasih postaviti sebe na prvo mesto, ker tako fant vidi, da rada preživiš čas z njim, a se čisto vse spet ne vrti okoli njega). :wink: Meni prav paše ko grem ven žurat z mojo prijateljico, se znoret ali se kakšen dan peljat nekam po nakupih ipd.
Uporabniški avatar
*Kobilica*
Komunikatorka
Komunikatorka

Jah, samo nama se svet vrti samo drug okoli drugega, kaj bi se pretvarjala, da se ne. Samo je res mogoče za izpostavit, da delava po 12 ur dnevno in da imava konkretno nekega časa za pogovor ali druge skupne aktivnosti skupaj ravno 1 ur na dan. Jaz delam tudi med vikendi ...
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Love RD

Neprebrana objava Napisal/-a Punchee »

Jst vem, da sm bla nanj preveč navezana kr se mi še zdej meša, ko pomislim, da je lahko s tisto žensko k hoče. Meni pa ob tem dela samo slabo..
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Meni se ne zdi nič narobe če imaš zelo rad svojega partnerja in si pač zeloo navezan nanj....

Ne razumem pa nekaterih, ki praktično nimajo svojga življenja, in se jim vse vrti okrog tega, kaj je, pije, posluša, dela njihov partner...
Uporabniški avatar
*Kobilica*
Komunikatorka
Komunikatorka

fun ne vem, midva sva po moje skoraj v tej kategoriji. Čeprav se ne počutim tako. V bistvu imava samo službeno in skupno življenje. Zato 'svojega' skoraj nimava.

Čeprav vem, kaj misliš. Tisti, ki res preveč visijo na partnerjih. Mislim, če imam jaz delo, ga pač pošljem početi kaj drugega, medtem ko jaz delam. Nikakor ne dovolim, da bi delo trpelo.

Imam pa resne težave, ko se moram odločiti, ali dam prosto uro prijateljem ali njemu. Tako da se je večina morala sprijaznit, da prideva v paketu :wink: Pa sej moj je tak cukr, da nikogar ne moti, na srečo.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

*Kobilica* napisal/-a:Imam pa resne težave, ko se moram odločiti, ali dam prosto uro prijateljem ali njemu. Tako da se je večina morala sprijaznit, da prideva v paketu :wink: Pa sej moj je tak cukr, da nikogar ne moti, na srečo.

Nikogar ne moti? Mogoče, če gre za skupne prijatelje. Če pa gre samo za tvoje prijateljice, s katerimi se dobiš na kavi in poleg pripelješ še svojega tipa, pa verjemi, da bi večino zelo zelo motilo, samo povejo ti ne. Ker take stvari zbodejo - če si prijateljica nekomu, zakaj moraš zraven voziti še tipa, ki nima s tem prijateljstvom praktično nič?
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

MsN napisal/-a:
*Kobilica* napisal/-a:Imam pa resne težave, ko se moram odločiti, ali dam prosto uro prijateljem ali njemu. Tako da se je večina morala sprijaznit, da prideva v paketu :wink: Pa sej moj je tak cukr, da nikogar ne moti, na srečo.

Nikogar ne moti? Mogoče, če gre za skupne prijatelje. Če pa gre samo za tvoje prijateljice, s katerimi se dobiš na kavi in poleg pripelješ še svojega tipa, pa verjemi, da bi večino zelo zelo motilo, samo povejo ti ne. Ker take stvari zbodejo - če si prijateljica nekomu, zakaj moraš zraven voziti še tipa, ki nima s tem prijateljstvom praktično nič?

Sam res no. Men gre tok na živce ker moja prjatelca skor povsod svojga fanta s sabo uzame. Se menmo da bi šle ven, pa ona reče: Al pa če jst pa xy prideva mal kasnej za vami. Skupi sta že 2 leti, pa se mi zdi da čadalje več časa preživita skupi, ok sej to je čist prov da se mata rada pa use...sam zadnje čase se kej zmenmo in ona pol skensla ker gre rajš s fantom nekam. Oh ja. Tud jst mam fanta že kr neki časa, pa si še usejen najdem čas za prjatelce, ker prov rabm to. Upam, da bo kdaj kej bolš.
Odgovori