Na robu zloma

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

ana27 napisal/-a:Poleg tega smreka sem pa jaz ravno zate dobila na zs sporočilo naj se ne menim s tabo, ker nisi resna. Sicer ne vem zakaj, ali mi je to ena pomotoma poslala, ker jaz se nisem s tabo nikoli menila za srečanje, ali pa te tukaj očitno nekdo ne mara.

Sem brez besed. Itak sicer ne boš povedala katera je to bila, da me pa tukaj kdo ne mara, je pa popolnoma možno in mi je u bistvu popolnoma vseeno.

Skratka, ta forum je postal en otroški peskovnik, kjer si dotične jemljejo pravico širiti konkretne neresnice in u bistvu - tiste, ki sem jih spoznala, z njimi bom stike ohranila, sicer pa mislim da bom počasi nehala sodelovat na tem forumu.
Še enkrat - sem brez besed in pa hkrati opozorilo - punce, da se ne bi slučajno katera kaj z mano zmenila ker sem totalno neresna in sem vse po vrsti že zajebala. Očitno.
čau
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jagoda-malina »

Smreka napisal/-a:
sanjaanja napisal/-a:Vprašanje pa je kje spoznati nove, ker tukaj na cosmotu punce niso resne kar se tega tiče.

Pa kaj je s tabo? Kako lahko govoriš v imenu drugih??? Jaz sem spoznala že kar nekaj fajn punc, z eno imava stike skoraj vsak dan!
In kaj se nasploh greste ene tukaj??? Kako si lahko vzamete pravico in pišete tretjim osebam, da tukaj itak ni nič resno, da nobena ni resna in podobne nebuloze?

Ti jagoda- malina se pa ne smili sama sebi in ne jokaj, kako ne moreš nobene spoznati. Kolikor vem, si se z eno dopisovala, ki je bil čisto resna, pa si TI tista, ki je opustila dopisovanje! Zdaj pa jamraš, kje spoznat ljudi.

Jaz na tem mestu resno opozarjam - še enkrat naj ena kaj takega napiše, se bom začela pogovarjat z moderatorji! Nobena nima pravice okol razlagat kako so punce tukaj neresne, ker to pomeni, da sem tudi jaz taka in pa še marsikatera, ki to sploh ni! Kar pomeni, da še na tiste, ki smo resne, mečete slabo luč! Jaz imam pa 90 % izkušenj s puncami tukaj pozitvnih.
Resnično me razjezijo take bedarije in nehite že!

Ne vem, če sanjaanja govori v imenu drugih, jaz mislim, da v svojem imenu.
Od kje ti podatki, da sem se jaz s kakšno dopisovala, ki je bila resna, in da sem jaz prekinila dopisovanje ne vem, ker to ni res.
Pisale so mi 3 punce. Ena je samo za dopisovanje in nima želje po srečanju, ena mi je pisala ravo zate, da se je s tabo dobila, a te ne priporoča za prijateljico (sorry, da moram to napisat, ampak sama si me izzvala, mogoče ima slabe izkušnje s tabo, ali pa je ljubosumna, da bi ti spoznala še kako drugo kolegico. To jaz ne vem). Ena pa mi je še pisla, da se vidve menita, da bi se nas dobilo več.
Jaz pa želim spoznati osebo, ki mi je podobna po problemih, ki je samska in ki bi imela kdaj zvečer čas z mano ven. Ne pa, da potem reče, da ima fanta in gre ven samo takrat, ko je on službeno v tujini npr.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Na tem forumu je 23384 uporabnikov. Res ne vem, po kakšni logiki lahko en genij presodi, da smo vsi po vrsti neresni.

Tiste, ki pa blatite druge prek ZSjev, vas je pa lahko sram. Pa malo vam je lahko gadno, ker spletno klepetalnico jemljete tako smrtno resno. Tole je forum. Večinoma sem pridemo počvekat, malo pojamrat in stresat svoje vsakodnevne frustracije :) Res ni potrebe po neki strašni občutljivosti in zamerah, ker se itak ne poznamo med seboj.
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ana27 »

Smreka izdala ne bom nikogar, ker nisem tukaj za špecanje. In kaj imata vidve me ne briga. Nobene ne poznam in zato nobene ne ocenjujem. Poleg tega sem tisto sporočilce vzele za brez predmetno in ga zbrisala, tako da se mi niti sanja ne kdo ga je poslal in zakaj. Očitno ena od teh, ki si se z njimi srečala. Boš najbrž sama vedela katera. In, če sem dobila eno takšno sporočilo, še ne pomeni, da jih dobim 10 na dan, ki me opozarjajo koga naj spoznavam, koga ne. To sploh ni res, da to množično kroži okrog. Najbrž pa ni človeka, ki bi bil vsakemu všeč.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

jagoda-malina napisal/-a:Pisale so mi 3 punce. Ena je samo za dopisovanje in nima želje po srečanju, ena mi je pisala ravo zate, da se je s tabo dobila, a te ne priporoča za prijateljico (sorry, da moram to napisat, ampak sama si me izzvala, mogoče ima slabe izkušnje s tabo, ali pa je ljubosumna, da bi ti spoznala še kako drugo kolegico. To jaz ne vem). Ena pa mi je še pisla, da se vidve menita, da bi se nas dobilo več.

Dej ne glumi prosim, ker vem več kot ti misliš. In ne bluzi, kako ena mene ne priporoča za prijateljico ko me je enkrat videla - z nobeno bejbo se nisem videla samo enkrat, sem pa spoznala eno , s katero se videvava vsak dan.
Sicer mi pa vsekakor lahko na zs napišeš katera je to, ker ne bom pa dopustila, da ena oseba, ki me očitno ne mara in pozna, okol piše na zs-je, kakšna naj bi jaz bla. In verjemi, da bom to raziskala do konca, če ne upaš povedat.
Uporabniški avatar
son_čnica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a son_čnica »

povsod s(m)o takšni in drugačni. kar meni všeč je tebi ni, kar ljubim jaz ne maraš ti... kako sva si različna...

vsak se mora sam toliko distancirat, da lahko preudarno presodi, kdo mu je kul in kdo ne, kdo je iskren in kdo zlagan itd. to velja v življenju in še posebej na svetovnem spletu, kjer ni lažjega kot ustvariti tisočineno lažno identiteto.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

jullia_ napisal/-a:Na tem forumu je 23384 uporabnikov. Res ne vem, po kakšni logiki lahko en genij presodi, da smo vsi po vrsti neresni.

Tiste, ki pa blatite druge prek ZSjev, vas je pa lahko sram. Pa malo vam je lahko gadno, ker spletno klepetalnico jemljete tako smrtno resno. Tole je forum. Večinoma sem pridemo počvekat, malo pojamrat in stresat svoje vsakodnevne frustracije :) Res ni potrebe po neki strašni občutljivosti in zamerah, ker se itak ne poznamo med seboj.

Zgleda julia da tuki mene ena očitno zelo dobro pozna, ker pošilja naokrog bejbam, da me naj ne kontakitrajo in me ne priproča za prijateljico.
Sej pravim, sploh ne vem kaj nej rečem.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

son_čnica napisal/-a:povsod s(m)o takšni in drugačni. kar meni všeč je tebi ni, kar ljubim jaz ne maraš ti... kako sva si različna...

vsak se mora sam toliko distancirat, da lahko preudarno presodi, kdo mu je kul in kdo ne, kdo je iskren in kdo zlagan itd. to velja v življenju in še posebej na svetovnem spletu, kjer ni lažjega kot ustvariti tisočineno lažno identiteto.

Ne vem no, meni na misel ni prišlo, da bi padla tolk nizko, da bi pisala kr enim bejbam, da mi ta pa ta ni všeč - če mi kaj ni blo ok oz. mi ni, pišem javno.
Svašta res, žalostno.
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Smreka napisal/-a:
jagoda-malina napisal/-a:Pisale so mi 3 punce. Ena je samo za dopisovanje in nima želje po srečanju, ena mi je pisala ravo zate, da se je s tabo dobila, a te ne priporoča za prijateljico (sorry, da moram to napisat, ampak sama si me izzvala, mogoče ima slabe izkušnje s tabo, ali pa je ljubosumna, da bi ti spoznala še kako drugo kolegico. To jaz ne vem). Ena pa mi je še pisla, da se vidve menita, da bi se nas dobilo več.

Smreka je napisala:
Dej ne glumi prosim, ker vem več kot ti misliš. In ne bluzi, kako ena mene ne priporoča za prijateljico ko me je enkrat videla - z nobeno bejbo se nisem videla samo enkrat, sem pa spoznala eno , s katero se videvava vsak dan.
Sicer mi pa vsekakor lahko na zs napišeš katera je to, ker ne bom pa dopustila, da ena oseba, ki me očitno ne mara in pozna, okol piše na zs-je, kakšna naj bi jaz bla. In verjemi, da bom to raziskala do konca, če ne upaš povedat.[/qu

Mene pa resno zanima kaj ti veš s kom se jaz tukaj menim in ne. Če vse veš, potem veš katera tole piše. In kdo je rekel, da sta se enkrat dobile? Zaradi mene se lahko vsak dan.
Zadnjič spremenil jagoda-malina, dne 10. Maj. 2008 10:57, skupaj popravljeno 2 krat.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Smreka nevem zakaj to jemlješ tako zelo osebno...je*eš, ti maš druge prijateljice, s katerimi si se tako dobro poštekala, ene imajo druge...in sama si rekla, da te ne briga, kaj si drugi mislijo o tebi, zato se ne nerviraj toliko, ker se ne splača...navsezadnje, kot je rekla jullia_, smo tukaj zato, da se malo izpovemo, prosimo za nasvete, ne pa da blatimo ena drugo, ker se itak ne poznamo med sabo (razen izjem...). Zato mislim, da si že zadosti zrela, da se na to toliko ne oziraš...ti bo veliko lepše***
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Smreka napisal/-a:
son_čnica napisal/-a:povsod s(m)o takšni in drugačni. kar meni všeč je tebi ni, kar ljubim jaz ne maraš ti... kako sva si različna...

Ne vem no, meni na misel ni prišlo, da bi padla tolk nizko, da bi pisala kr enim bejbam, da mi ta pa ta ni všeč - če mi kaj ni blo ok oz. mi ni, pišem javno.
Svašta res, žalostno.

Tudi meni ne, da bi na zs pisala o drugih. Vsak ima svojo presojo!
Ampak očitno to počnete, glede na to, da veš celo to kdo meni piše na zs pa so bile samo 3 osebe.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

MilkyWay napisal/-a:Smreka nevem zakaj to jemlješ tako zelo osebno...je*eš, ti maš druge prijateljice, s katerimi si se tako dobro poštekala, ene imajo druge...in sama si rekla, da te ne briga, kaj si drugi mislijo o tebi, zato se ne nerviraj toliko, ker se ne splača...navsezadnje, kot je rekla jullia_, smo tukaj zato, da se malo izpovemo, prosimo za nasvete, ne pa da blatimo ena drugo, ker se itak ne poznamo med sabo (razen izjem...). Zato mislim, da si že zadosti zrela, da se na to toliko ne oziraš...ti bo veliko lepše***

sj maš prou..sam useen a veš..mal te šokira ko zveš kaj vse pišejo o teb, ti pa nočeš nobenmu nč slabga..ma sj ..bo že :)
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

jagoda-malina napisal/-a:Tudi meni ne, da bi na zs pisala o drugih. Vsak ima svojo presojo!
Ampak očitno to počnete, glede na to, da veš celo to kdo meni piše na zs pa so bile samo 3 osebe.

vem samo za eno... ker se pač vsak dan druživa... v živo... ma sj ni važno..pusti...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Smreka napisal/-a:
MilkyWay napisal/-a:Smreka nevem zakaj to jemlješ tako zelo osebno...je*eš, ti maš druge prijateljice, s katerimi si se tako dobro poštekala, ene imajo druge...in sama si rekla, da te ne briga, kaj si drugi mislijo o tebi, zato se ne nerviraj toliko, ker se ne splača...navsezadnje, kot je rekla jullia_, smo tukaj zato, da se malo izpovemo, prosimo za nasvete, ne pa da blatimo ena drugo, ker se itak ne poznamo med sabo (razen izjem...). Zato mislim, da si že zadosti zrela, da se na to toliko ne oziraš...ti bo veliko lepše***

sj maš prou..sam useen a veš..mal te šokira ko zveš kaj vse pišejo o teb, ti pa nočeš nobenmu nč slabga..ma sj ..bo že :)

verjamem ja...ne bom rekla, da vem kako ti je, ker nevem, ampak ti lahko sma rečem, da se ne splača živcu zgubljat zarad nekih oseb, ki jih sploh ne poznaš...žviš svoje življenje in sama najboljše veš, kako kvalitetno ga živiš...drugi se v to nimajo kaj za mešat...
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Smreka napisal/-a:
jagoda-malina napisal/-a:Tudi meni ne, da bi na zs pisala o drugih. Vsak ima svojo presojo!

vem samo za eno... ker se pač vsak dan druživa... v živo... ma sj ni važno..pusti...

Smreka ne sekiraj se, nihče ni za vse vse vredu človek, očitno pa nekdo drugače reagira na zamero, oz. jaz bolj sumim, da gre mogoče celo za ljubosumje.
Me veseli, da ti je uspelo preko foruma spoznati osebo, ki je tako blizu tebe, da se lahko celo vsak dan družita.
In ne obsojaj mene, da se smilim sama sebi, ampak mi ni do spoznavanja z nekimi bejbami, ki so stare 20 let in imajo fante. One imajo drugačno življenje kot jaz.
Nisem tukaj zato, da bi koga žalila, ampak klepetala in s tem pozabila na svoje probleme.
Odgovori