Smreka napisal/-a:sanjaanja napisal/-a:Vprašanje pa je kje spoznati nove, ker tukaj na cosmotu punce niso resne kar se tega tiče.
Pa kaj je s tabo? Kako lahko govoriš v imenu drugih??? Jaz sem spoznala že kar nekaj fajn punc, z eno imava stike skoraj vsak dan!
In kaj se nasploh greste ene tukaj??? Kako si lahko vzamete pravico in pišete tretjim osebam, da tukaj itak ni nič resno, da nobena ni resna in podobne nebuloze?
Ti jagoda- malina se pa ne smili sama sebi in ne jokaj, kako ne moreš nobene spoznati. Kolikor vem, si se z eno dopisovala, ki je bil čisto resna, pa si TI tista, ki je opustila dopisovanje! Zdaj pa jamraš, kje spoznat ljudi.
Jaz na tem mestu resno opozarjam - še enkrat naj ena kaj takega napiše, se bom začela pogovarjat z moderatorji! Nobena nima pravice okol razlagat kako so punce tukaj neresne, ker to pomeni, da sem tudi jaz taka in pa še marsikatera, ki to sploh ni! Kar pomeni, da še na tiste, ki smo resne, mečete slabo luč! Jaz imam pa 90 % izkušenj s puncami tukaj pozitvnih.
Resnično me razjezijo take bedarije in nehite že!
Ne vem, če sanjaanja govori v imenu drugih, jaz mislim, da v svojem imenu.
Od kje ti podatki, da sem se jaz s kakšno dopisovala, ki je bila resna, in da sem jaz prekinila dopisovanje ne vem, ker to ni res.
Pisale so mi 3 punce. Ena je samo za dopisovanje in nima želje po srečanju, ena mi je pisala ravo zate, da se je s tabo dobila, a te ne priporoča za prijateljico (sorry, da moram to napisat, ampak sama si me izzvala, mogoče ima slabe izkušnje s tabo, ali pa je ljubosumna, da bi ti spoznala še kako drugo kolegico. To jaz ne vem). Ena pa mi je še pisla, da se vidve menita, da bi se nas dobilo več.
Jaz pa želim spoznati osebo, ki mi je podobna po problemih, ki je samska in ki bi imela kdaj zvečer čas z mano ven. Ne pa, da potem reče, da ima fanta in gre ven samo takrat, ko je on službeno v tujini npr.