Kako pogosto se videvata
-
- Kofetarica
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 18. Mar. 2009 19:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
- Debatorica
- Kraj: ljubljana
midva se tud kar dosti vidiva. med vikendom sva cel vikend skupaj, ponavadi jst prespim pri njemu, kdaj tudi on pri meni. med tednom sva pa tud skupaj kar se le da, če ne drugače grem po službi k njemu na obisk.bl malo se pa vidiva če so kakšni izredni dogodki. recimo prejšnji teden je zelo zbolel pa se med tednom nisva nič videla.
men je zelo všeč da se vidiva pogosto, čeprav je med nama razdalja 40km, nama še vedno uspe da se pogosto vidiva, mava namreč oba avto.pa še rada sva skupaj
men je zelo všeč da se vidiva pogosto, čeprav je med nama razdalja 40km, nama še vedno uspe da se pogosto vidiva, mava namreč oba avto.pa še rada sva skupaj

powerpuff napisal/-a:Ce je le cas vsak dan,tudi dvakrat na dan. Ce bi se lahko vidla 1 na teden bi bla cist nesrecna...ampak sej, vsega se scasoma navadis.
sej se morš navadt... jest sm se tud mogla, zard študija... ampak je takoj mal laži k obstajta msn pa telefon in se da zdržt, pol pa u petk zvečer najprej na kofe z njim

- *daddy's girl*
- Komunikatorka
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
Ryu napisal/-a:powerpuff napisal/-a:Ce je le cas vsak dan,tudi dvakrat na dan. Ce bi se lahko vidla 1 na teden bi bla cist nesrecna...ampak sej, vsega se scasoma navadis.
sej se morš navadt... jest sm se tud mogla, zard študija... ampak je takoj mal laži k obstajta msn pa telefon in se da zdržt, pol pa u petk zvečer najprej na kofe z njim
men je učasih tok dobr, k se vidva skor usak dan. Pol pa recimo k se u nedeljo mal pogovarjava o planih za čez teden pa o njegovem delovniku, in recimo ugotoviva da bo znesl šele u petk, mi je pa taka muka, k pomislm kje je šele petk. Ampak kaj pač...morš zdržat. In točno tko je tale tedn

tko da res svaka čast unim. k mate ful velik razdalje!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
mi2 z mojim dragim na srečo oba študriava v Ljubljani in se vidiva kar veliko.. skupaj sicer ne živiva ker hočeva ohranit še tisto malo privatnosti ampak recimo da vsaj 2 noči tedensko prespim pr njem.pa tudi drugač se vidiva skoraj vsak dan, če ne drugo vsaj za skupno kosilo
ven hodiva veliko skupaj, čeprav ima on en dan v tednu rezerviran za kolege, meni pa tudi zapaše malce ženske družbe ob večerih.zdi se mi ful pomembno da maš nek reden stik in se pač dosti pogovarjaš itd ker ravno to ohranja zvezo svežo.ni pa seveda fajn pretiravat, tako kot ene ki pa res ne zdržijo eno uro brez tipa..skoz sms-i pa vsak dan VSE počet skupaj..no way. vsak mora met svoje življenje

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
- Debatorica
^^
enako
Punca na začetku te teme pravi, da tipa v bistvu sploh ne pogreša... Jst k sm z mojim začela sm rabla najmn 4mesce d sm mu sploh rekla d ga ljubm, skos sm razmišlala kako bi blo če bi bla sama, d če sva narazn d ga sploh ne pogrešam...no in pol sm se počasi začela zaljubljat kt nora - d ne bo pomote: tud na začetku sm ga mela rada, sam zdej ga iz dneva v dan vse bolj ljubm.

enako
Punca na začetku te teme pravi, da tipa v bistvu sploh ne pogreša... Jst k sm z mojim začela sm rabla najmn 4mesce d sm mu sploh rekla d ga ljubm, skos sm razmišlala kako bi blo če bi bla sama, d če sva narazn d ga sploh ne pogrešam...no in pol sm se počasi začela zaljubljat kt nora - d ne bo pomote: tud na začetku sm ga mela rada, sam zdej ga iz dneva v dan vse bolj ljubm.

- Roberta R.
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj