Kako pogosto se videvata

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 18. Mar. 2009 19:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a @smrketka@ »

midva se tud kar dosti vidiva. med vikendom sva cel vikend skupaj, ponavadi jst prespim pri njemu, kdaj tudi on pri meni. med tednom sva pa tud skupaj kar se le da, če ne drugače grem po službi k njemu na obisk.bl malo se pa vidiva če so kakšni izredni dogodki. recimo prejšnji teden je zelo zbolel pa se med tednom nisva nič videla.
men je zelo všeč da se vidiva pogosto, čeprav je med nama razdalja 40km, nama še vedno uspe da se pogosto vidiva, mava namreč oba avto.pa še rada sva skupaj :D
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Midva sva vsak dan skupi... :)
Uporabniški avatar
powerpuff
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a powerpuff »

Ce je le cas vsak dan,tudi dvakrat na dan. Ce bi se lahko vidla 1 na teden bi bla cist nesrecna :eek: ...ampak sej, vsega se scasoma navadis.
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

powerpuff napisal/-a:Ce je le cas vsak dan,tudi dvakrat na dan. Ce bi se lahko vidla 1 na teden bi bla cist nesrecna :eek: ...ampak sej, vsega se scasoma navadis.

sej se morš navadt... jest sm se tud mogla, zard študija... ampak je takoj mal laži k obstajta msn pa telefon in se da zdržt, pol pa u petk zvečer najprej na kofe z njim :D
Uporabniški avatar
*daddy's girl*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *daddy's girl* »

On živi blizu mene,zato se vidva skoraj vsak dan..kakšen sprehod al pa kej podobnga,odvisno kdaj dela.Med vikendi pa čist odvisno,ko me ni doma se ne vidva cel vikend,če pa sem sva pa tud cel vikend skupaj.
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Karja »

med tednom v šoli vsak dan, za vikend pa ponavad ne
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Midva se tudi vidiva vsak dan, no kdaj pa kdaj tud ne. Ampak ponavad se dobiva nekje med mojo solo in njegovo sluzbo, pa me pol domov pelje al se pa popoldne vidva pa prespiva doskrat drug pri drugmu.. Nasplosno se veliko vidiva. In nama je ql.
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Ryu napisal/-a:
powerpuff napisal/-a:Ce je le cas vsak dan,tudi dvakrat na dan. Ce bi se lahko vidla 1 na teden bi bla cist nesrecna :eek: ...ampak sej, vsega se scasoma navadis.

sej se morš navadt... jest sm se tud mogla, zard študija... ampak je takoj mal laži k obstajta msn pa telefon in se da zdržt, pol pa u petk zvečer najprej na kofe z njim :D

men je učasih tok dobr, k se vidva skor usak dan. Pol pa recimo k se u nedeljo mal pogovarjava o planih za čez teden pa o njegovem delovniku, in recimo ugotoviva da bo znesl šele u petk, mi je pa taka muka, k pomislm kje je šele petk. Ampak kaj pač...morš zdržat. In točno tko je tale tedn :( sej sej slišva pa use, sam res komi čakam petk...sej še dva dni...
tko da res svaka čast unim. k mate ful velik razdalje!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
missT*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a missT* »

Vsak dan, včasih tudi dvakrat :D pred in po faksu namreč.
Od petka do nedelje in pa seveda vse počitnice pa preživiva pri njemu (24 h/dan) :D Nama znese z vsemi obveznostmi, ki jih imava - šola, služba,... (knock, knock) :)
Hočm te .. brez odvečnih besed!!
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

mi2 z mojim dragim na srečo oba študriava v Ljubljani in se vidiva kar veliko.. skupaj sicer ne živiva ker hočeva ohranit še tisto malo privatnosti ampak recimo da vsaj 2 noči tedensko prespim pr njem.pa tudi drugač se vidiva skoraj vsak dan, če ne drugo vsaj za skupno kosilo :) ven hodiva veliko skupaj, čeprav ima on en dan v tednu rezerviran za kolege, meni pa tudi zapaše malce ženske družbe ob večerih.zdi se mi ful pomembno da maš nek reden stik in se pač dosti pogovarjaš itd ker ravno to ohranja zvezo svežo.ni pa seveda fajn pretiravat, tako kot ene ki pa res ne zdržijo eno uro brez tipa..skoz sms-i pa vsak dan VSE počet skupaj..no way. vsak mora met svoje življenje
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

Lejla86 napisal/-a:Midva sva vsak dan skupi... :)

midva tud :)
pa spiva tud večinoma skos skupi :)
borboletta
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a borboletta »

^^
enako
Punca na začetku te teme pravi, da tipa v bistvu sploh ne pogreša... Jst k sm z mojim začela sm rabla najmn 4mesce d sm mu sploh rekla d ga ljubm, skos sm razmišlala kako bi blo če bi bla sama, d če sva narazn d ga sploh ne pogrešam...no in pol sm se počasi začela zaljubljat kt nora - d ne bo pomote: tud na začetku sm ga mela rada, sam zdej ga iz dneva v dan vse bolj ljubm.
:flower:
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

recimo da vsak drug dan da sva skupaj.. odvisno kokr kdaj.. uglavnem je pa tko poštimano, da mava dost časa tut zase in jaz za moje kolegice :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Odgovori