v kakšnem položaju skupaj zaspita?
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
midva se tut preden zaspiva še stiskava in objemava. al da me on od uzadi objame al pa js njega, al pa da sva obrnjena en proti drugemu. ko se pa dokončno odpraviva spat, si dava lupčka in zaspiva po svoje. kdaj se tudi drživa za roke al pa mava prepletene noge, al pa se z ritkama tiščiva en k drugemu...čist tesno pa en ob drugem ne bi mogla bit, ker on ne more tko zaspat....
sej se je zato zutraj lepo zbudit zraven njega in ko se ojameš in poljubiš, ni lepšga zjutrej :knuddel:
sej se je zato zutraj lepo zbudit zraven njega in ko se ojameš in poljubiš, ni lepšga zjutrej :knuddel:
Ponavad zaspiva oba na boku tko da me on od uzadi objame ..včasih tut tko da sva drug prot drugmu obrnena :knuddel:
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
-
- Kofetarica
Re: v kakšnem položaju skupaj zaspita?
.....
Zadnjič spremenil pajkica, dne 15. Feb. 2008 11:07, skupaj popravljeno 2 krat.
Ja midva zaspiva ponavad tko da se jest na njega "prlimam", zjutrej se pa zbudiva obratno (on je name
), vačsh zaspiva tut tko da mu jest hrbet kažem in me on objema, včash en prot drugmu....če pa greva kdaj skregana spat si pa hrbte kaževa pa vsak na svoji strani postle sva že čist nakonc tko da skor dol padeva vsak s svoje strani 

Live your life like you want
Huh, zadne cajte (pre)večkrat js na eni strani pojsle, u objemu plišastega živalstva, on na drugi ...
Bedtime stories, ki to niso.
Drgač pa sm načeloma vedno zaspala na boku, dečko pa zadi naliman name. Ponoč pa itak js po diagonali, on pa nek na robu, brez koutra in placa
.

Drgač pa sm načeloma vedno zaspala na boku, dečko pa zadi naliman name. Ponoč pa itak js po diagonali, on pa nek na robu, brez koutra in placa

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- metuljčica*
- Cosmofrik
Jaz se ponavadi stisnem ful k njemu da me ne zebe...
Pa glavo mu dam na ramo ali na prsi....
Drugač pa spiva v žlički; včasih tut tko da sm jz za njim.
Ali pa obrnjena eden proti drugemu...
Zbudiva se pa največkrat v pozah k da bi twister igrala;pa da so vsi kovtri in odeje na meni, ker je njemu vedno vroče in potem vse zrine name.

Drugač pa spiva v žlički; včasih tut tko da sm jz za njim.

Zbudiva se pa največkrat v pozah k da bi twister igrala;pa da so vsi kovtri in odeje na meni, ker je njemu vedno vroče in potem vse zrine name.

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
"Sveža" ljubezen?Soulmate napisal/-a:Midva vedno zaspiva v tesnem objemu, tako da on mene objema od zadaj ali pa zaspiva objeta in obrnjena drug proti drugemu. Ne morem si predstavlajti, da bi kak odrugače zaspala

- Lady_Violet
- Sramežljivka
- _TheCosmoGirl_
- Komunikatorka
- peek-a-boo
- Sramežljivka
- Kraj: Special place
mi2 tut u zlicki spiva=) vecinoma...kadar pa men pase spat na trebuhu se mi p dragi meickn prilagodi pa spi on na hrbtu jst pa na trebuhu glavo mam p na njegovmu srcku=)
sam zjutri me ucasih prime da bi ga nekam poslala ka se zmerej preteguje cez mene p se valja cez celo pojstlo...uf..
mpk da pol mer=)