v kakšnem položaju skupaj zaspita?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

midva se tut preden zaspiva še stiskava in objemava. al da me on od uzadi objame al pa js njega, al pa da sva obrnjena en proti drugemu. ko se pa dokončno odpraviva spat, si dava lupčka in zaspiva po svoje. kdaj se tudi drživa za roke al pa mava prepletene noge, al pa se z ritkama tiščiva en k drugemu...čist tesno pa en ob drugem ne bi mogla bit, ker on ne more tko zaspat....

sej se je zato zutraj lepo zbudit zraven njega in ko se ojameš in poljubiš, ni lepšga zjutrej :knuddel:
Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lillu »

Ponavad zaspiva oba na boku tko da me on od uzadi objame ..včasih tut tko da sva drug prot drugmu obrnena :knuddel:
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

Preden zaspiva se rada uležem tko da je on takoj za mano, ko pa res hočem zaspat se pa mal oddaljim, ker ne morem spat če čutim njegov dihanje :)
pajkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: tam nekje

Re: v kakšnem položaju skupaj zaspita?

Neprebrana objava Napisal/-a pajkica »

.....
Zadnjič spremenil pajkica, dne 15. Feb. 2008 11:07, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Ja midva zaspiva ponavad tko da se jest na njega "prlimam", zjutrej se pa zbudiva obratno (on je name :D ), vačsh zaspiva tut tko da mu jest hrbet kažem in me on objema, včash en prot drugmu....če pa greva kdaj skregana spat si pa hrbte kaževa pa vsak na svoji strani postle sva že čist nakonc tko da skor dol padeva vsak s svoje strani :)
Live your life like you want
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Huh, zadne cajte (pre)večkrat js na eni strani pojsle, u objemu plišastega živalstva, on na drugi ... :? Bedtime stories, ki to niso.

Drgač pa sm načeloma vedno zaspala na boku, dečko pa zadi naliman name. Ponoč pa itak js po diagonali, on pa nek na robu, brez koutra in placa :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Po lupčku za lahko noč on zaspi na hrbtu, jaz pa na boku, obrnjena stran od njega. Stvar navade.

Ne bi mogla pa spati tako, da bi bila obrnjena en proti drugemu, ker ne prenesem, da mi kdo diha v obraz.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Jaz se ponavadi stisnem ful k njemu da me ne zebe... :P Pa glavo mu dam na ramo ali na prsi....
Drugač pa spiva v žlički; včasih tut tko da sm jz za njim. :) Ali pa obrnjena eden proti drugemu...

Zbudiva se pa največkrat v pozah k da bi twister igrala;pa da so vsi kovtri in odeje na meni, ker je njemu vedno vroče in potem vse zrine name.
:D
Uporabniški avatar
Soulmate
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Soulmate »

Midva vedno zaspiva v tednem objemu, tako da on mene objema od zadaj ali pa zaspiva objeta in obrnjena drug proti drugemu. Ne morem si predstavlajti, da bi kak odrugače zaspala :)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Soulmate napisal/-a:Midva vedno zaspiva v tesnem objemu, tako da on mene objema od zadaj ali pa zaspiva objeta in obrnjena drug proti drugemu. Ne morem si predstavlajti, da bi kak odrugače zaspala :)
"Sveža" ljubezen? :) Ker jz(in marsikatera druga tukaj tudi) si ne predstavljam, da bi spala tesno objeta - čist preveč neudobno mi je. Jz rabim svoj plac za spanje :D , mi je pa pomembno, da ga čutim zraven(al da se s hrbti dotikava, za roke drživa, z nogami božava)..
Uporabniški avatar
Lady_Violet
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_Violet »

Midva vedno zaspiva tako, da me on od zadi objema. V tistem položaju žlička. Pa se mi ne zdi čist nč neudobno al pa karkol, ubistvu še lažje tko zaspim.. :)
Uporabniški avatar
_TheCosmoGirl_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a _TheCosmoGirl_ »

...
Zadnjič spremenil _TheCosmoGirl_, dne 21. Maj. 2008 22:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
peek-a-boo
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Special place

Neprebrana objava Napisal/-a peek-a-boo »

Js tut najraj zaspim v njegovem objemu (midva temu rečeva žlička:))...tko
varno in prijetno se počutim. Pa tko lepo je čutit njegovo kožo :love:
Uporabniški avatar
Triia*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a Triia* »

mi2 tut u zlicki spiva=) vecinoma...kadar pa men pase spat na trebuhu se mi p dragi meickn prilagodi pa spi on na hrbtu jst pa na trebuhu glavo mam p na njegovmu srcku=) :love: sam zjutri me ucasih prime da bi ga nekam poslala ka se zmerej preteguje cez mene p se valja cez celo pojstlo...uf.. :roll: mpk da pol mer=)
inki13
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a inki13 »

mi2 pa zaspiva tako,da se drziva za roke
Odgovori