Britain's next top model

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
Anxious
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Bela Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Anxious »

Meni zmagovalka tut SPLOH ni všeč :x . Najbolj mi gre na živce. Tista njena govorica in spodnji del obraza. Grrrrrrrrrr.
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

No jst se pustim presenetit, ne vem, katera bo zmagala...ampak vem, da mi gre tista Lianna groooozno na živce...ženska je čisti psiho :roll:
Komunikatorka
Kraj: LubLana*

Neprebrana objava Napisal/-a *ž@bic@* »

za une k že vejo kera je zmagovalka-z beloja itq??!! pa ne ta lianna =/ joj no zobe ma k konj...abigail mi je 100% bl simpatična pa take lepe učke ma =( škoda d ne zmaga
Zadnjič spremenil *ž@bic@*, dne 30. Avg. 2007 17:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

^^p***a ej, ene ste pa res :stupid: . A si mogoče pomislila, da bi si eni to pogledal ne da bi tle prebral kdo zmaga? :roll:
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Katera je danes izpadla? Sem gledala čist do konca pa sem mogla it :?

Lianna je mela dons daaaaaaleč najboljšo fotko, jst v njen ful vidm top model.
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

Men je pa tuki v 2. sezoni BNTM všeč ena sodnica. Zdaj ne vem kako ji je že ime, ampak ful je stroga in direkt pove vse kar ji leži na duši. In to mi je ful všeč. Pa da ma ful visoka merila. Ker večina sodnikov je imela prenizke nivoje. Se mi zdi, da je v resnici modni svet veliko bolj zahteven k pa na tem tekmovanju.

Mene tut zanima kera je šla ven danes, nism uspela gledat do konca.

Zmagovalka mi tut ni všeč, ma pa najboljše fotografije. To je pa treba priznat.
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a frigga »

^Danes je šla ven Sophia. Drgač sem pa gledala zdajle mal na netu, kakšne punce so v 3. sezoni in morm rečt, da mi niti ena ni pretirano všeč (mogoče še najbolj Lucy in Rebecca). KLIK za tiste, ki jih zanima.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica

Haloooo no, a se lahk NE POGOVARJATE o zmagovalkah, naslednjih sezonah, limanje linkov naslednjih sezon, ipd. Pa to ni res no, vsako temo o nadaljevankah, ki jo pogledaš, nekatere veselo debatirate in pišete kaj bo naprej... :roll: :twisted: Tudi tisto pisanje z belo je moteče, ker nekatere ne znajo samo prebrat, ampak morajo potem še kaj napisat na to...Če bi hotela vedet, katera je zmagala (saj po zaslugi nekaterih čvek že sumim), bi šla verjetno na spletno stran zadeve, kjer bi izvedela tudi vse o naslednjih sezonah...:roll:

Te stvari so zelo moteče, ker nekatere pač ne snamemo vseh novih nadaljevanj in gledamo sproti kar je po TVju. Menim, da bi morali administratorji sankcionirati take stvari oz. brisati...in pol se odprejo teme za nevemkero sezono naprej, ampak nekatere še vedno pišejo stvari v temo, kamor ne sodijo....

To se ne nanaša samo na to temo, ampak sem že večkrat zasledila tudi drugje...pa sem bila tiho. Zdaj sem pa že rahlo sita tega, da nekatere malo manj kot tekmujejo, katera bo več vedela o prihodnjih sezonah oz. katera je "najbolj na tekočem".
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Ashlee »

Mene tudi to ful moti. Ker za vsako serijo, ki me zanima in grem brat o njej na forumu, izvem vnaprej, kaj se bo zgodilo. Sem se pa preprosto odvadila brat te teme. Žal :?

Ker velja isto za NTM, kot tudi npr. za The O.C., kjer lahko nekdo prebere vso vsebino, nekateri pa gledajo šele zdaj, ko je na HTV ali pa PRO7.

Saj se da na Wikipediji vse zmagovalke pogledat in celo vrstni red izpadajočih.

Me pa ne moti, če nekdo napiše z belo, pač ne grem čez. Sam kaj ko potem naslednji napiše v smislu "Joj, škoda ker ni zmagala Sophie..." Jao :rolleyes:
Luna
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: overtherainbow

Neprebrana objava Napisal/-a Luna »

men pa to sezono niti ena ni vsec. slike so mi obupne...mislim da mi niti ena ni bila vsec. raje bi gledala ameriskega...je bil bolj zanimiv :)
Uporabniški avatar
Ashlee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Ashlee »

Meni je pa pri britanskem včeš to, ker so ful nesramni. Ampak ne tako, da bi bilo grdo, ampak se punce tudi same nasmejejo :) Tista Paula je faca, zadnjič je bilo ful smešno, ko je za eno rekla, da bi lahko delala samo v Nemčiji, naši so pa prevedli, da bi lahko delala samo za Neckerman :D
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica

Paula je carica ja :D Tko kot pri ameriškem Janice - brez dlake na jeziku. Men je to všeč, ne pa da krneki mehkužijo in jih ujčkajo. Sploh voditeljice so vedno bolj softiči do punc. :)
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mycosmogirl »

Jest ne vem, kako so lahko Amber obdržal notr tolk časa, k je res tok lesena :stupid:
*SunnyRose*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *SunnyRose* »

Ja, men je Paula všeč...In to bolj od tiste Janice z obrvmi od Cruele Devil :roll:

A
Sej dons so itak razglasil zmagovalko..
Js tega sicer ne gledam redno..samo med prebiranje elektronske pošte slučajno prižgem in tko sem na tekočem :D
Kljub vsemu mi Liannin jok ni bil simpatičen, čeprav razumem, d si je to zelo želela... :?
Anyways: Čestitke :wink:
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica

Ktera pa je zmagala? Lianna? Men je ona :roll: