Britain's next top model
za une k že vejo kera je zmagovalka-z beloja itq??!! pa ne ta lianna =/ joj no zobe ma k konj...abigail mi je 100% bl simpatična pa take lepe učke ma =( škoda d ne zmaga
Zadnjič spremenil *ž@bic@*, dne 30. Avg. 2007 17:46, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Kofetarica
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Izbrisana land
- Kontakt:
-
- Cosmopolitanka
Men je pa tuki v 2. sezoni BNTM všeč ena sodnica. Zdaj ne vem kako ji je že ime, ampak ful je stroga in direkt pove vse kar ji leži na duši. In to mi je ful všeč. Pa da ma ful visoka merila. Ker večina sodnikov je imela prenizke nivoje. Se mi zdi, da je v resnici modni svet veliko bolj zahteven k pa na tem tekmovanju.
Mene tut zanima kera je šla ven danes, nism uspela gledat do konca.
Zmagovalka mi tut ni všeč, ma pa najboljše fotografije. To je pa treba priznat.
Mene tut zanima kera je šla ven danes, nism uspela gledat do konca.
Zmagovalka mi tut ni všeč, ma pa najboljše fotografije. To je pa treba priznat.
^Danes je šla ven Sophia. Drgač sem pa gledala zdajle mal na netu, kakšne punce so v 3. sezoni in morm rečt, da mi niti ena ni pretirano všeč (mogoče še najbolj Lucy in Rebecca). KLIK za tiste, ki jih zanima.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
Haloooo no, a se lahk NE POGOVARJATE o zmagovalkah, naslednjih sezonah, limanje linkov naslednjih sezon, ipd. Pa to ni res no, vsako temo o nadaljevankah, ki jo pogledaš, nekatere veselo debatirate in pišete kaj bo naprej...
Tudi tisto pisanje z belo je moteče, ker nekatere ne znajo samo prebrat, ampak morajo potem še kaj napisat na to...Če bi hotela vedet, katera je zmagala (saj po zaslugi nekaterih čvek že sumim), bi šla verjetno na spletno stran zadeve, kjer bi izvedela tudi vse o naslednjih sezonah...
Te stvari so zelo moteče, ker nekatere pač ne snamemo vseh novih nadaljevanj in gledamo sproti kar je po TVju. Menim, da bi morali administratorji sankcionirati take stvari oz. brisati...in pol se odprejo teme za nevemkero sezono naprej, ampak nekatere še vedno pišejo stvari v temo, kamor ne sodijo....
To se ne nanaša samo na to temo, ampak sem že večkrat zasledila tudi drugje...pa sem bila tiho. Zdaj sem pa že rahlo sita tega, da nekatere malo manj kot tekmujejo, katera bo več vedela o prihodnjih sezonah oz. katera je "najbolj na tekočem".

Te stvari so zelo moteče, ker nekatere pač ne snamemo vseh novih nadaljevanj in gledamo sproti kar je po TVju. Menim, da bi morali administratorji sankcionirati take stvari oz. brisati...in pol se odprejo teme za nevemkero sezono naprej, ampak nekatere še vedno pišejo stvari v temo, kamor ne sodijo....
To se ne nanaša samo na to temo, ampak sem že večkrat zasledila tudi drugje...pa sem bila tiho. Zdaj sem pa že rahlo sita tega, da nekatere malo manj kot tekmujejo, katera bo več vedela o prihodnjih sezonah oz. katera je "najbolj na tekočem".
Ker velja isto za NTM, kot tudi npr. za The O.C., kjer lahko nekdo prebere vso vsebino, nekateri pa gledajo šele zdaj, ko je na HTV ali pa PRO7.
Saj se da na Wikipediji vse zmagovalke pogledat in celo vrstni red izpadajočih.
Me pa ne moti, če nekdo napiše z belo, pač ne grem čez. Sam kaj ko potem naslednji napiše v smislu "Joj, škoda ker ni zmagala Sophie..." Jao

Ker velja isto za NTM, kot tudi npr. za The O.C., kjer lahko nekdo prebere vso vsebino, nekateri pa gledajo šele zdaj, ko je na HTV ali pa PRO7.
Saj se da na Wikipediji vse zmagovalke pogledat in celo vrstni red izpadajočih.
Me pa ne moti, če nekdo napiše z belo, pač ne grem čez. Sam kaj ko potem naslednji napiše v smislu "Joj, škoda ker ni zmagala Sophie..." Jao

Paula je carica ja
Tko kot pri ameriškem Janice - brez dlake na jeziku. Men je to všeč, ne pa da krneki mehkužijo in jih ujčkajo. Sploh voditeljice so vedno bolj softiči do punc. 

- Kofetarica
- Kontakt:
-
- Sramežljivka
Ja, men je Paula všeč...In to bolj od tiste Janice z obrvmi od Cruele Devil
A
Sej dons so itak razglasil zmagovalko..
Js tega sicer ne gledam redno..samo med prebiranje elektronske pošte slučajno prižgem in tko sem na tekočem
Kljub vsemu mi Liannin jok ni bil simpatičen, čeprav razumem, d si je to zelo želela...
Anyways: Čestitke

A
Sej dons so itak razglasil zmagovalko..
Js tega sicer ne gledam redno..samo med prebiranje elektronske pošte slučajno prižgem in tko sem na tekočem

Kljub vsemu mi Liannin jok ni bil simpatičen, čeprav razumem, d si je to zelo želela...

Anyways: Čestitke