pjotra napisal/-a:Mi smo pa imeli Atomik Harmonik na službeni zabavi. In lahko samo rečem; katastrofa.
To ti pa cisto verjamem. Dejstvo je pac, da je populacija, ki (aktivno)poslusa Atomike, precej taka...posebna. Večinoma sami moški, vseh možnih starosti, bolj ne intelektualci kot ja. Tako da za službene zabave AH raje ne sploh.
Torej sebe šteješ med "normalno" populacijo? Haha! Kaj je sploh normalno? Če meniš, da je to podrejanje okusom množice in delanje stvari, ki bodo dobro izpadle v družbi, ne pa stvari, ki jih sam rad počneš, potem ti čestitam - si normalen!
Hvala bogu, da jaz nisem!
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
No ja, naj še jaz dodam svoje maslo. Meni glasba ni ne vem kako zelo všeč. Ampak potem se pa sprašujem...saj zadnje čase se vrti samo glasba ki je plehka...ni res? Poglejmo vse te bedne izvajalce, kot so bepop in game over, atomik harmonik itd...da ne omenjam tiste glupe tine g, ki je očitno trenutno na totalnem ego tripu,ker se sprašuje, če jo hoče ker nateg**t Mislim halo, kaj znajo slovenski izvajalci narest kaj kulturnega, npr glasbo? Po drugi strani se pa sprašujem, zakaj se mladina sramuje glasbi, ki vsebuje čisto malo narodnega pridiha. Zakaj raje poslušate hrvaško glasbo, kot pa slovensko. Kdo nas je učil, da se moramo sramovati naše narodne glasbe???? Hudirja, res je da je ta pesem bedna, ampak ko pogledam ljudi, ki se razveselijo ob tej glasbi in se nasmehnejo, mi je toplo pri srcu, pa si rečem....jebat ga....vsaj to so dosegli, da si mladina vsaj potihoma prepeva slovensko narodno glasbo in se ob njej zabava!!!
2good4u napisal/-a: Kdo nas je učil, da se moramo sramovati naše narodne glasbe???? Hudirja, res je da je ta pesem bedna, ampak ko pogledam ljudi, ki se razveselijo ob tej glasbi in se nasmehnejo, mi je toplo pri srcu, pa si rečem....jebat ga....vsaj to so dosegli, da si mladina vsaj potihoma prepeva slovensko narodno glasbo in se ob njej zabava!!!
kok zalostno..uceri sm bla na njihovem koncertu ce se lahko tko izrazim, hvala bogu ne prostovoljno ampk sluzbeno. in morm rect par komentarjev.. imajo celo 3 svoje komade: Na seniku, Hop marinka in Brizgalna brizga, drugo so vse posnemanja od Lep poletni dan, Komar, in ve ostalo domace povezano s harmonko. glede Spelc pa le tole: to kar kazejo slikce in kar se vidi po tv je vse nic drugo kot montaza. nastopali sta v eni mikici v naramnicah spodaj jasno nic in to kar je blo videt V ZIVO je najman 2x manjse kar se vidi po slikcah. ni cudno ce mas se tok mejhne joske pa oblesec se tolk premejhno mikico da vse vn pade. to je vse
Jst sm bla tut učir na njihovem koncertu... (Kitten si bla v Zagorju?) in k sreči niso samo oni igral... šla sm namreč zarad Karme morm pa rečt d je tisto na fotkah res čist drugo kot v živo, pa tut niso mi bli všeč ker se mi zdi da se Špela ful vn meče, kot da je glavna in ne pusti nobenga do besede (čeprov po drugi strani je pa Špelca ful sramežljiva), tko d se mi je Jani kr smilu da muske ne komentiram... kr neki! same druge komade so mel, pa petkrat smo slišal te tri njihove komade... beda uglavnem!!!
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
ne, mal bl juzno sm bla js. Ma Spela se mece vn ja, Seplo sploh ne pusti do besede. oni ubistvu sploh niso sparckani. le kuk naj bojo, un Toni al kwa je je biu skus za sankom, Jani je babe osvaju, unedve pa skus na telefonu, to govorim kaj je blo med pavzo. Baje da so neki skregan med samo..ma sej ni vazn.
Lumpyka napisal/-a:Jst sm bla tut učir na njihovem koncertu... (Kitten si bla v Zagorju?) in k sreči niso samo oni igral... šla sm namreč zarad Karme morm pa rečt d je tisto na fotkah res čist drugo kot v živo, pa tut niso mi bli všeč ker se mi zdi da se Špela ful vn meče, kot da je glavna in ne pusti nobenga do besede (čeprov po drugi strani je pa Špelca ful sramežljiva), tko d se mi je Jani kr smilu da muske ne komentiram... kr neki! same druge komade so mel, pa petkrat smo slišal te tri njihove komade... beda uglavnem!!!
Ja spela nej bi se vn metala, ker ma ona pac ze izkusnje v svetu slavnihb itd itd itd. sam kakorkol obrnes je bedna in brezvezna kmecka nevesta...
E una vita sola non pu bastare, per dimenticare una storia che vale, dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
meni se zdi da jim je glih tist prvi komad nekot ratal da so se prebili na slovensko glasbeno sceno, zdaj bojo pa po mojem počas utonili v pozabo. en hit jim uspe (kao) pa si kr misljo da so ne vem kaj...
lpo d nism edina upazla d se vn mece......pa ka bi saj kj pamtnga povedala?!? in bejba je hudila na bezigrad
jp.. zdej pa BAJE studira novinarstvo in anglescino. zajeban, amapk zame ful ful ful dobr studij. pa se ful omejitve je.. tko da ne vem. drgac se pa obnasa kot da ne bi znala stet do 5.. no, kot sm ze veckrat povedala, pa si ne morm kej, da ne bi se enkrat - TOTALN SUX!!!
E una vita sola non pu bastare, per dimenticare una storia che vale, dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
hm...vsi ste tok proti atomik harmonik...meni in kolegicam in kolegom so pa v bistvu čist kul...za žur so ful v redu...pač majo svoj stil, svojo zvrst glasbe...delajo to v čemer uživajo...itak je pa slovenska "kultura" taka,da vse vse moti in nihče ne dela prav in takoj začnejo vsi obrekovat druge...pa kaj če ima celulit ali pa če se slika na pol gola...jebat ga...če njej to paše, zakaj ne?
ok..meni so v glavnem supr, čeprav sem drugače pristašica rocka, ampak na žuru,od zdaj naprej, komad brizgalna brizga ne manjka.
lep pozdravček
Zadnjič spremenil tinchy21, dne 07. Jan. 2005 20:06, skupaj popravljeno 1 krat.